0 oy
722 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,946 puan) tarafından

Şimdi kızlar eşim TikTok kullanıyor Ben kaç defa sildim telefonundan kullanma dedim ama beni dinlemiyor tekrar indirdi Neymiş ben arkadaşlarımın paylaştıklarına bakıyorum arabalara falan bakıyorum diyor Ben de birkaç defa telefonunda keşfetinde gezdim yani öyle beni rahatsız edecek bir durum yoktu ama Geçenlerde birkaç defa baktım bir tane arkadaşının eşi onun profiline giriyor oda arama kısmında o kadını aratmış kadında açık bakımlı Sürekli her gün her gün video atan makyajlı efektli videolar atan biri ben de söyledim Dedim ki sen ne bakıyorsun sürekli Bu kadının profilini O da dedi ki kadınla alakalı bazı kötü şeyler duymuşuz eşine söylemişiz Hani bakalım araları hala aynı mı Yoksa ayrıldılar mı Onun için bakıyorum dedi Ben de dedim Seni ilgilendirmez engelledim kadını beni arkamdan tekrar engeli kaldırmış tekrar bakmış Hani Eşime böyle bir şey kondurmam yapmaz ama son duyduklarımdan sonra benim de içime bir şüphe düştü( güya eşim ve arkadaşlarına göre bu kadının başka bir adamla ilişkisi varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama) 

Benim de normalde tiktok'um yoktu indirdim dedim hele bakayım burada ne var kadının da hesabı herkese açık birkaç defa profiline girdim baktım hikayelerime baktım kadın Dün bana mesaj atmış Sen kimsin diye Ben de dedim Sen ne yapacaksın benim kim olduğumu O da yazmış hangi dedikoducu akrabansın merak ettim ben de dedim demek ki dedikodu yapılacak hareketler yapıyorsun ki akrabaların da konuşuyor Neyse daha sonra dedim Yanlış anlama Ben senin eşinin arkadaşının karısıyım İşte birkaç defa profiline girdiğini gördüm Hani kim olduğunu da ismen biliyorum O yüzden bakıyorum dedim kadında Yok hayır önemli değil hani konuşabiliriz istersen Numarasını falan verdi ama şimdi ben burada bir art niyet aramalı mıyım yoksa aramamalı mıyım

21 Cevaplar

+8 oy
(941 puan) tarafından

ya hu niye söylüyorsun eşinin arkadaşının karısı olduğunu. ne gerek var bu ayrıntıya. 

sence normal mi eşinin tekrar engeli kaldırması sonrada senin o kadına kendini tanıtman. peki kadın acaba sana niye numarasını verip yakınlık kurmak istiyor

birde şöyle birşey var evet sosyal medya güzel kullanılınca güzeldir ama bence en tehlikelisi tiktok denen illet ne yuvalar yıkıldı orada dikkat et sen. 

(2,946 puan) tarafından

Kim olduğunu sorunca ben de söyledim işte saflığımı tuttum ben de anlamadım kadının amacı ne eşimin amacı ne çözemedim

-Reklam-
+4 oy
(117 puan) tarafından

Galiba esinde firsat kolluyor kadin gel dese gidecek 

(6,252 puan) tarafından
+1

Cesaret etmiş. Eşimin engellediği profili tekrar açmak bir cesarettir. Hatta o profile tekrar bakmak eşime saygısızlıktır. Aslında burada çok büyük bir saygısızlık var.

(117 puan) tarafından

Katiliyorum filiz ablama🪻neyini merak ediyor mesela kadinin 

(6,252 puan) tarafından

Merak duygusu içten içe dürten harekete geçiren düşünmeye ve harekete geçiren bir duygudur. Konduramıyorsun elbette ama eşin bu kadını merak ediyor yani düşünüyor. Bir kez bakılmıştır olabilir lakin eşin engellemiş bitmiştir artık o engel tekrar açılmaz. Eşinin kararını çiğneyecek kadar nedir bu merak. Arkadaşlarımla bir erkeğin dedikodusunu yapmak eşime saygısızlıktır. 

