+1 oy
149 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,125 puan) tarafından

image

zayıflama kahvelerini içinde ilaç etken maddeleri çıkmış. alıp içmeyin iki gözüm, her gün en az 2 kişi soruyor şu kahveleri

zayıflamanın yolu boğazı tutmaktan geçiyor 

8 Cevaplar

0 oy
(4,819 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Insanlarin hayatinin hic bi degeri yok galiba ben bunu en son nihal candan da gordum kadin zayiflayacagim duye eridi bitti bi de bu kahvelere nasil guvenilir ya vucudun kendi kendine yapamadigi biseyi vucuduna kimyasal sokarak yaptirmaya calismak ne kadar sagliksiz bi durum nasil cesaret ediliyo vitamin degerlerin ne durumda bilmiyorsun iceriginde allerjik reaksiyon verebilecegin bi madde var mi bilmiyorsun icerigindeki maddelerin tam olarak ne yaptigini bilmoyosun 3 5 tanidik ben kullandim memnunun al kiz al sende zayiflarsin valla bak demesiyle ya da sosyal medyadaki para avcilari sirf gelir elde etmek icin hic kullanmadiklari urunu ovduler diye gidip aliyolar sonra vah basim vah basim zayiflamak isteyen de kilo almak isteyende cok basit arkadaslar gidiyosunuz saglik ocagina en basit kan degerlerinize bi baktiriyosunuz neden kilo alip veremediginizi bulmak icin herhangi bi sorun yoksa gunluk ogunlerinizi bi duzene sokuyorsunuz benim kardesim 10 kilo verdi 2 ayda hamur ve sekerden uzak durun protein ve kalsiyum agirlikli besleneceksiniz buna ramen zayiflamiyomusunuz spor yapacaksiniz cok zor degil youtube yazin bi suru spor hareketleri var bunlara ramen olmuyosa profesyonel destek alirsiniz diyetisyen ve sporla asilir ha buna ramen de olmuyosa baska bi saglik sorunu olabilir o zamanda doktora gideceksiniz tekrar boyle seyler yapmayin etmeyin nolur Allahin verdigi cana zarar veriyosunuz emanete hiyanet ediyosunuz 

(4,125 puan) tarafından

Üstüne laf etmem 👌🏻

(4,819 puan) tarafından

😘🤗

-Reklam-
0 oy
(7,544 puan) tarafından

Nasıl güvenip içiyorlar hayret ediyorum. Yemeğe dikkat edilse, akşam geç saate kadar yenilmese zaten sağlıklı bir kilo olur. Hastalığı olanlar hariç tabi. Gidin doğal detoks yapın içeriği temiz en azından 

(9,079 puan) tarafından

deme yaaa :) valla zehir olsa dener icerim . gozum karadir bu konuda bigin basima is acicam karacigerdi hobrekdi farkindayim ama yok almadan duramiyorum umut fakirin ekmegi gibi 

(7,544 puan) tarafından

Valla yapma bacım sağlığınızdan olacaksınız. Senin zaten öyle aşırı bir kilonda yok ki 

(4,125 puan) tarafından

içmeyin şu zıkkımı😂

0 oy
(12,039 puan) tarafından

Zayıflayalım da nasıl olursa olsun kafası var insanlarda bende dahil başımıza gelmeden akıllanmayız Allah korusun yine tabii

(4,125 puan) tarafından

boğazı tutacaksın başka yolu yok. o da zor geliyor işte

0 oy
(9,079 puan) tarafından

berden buldun bu listeyi komple atabilirmisin . 

(4,125 puan) tarafından

gidamuhendisianlatiyor diye bir instagram hesabı var onda gördüm da bakanlığın sitesinde vardır liste

0 oy
(2 puan) tarafından

Benim annem şişman kadın 109kilo ve geçen sene Sibrean Wellness markalı ürünler tüketti. Çayları, ilaçlaro vardı seni yemekten kesiyor ve kilonu düşürüyor. 1ay dolmadan 10kiloya indi. Ama sonra tansiyonu çıktı doktora gitti doktorda bas bas bağırıyor kullanmayın diye bir hastası kucakta gelmişti o kadar zayıflamış ki. Karaciğerleri çöktürüyor. Şampuanını, bakım ürünlerini bende kullanıyorum memnunum saçımı güzel yapıyor ama ilaçlarını kullanamam

(4,125 puan) tarafından

çok tehlikeli 

0 oy
(3,112 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum zamanında bende bunlara dadandım ve zarar görüyordum az kalsın gerçekten tek çare boğazı tutmak 😒

(4,125 puan) tarafından

umut vaad ediyor ama içeriği belli değil. kimse bulaşmasın valla

0 oy
(886 puan) tarafından

Gelde anlat onlara.  Kısa yoldan zayıflamak istiyorlar. 

30 yaşındayım bir kere bile almayı düşünmedim. 

(4,125 puan) tarafından

hiç niyetlenmedim bende. çünkü ne yaparsan yap boğazını tutmadıktan sonra boş 

0 oy
(413 puan) tarafından

Ben hiç kullanmadım 

Yürüyorum 

Beyaz ekmeği kestim 

Çavdar buğday ekmegi alıyorum 

Bol su içiyorum 

Sekeri kestim şekersiz kahve cay 

Abur cubur asitli seyleri kestim kola gibi fanta gibi

Arada maden suyu iciyorum 

Bana diyorlar abla sana servis verelim hem bedava ücretli de değil devlet karşılıyor rehabilitasyon dan 

Cocuga okula gelirken yürüme diye 

Yok diyorum ben yürucem 

75 den 71 düştüm 

Az daha vercem 65 olsam yeter 

165 boyum var

Kilo 65 olsa 

Süper ötesi dicem 

(4,125 puan) tarafından

en güzeli bu şekilde sağlıklı kilo vermek 

(413 puan) tarafından

İnşallah devam edecegim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 172 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behis (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 329 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 88 göst.

Kategoriler

1,467,301 soru

24,042,679 cevap

329,197 kullanıcı