0 oy
103 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,625 puan) tarafından

Ben beyaz bone takmak istemiyorum siyah takıyorum tüm sallarimin altına bone taksam bonem belli oluyo toka taksam tokam bwlli oluyor saçım belli oluyor napicagimi şaşırdım 🙀kapalı arkadaşlar yardımcı olabilir mi🥹

3 Cevaplar

0 oy
(4,691 puan) tarafından

Her şalın altına siyah takıyorum ben 😃 ama şalın kumaşı çok önemli benimkiler şifon değil zatan sevmem şifon şal bonem belli olmuyor 

(1,625 puan) tarafından

Şal ama açık renkse saçım bonem görünüyor ona napayim

(4,691 puan) tarafından

Ben jazz şal kullanıyorum canım mesela veya aerobin şal veya Medine ipeği onlarda öyle bir problem hiç yaşamıyorum.  Bazıları üzerine de ayrıca bir örtü veya onu tamamlayacak bir şey kullanıyorlar.  Öyle de yapabilirsin

-Reklam-
0 oy
(1,022 puan) tarafından

Bende siyah takarım asla farklı renk takmam. Düz siyah dikişsiz bone kullanmayı tercih edebilirsin bı tık arkaya kaydırıp kaymamasi için tel tokayla tutturabilirsin :)

0 oy
(957 puan) tarafından

İç tülbentimi açık renk kullanıyorum şallardan belli olmasın diye. Ön kısma bildiğimiz siyah kadın çorabı kullanıyorum opak olanlardan. Onuda saç hizzam belli olmayacak kadar geri çekiyorum ama dikkat tek telim bile görünmez benim. Sonra şalı yada tülbenti az önde bağlamayı sevenlerdenim. Bazen azda olsa belli oluyor ama bariz bi bone görüntüsü olmadığı için hiç rahatsız olmuyorum. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 471 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 266 göst.
21 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Nazelinda (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,878 soru

24,104,427 cevap

332,611 kullanıcı

...