0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (1,595 puan) tarafından

26 yaşındayım yaşımın küçük göründüğünü söylüyorlar minyon tipliymisim nasıl yaşımı gösteririm ya da 17 yaşından nasıl çıkarım ne yaparak kapaliyim çocuğum da var hala öyle görünüyor musum kaziklanmaktan da korkuyorum bir yerde çocuğumsuz gidince

12 Cevaplar

+4 oy
(4,444 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

kendime dert ararken ben 😂😂

(217 puan) tarafından

Casperiye ben bu uygulamayı daha çok okumak için kullanıyorum sizi yorumlarda heöen hemen görürüm bazen de yazarım ve ilk zamanlardan bir kaç fotonuzu da bilirim yaşınızı bende 37 dan çok daha küçük düşünmüştüm ama kilolu halinizi gördükten sonra orada yaşınız çok da küçük gözükmedi bir nevi kafamda ki çok genç Haliniz değişti ama hala sizi güzellik ve bakım konusunda çok kapsamlı buluyorum ❣️

(9,082 puan) tarafından

tesekkur ederim canim.❤️🥰 aynen  kilo insani baya bi yasli gosyeriyor . daha dogrusu zayiflayinca birden daha genc duruyor insan kilolu halina bakinca

(1,595 puan) tarafından

Gerçekten mi ben 24 25 sanıyordum seni hep fotoğrafını da görmüştüm çünkü şaşırdım açıkçası senin baya yaş farkin varmis benimki 7 8 en fazla

(9,082 puan) tarafından

aynen 37 yasindayim. hic karakter olarak cocuk gibi olsamda malesefki 37 yas 😂 saka gibi dusununce rwamen yaslandim diyorum

(4,444 puan) tarafından

ben de daha genç düşünüyordum seni, benden büyümüşsün. 

bende kafa olarak 22-23lerdeyim. çok seviyorum o yaşlarımı 😍 en güzel yıllarım geçti 

-Reklam-
+1 oy
(292 puan) tarafından

Hahahah 38 yaşındayım 25 gösteren ben napayım yaa kız daha ne istiyorsun bizim yerimizde olmak isteyen nice insan var

(217 puan) tarafından

Bence çok güzel birşey bu genetik mi neye Burçlusunz bunu? 

(292 puan) tarafından

Hep boyledim canım aynn genetik mi bilmiyorum annem teyzem aşırı kilolular mesela 90 üzeri ama ben yok yani

(1,570 puan) tarafından

Bence burada anlatmak istedigi genc gorunmek degil cocuk gibi gorunmek o kadın gibi alımli kadinsi durmak istediginden bahsediyor.

+1 oy
(178 puan) tarafından

Vala bende 29 um het goren cocuklarimin oldugune bile inanmiyor🤣hatta gecen biri 19 20 misin cok kucuk evlenmissin 3 cocuk icin erken dedi😂😂😂esimin yaninda da cok ufaksin diyenler oluyor hosuma gidiyor benim ne guzel genc gorunuyorum

0 oy
(22,367 puan) tarafından

Minyonlukla ne alakası var ayrıca herkesin yaşını bilmesine gerek yok minyonsan sevinmelisin genç durursun işte daha ne istiyorsun ilerleyen yaşlarında bile genç görüneceksin bende minyonum ama asla şikayetçi değilim gayet memnunum halimden 

Bu arada post açıp açıp cevap vermemekten vazgeç 1 dk arayla 2 soru açıyorsun 

(1,595 puan) tarafından

Canım iki aylık bebeğim var her dakika uygulamaya giremiyorum  hayır bence var çünkü saygınlık kazanmak minyon olmaktan bambaşka şuan yaşım gusel bir yaş yaşlı değilim 25 26 değilde 17 gibi görünmek çocuk gibi görünmek ciddiye alinmamaktir yaşıtlarının olduğu yerde ortama bile giremezsin kaziklanmaktan olasi