(272 puan) tarafından

Vallahi bubyorum doğru. Gel dese gelecek gibi birsy sezdim.  Kendini açık etmen de hoş değildi. Basın yanacak gibi hazırlıklı ol

(243 puan) tarafından

Şu uygulamada gördüm en büyük hata kocam yapmaz, büyük konuşmak istemiyorum ama ben kocama güveniyorum ,kocama konduramıyorum şu hayatta kendinizden başka kimseye güvenmeyin benim eşim de yapmaz sözde ama ilah değilim nereden bileyim böyle büyük büyük konuşmalarla kendinizi şartlandırmayın sonra o kişiden darbe yediğinizde en büyük yıkımı siz yaşıyorsunuz hayatta herkes her şeyi yapabilir tabii ki karakter meselesi kimisi karakterini korur yanlış davranışlarda bulunmaz bunun temeli bu ama konduramıyorum diye düşünme onlar öyle şeyleri kendilerine yakıştırıyorlar ki bizim yakıştıramadığımız bana da hiç normal gelmedi sürekli aynı kişinin profiline bakması ısrarla engelini kaldırması bunlar çok normal davranışlar değiller  İnşallah altından seni üzecek bir şey çıkmaz

+2 oy
(19,773 puan) tarafından

Eşinle ilgili açık vermeseydin iyiymiş şuan aralarında bişey varsa bile öğrenmen daha zor olacak bence eşin habire bakıyosa vardır bişey

(2,946 puan) tarafından

Ya Bence öyle bir şey olamaz Ben konduramıyorum Sonuçta ikisi de evli ikisinin de çocukları var bir de eşimden beklemiyorum öyle bir hareket

+2 oy
(7,671 puan) tarafından

Senin profiline bakmış nedir yanlış anlama içine etmişsin. Laf edip daha sonra kendini ifşa etmen çok yanlış olmuş. Engelleseydin.

(2,946 puan) tarafından

Işte keşke söylemeseydim Kadın da dedi Zaten senin eşin de benim profilime bakıyor😏 Şimdi ne yapacağını bilemedim

(7,671 puan) tarafından
+1

Eşimin hesabından ben bakıyorum deseydin bari şimdi durduk yere aklına soktun. Ne olacağı belli mi olur

(2,946 puan) tarafından

Söyledim zaten dedim Onun hesabı da ben de açık arada ben de bakıyorum diye toparladım olayı ama ben Nedenini merak ediyorum Niye birbirlerine bakıyorlar öyle aldatma gibi bir olay olduğunu düşünmek istemiyorum ama

(7,671 puan) tarafından

Birbirlerine bakmıyolar senin eşin bakmış. Gerçekten eşinin anlattığı gibide olabilir ama. 

+1 oy
(5,144 puan) tarafından

Vallq hislerim çok kuvvetlidir 

Sen açık vermekle çok büyük hata etmişsin 

Onu geçtim eşin de çokta suçsuz biri değil bence 

Bekle yada bekleme tiktoku indiriyor bakma dediğine bakıyor engelliyor ve engeli kaldırıyor 

Bahane üstüne Bahane uyduruyor 

Çokta masum gelmedi bana 

Hala eşimden beklemiyorum demen de garip yani 

(2,946 puan) tarafından

Yani cesaret edemez diyorum o kadarından sonuçta samimi olduğu bir arkadaşlığın karısına da bakmaz yani ki kadın dedi Ben senin eşinle hiçbir zaman konuşmamışım sadece o da benim profilime girip bakıyor Ben de dedim Onun Hesabı Bende de açık Ben arada bakıyorum

(5,144 puan) tarafından

Ne dersen de canım o senin fikrin 

Ben ortada biseyler döndüğüne eminim 

Ve sen akıllıca davranmamissin kadına kimligini açık tutmussun 

Bilmiyorum ama erkek bu kim olursa olsun asla güven olmuyor artık 

+1 oy
(9 puan) tarafından

Eşin, kadın belki ona verir diye fırsat kolluyor yüzde yüz eminim 

0 oy
(1,515 puan) tarafından

Yani esin başka kadının profilenmi bakıyor vede arkadaşının eşinin profili bu doğrumu anladim

(2,946 puan) tarafından

Evet aynen eşim kendi arkadaşının karısının profili ne bakıyor sürekli

0 oy
(4,075 puan) tarafından

ne saçma hikaye. yanlış anlama, sen yalan söylüyorsun demiyorum ama olay saçma

eşine ne başkasının karısından. aldatırsa da aldatsın bakınca ne oluyor. 

