0 oy
78 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,744 puan) tarafından

Kızım 31 aylık anne baba dede teyze gibi tekli kelimeleri var ikili üçlü cümleleri de var ben ne söylersem tekrarlar çocuk şarkısı açtığım zaman orda gecen kelimeleri tekrarlamaya çalışır gelişimsel pediatri uzmani dil terapisti çocuk psikiyatrisine götürdüm çocuk psikiyatrisi gelişimi geriden geliyor dedi dil terapisti çocuk da hiçbir problem yok ekrandan kaynaklı alıcı dili dinlemesi algısı çocuğun çok iyi 3 yaşına kadar bekleyelim dedi gelişimsel pediatri uzmanı dil terapistin dediğini onayladı ve bekleme kararı alındı çok güzel yol kat ettik onun farkındayım dil terapistine götürdüğüm de çocuğumun hiç ikili cümlesi yoktu ama benim kafama çok takılıyor akıcı konuşması için ne yapabilirim herkes çok gecikti konuşmuyor dediği zaman çok üzülüyorum kalabalık olduğu zaman da ağzını bıçak açmıyor hiçbirsey demiyor yani bi çocukla iletişime geçmiyor istemiyor konuşmak ilçe de oturuyorum mahremiyet bölgesi gibi ne bı oyun grubu ne bi aktiveye götürebilecegim hiçbir yer yok park var oturduğum mahalle de ona da çocuk gelmiyor zaten çoğu yaşlı insanlar bir tane bile çocuk olmuyor kitap okuyorum sohbet ediyoruz açılması için başka ne yapabilirim 

2 Cevaplar

0 oy
(5,454 puan) tarafından

Çocuk çocukla sosyalleşir, oyun grubu kreş falan yok mu?

(1,744 puan) tarafından

Şimdi bir tane kreşle konuştum çocuğun durumuna göre alıyoruz rehberlik hocamız var o değerlendirme yapıyor dedi orda ne demek istedi onu anlamadim pazartesi gelin konuşalım dedi aylık ücreti de 12.500 eğer alırlarsa göndermeyi düşünüyorum 

(5,454 puan) tarafından

Çocuğun genel gelişimine bakıp karar verecekler yani. İnşallah güzel olur kuzunun eğitimi

(1,744 puan) tarafından

İnşaAllah çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(5,072 puan) tarafından

Ekranı komple kapatın. Sürekli muhabbet eder gibi konuşun ama tane tane ve biraz da sevimli olsun. Cevap verecekmişçesine kısa kısa sorular sorun. -Hava çok güzel değil mi vs. Park yoksa bile beraber markete bakkala gidin hiç yoktan iyidir.

(1,744 puan) tarafından

Çocuk olmasa bile parka götürüyorum markete gidiyoruz sohbet ediyoruz hem kısa kısa sorular soruyorum sadece tekrarlıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 301 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,733 puan) tarafından soruldu

Kategoriler