(6,132 puan) tarafından

Post sahibinin karşılık olarak birşeyler yazmaması niye bu kadar dillendiriliyor ki.  Çok da gerek yok her zaman.sen yaz geç post sahibi yazmak zorunda değil sen de yazmak zorunda değilsin

Ben de öyleyim birşey yazacaksam yazarım illa yazayım demem. Sırf yaznak için samimiyetsiz yapmacık olmak istemem zoraki şeyleri de hiç sevmem

(22,367 puan) tarafından

@Civciv1234 evet biliyorum o hissiyatı insan yerine konmamayı da gayet iyi biliyorum ama bence takılma böyle şeylere bu yapan kişilerin ayıbı sonuçta 

0 oy
(932 puan) tarafından

Yaaa derdini yerim senin :))) bende öyleyim 28 yaşındayım kimse evli ve 6 yaşında kızım olduğuna inanmıyor eşimle bizi kardeş sananlar bile oldu. Bence çok güzel bir şey yaşın ilerlese bile asla yaşını göstermiyorsun bu çok güzel ve özel bir şey bence :) bunu dert etmek yerine sevinmelisin. Sevinmeliyiz minyon tipler olarak :) 

0 oy
(935 puan) tarafından

Minyon olmak ❤️ ben. Çok seviyorum kendimi böyle. Kamuda çalışırken çok hoşuma gitmezdi durum siyasi insanlarla çalışırdım bazen ve sanki bebek severmiş gibi gülümserler şirinlik falan yaparlardı güya😁 karşılarında bi kadın değilde çocuk varmış gibi davranırlardı. Sonra yaş 30 oldu nimetlerini yiyorum şuan 😁

(1,595 puan) tarafından

Belki gercekten çocuk sandılar ben sevmiyorum ya saygı duyulmuyor Muş gibi 

0 oy
(4,623 puan) tarafından

Valla harika bence aynen böyle devam 😊 keşke hep yaşımızdan küçük görünsek😃 Kadınlar olarak bu hoşumuza gider en azından benim genelleme yapmiyim🤭

(1,595 puan) tarafından

Yok ya ben ciddiye alınması seviyorum 

(4,623 puan) tarafından

O kadar mı küçük gösteriyorsun? Bence konuşma ve davranışınla,  kıyafetinle vs. yaşını gösterebilirsin.

0 oy
(1,522 puan) tarafından

Bende minyon tipli be küçük gösteriyorum. Bence giyim önemli.

0 oy
(4,905 puan) tarafından

26 yasindasin cocuk dogurdun ve 17 yasinda mi saniyolar bende bana da kucuk gosteriyosun diyolar bosver diyecektim kiz bacim ne yedin ictin naptin da hayat dokunmadi sana benim icimden gecti resmen 

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Bende öyleyim 26 yaşındayım ama asla göstermiyorsun diyorlar 18 diyen de var 20 diyen de

0 oy
(1,542 puan) tarafından

26 yaşındayım 27de gün qliyorum artk 

Dün parkta en fazla bende 3.4 yaş büyük olan biri yasin kaç dedi dedim 26 küçük duruyorsun dedi halbuki yıllardır yaşımdan büyük durup 1.70 boy 90 kilo ve 10 metre uzaktan bakınca bile 35 gibi duran ben🐒

Kadının bana küçük duruyorsun demesi sjsj

Sevinmek lazım aslinda

0 oy
(420 puan) tarafından

25 e giricem 2 yaşında kızım var 6 aylıkta hamileyim yaşımı söyleyince hala 19 20 diyolar ben takılmıyorum olduğun yaştan genç görünmek güzel bence

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 209 göst.
+1 oy
25 cevap 1,386 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,332 göst.
9 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asel nisamm (285 puan) tarafından soruldu
+9 oy
60 cevap 1,151 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Memuranneee (4,776 puan) tarafından soruldu