(2,946 puan) tarafından

Işte Zaten orada bir bit yeniği var ama ne olduğunu ben de bulamıyorum niye sürekli o kadının profiline bakıyor Başka arkadaşları da var Onların karıları da var Niye o değil de sadece bu kadın

(4,075 puan) tarafından

açık tonla kadın var veya esc.rtluk yapan, eşini aldatan vs

belkş tandık birinden çıktığı için daha çok dikkat çekmiş olabilir ama olsun bence doğru değil 

hadi meraktan 1-2 kere bakarsın tamam bu kadar fazlası olmamalı. 

eşimin telefonuna bakmışlığım yok, ama böyle bir şeyi görsem telefonunu bir tarafına monte ederdim. genel olarak kıskanç değilim ama bunu yapardım 

0 oy
(7,577 puan) tarafından

Kadın böyle bir şey yapıyorsa bile eşini ilgilendirmiyor ki ne ayıp. Bir de ısrarla açıp bakması benim midemi bulandırırdı. Hiç bir şey olmasa bile bulandırırdı bana göre edepsizlik bu yapılan.

(2,946 puan) tarafından

Benim de çok midem bulandı eşimden ama durduk yere de abartmak istemiyorum Bilmiyorum

0 oy
(4,796 puan) tarafından

Su tiktokla ilgili ne zaman bi islem yapilacak daha kac yuva yikilacak ahlakimiz bozuldu resmen coluk cocuk izleyip izleyip normallestirdiler biri neden dur demoyo 

0 oy
(1,437 puan) tarafından

Sen kadina niye kocam senin profiline girip bakiyo dedin ki cok sacma?

(2,946 puan) tarafından

Işte kimsin diye sorunca ben de sen birkaç defa eşimin profiline bakmışsın kim olduğunu merak ettiğim için ben de senin hesabına baktım dedim kadın da bana dedi Senin eşin de benim profilime bakıyor bir şey diyemedim tabii

0 oy
(869 puan) tarafından

Bence sorunu kadında değil de eşinde aramalısın. 

Ne yapalım yani disarda kocanız bı bayana baksa bayan da karşılık verse burda bayanı mi yoksa kocamizi mi suçlamaliyiz.  Kaldı ki tiktokta biri pp bakınca eğer açıksa belli oluyor ve karşı tarafta acaba bu kim diye merak edip pp sine bakar normal olarak. Kaldiki kocan aratmis kadının hesabını girip bakmış. Benim kocama ne milletin karısından kizindan boşanmış mi başkasına mi kaçmış. Ayrıca da fikrine saygı duyup hesabı kapatmayan eşini değil de kadına atar yapman da ayrı trajikomik olay. 

(2,946 puan) tarafından

Bak hiç değişmiyor aynı kişiler yine aradın aradın olaydaki en gereksiz yerinden tuttun ve linç ini yapıştırdın Bravo sana👏👏

Hep aynî kişiler Ben kadını suçlamadım ki gayet kibar bir şekilde Dedim kusura bakma eğer profiline girip rahatsız ettiysen bir daha bakmam alttan aldım linçlemek için öfkeni bir yerlere Kusmak için arama bir şeyler

(869 puan) tarafından

Ben öfkemi kusmak istesem burda kusmam merak etme. Ayrıca da kibar bir dille söylediğin şey tam olarak " demek dedikodu yapılacak şeyler yapiyorsun" demekse benim kibarlık anlayışım kıtmış kusura bakma. :)) 

Yani bunları paylaşırken herkese açık eleştiriye açık şekilde paylaşıyorsunuz. Yani sende madem hoşuna gitmeyecek doğruları duymak yada eleştiri duymak bu saçma sapan olaylarinizi buraya taşımayacaksiniz çünkü burası bir eleştiri yorum platformu. Halletmen gereken burda başka bir kadın ve kocanın dedikodusu değil kocana neden sözünü dinlemediğini ve bir başka kadının boşanıp boşanmadigini neden merak ettiğini sorup evliliğini kurtarman. 

Allah yardımcın olsun işin zor :)

(2,946 puan) tarafından

Yorumları okursan herkes zaten Benim yaptığımın yanlış olduğunu yazmış ama senin usulün en değişiği 

Evet kocam sadece bir kadının profiline bakmış diye Ben de boşanırım seni dinleyip

(869 puan) tarafından

Yanlış olan senin yaptığın değil ama sen bilirsin :))

0 oy
(4,800 puan) tarafından

Eşinin yaptığı zaten saçmada .. senin yaptığın da normal değil . hesap açıp kadını takip ediyorsun ve niyetinide söylüyorsun. Kocam sana bakıyor niye bakıyor die bende baktım demişin . Bukadar açık olmaya gerek varmıydı yada kadını takip etmene. Burda kadında bi suçta yok senin eşinde suç ona neymiş arkadaşının karısından.. ha bide kadın numarasını sana niye veriyor ne alaka. 

(2,946 puan) tarafından

Ben de anlamadım numarasını vermesini zaten kaydetmedim numarayı ama işte kimsin diye sorunca ben de söylerim kim olduğumu saflığım tuttu zaten kocanın yaptığını biliyorum ne kadar kötü bir şey olduğunu onun son demleri hissediyorum

0 oy
(1,791 puan) tarafından

İlla aralarında bı şey aşina gerek yok ama niye bakıp duruyor kafa karıştırıyor evli barkli adamsın sanane milletin aldatmaisndan barisip bosanmasindan

0 oy
(680 puan) tarafından

İyice Arap saçına dondermissin resmen ben kıskanıyorum eşimde sana bakıyor imajı verssin 

(680 puan) tarafından

Bide eşim asla yapmaz diyorsun da canım 

Engellemiş sin geri kaldırmış engeli neden ?

(2,946 puan) tarafından

Bilmiyorum ya o kadarını konduramıyorum Ama kadına dedim eşimin Hesabı Bende açık arada ben de bakıyorum diye Ben de ne düşüneceğime karar veremedim

(680 puan) tarafından

Haklısın insan sevdiği adama konduramaz ama bakmis belli ve bakıyor 

0 oy
(1,573 puan) tarafından

Tiktok bildiğin canlı fuhuş yuvası canım benim oglanda video izlemek için indirmişti gece dedim bı bakayim bu tikton nasıl bı uygulama aman allahin hele gece kadınlar nerelwrini açmış paylaşmış sildim ve yasakladim çok şükür haram olduğunu anlattım bidaha indiren olmadi inş sende sildirmeyi başarırsın tam bi bataklık 

0 oy
(23,023 puan) tarafından

Eşin düzgün insan olsa arkadaşının eşini yenge bilir eğrisi doğrusu ile ilgilenmez engeli kaldırmasında bir b.kluk var gibi duruyor aralarında bir şey yoksa bile meyli var yoksa durup durup bakmaz 

0 oy
(1,451 puan) tarafından

Kendi ifşa etmen hiçte iyi olmadı canım kim olduğunu bilmeseydi yada hiç cevap vermeseydin mesajlarına 

0 oy
(14,894 puan) tarafından

Burnuma kötü kokular geldi engeli kaldırdığı anda o adam naneyi yemeli Bi de bahanesi de çok saçma

0 oy
(3,548 puan) tarafından

Büyük oyunlar dönüyor haberon olsun

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 721 göst.
23 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
28 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Dunya.dln (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 679 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,126 soru

24,040,170 cevap

329,096 kullanıcı

...