0 oy
310 göst.
Diğer kategorisinde (216 puan) tarafından

Hayatınızda neyi değiştirmek isterdiniz ben ilk başta ailemi annemi babamı daha Zengin kültürlü beni seven bir ailede doğmak isterdim sonrada modern sosyete Zengin bir aileye gelin gitmek isterdim kocamda yakışıklı olacak 😅

9 Cevaplar

0 oy
(4,827 puan) tarafından

Ben bulunduğum şehri değiştirmek isterdim kreşi olan bi yer olabilir, şimdi gitmek istesemde gidemiyorum evimiz, ikimizin aileside burda çoook zor 

(216 puan) tarafından

bende şehir değiştirmek isterdim benimkide zor 

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

senin dediklerini isterdim şöyle babadan çok zengin köklü doğmak isterdim Hal’iyle muhatap olduğum sosyal çevrende zengin ve köklü insanlar kallavi insanlar olurdu. evlendiğim kişi de kendi klasmanında isim yapmış lüks bir ailenin çocuğu olurdu .😂😂😂Doğru düzgün bir bölüm kazanıp güzel bir meslek sahibi olmak isterdim okuduğum bölüm hiçbir boka yaramadığı için ev hanımı olarak yaşayıp gidiyorum.

Bir bonus olarak yiyip yiyip yiyip yiyip kilo almamak isterdim şu an kıçımdan terler akıyor spor yapıyorum doğuştan genetiğiimin zayıf olmasını isterdim

tarafından

Canım okuduğun bölüm neydi ki 

(9,080 puan) tarafından

felsefe bolumu. fen edebiyat fakultelerinden mezun olunca iste hicbir halt olmuyorsun. amac bilim insani yetistirmek ya sadece okulda arastirma girvlisi va kalirsan yukselip akademik kariyer yapabilirsin. onun harici bolum yani sadece.  simitci nin bile bir ci eki var meslegini bildiren bizde felsefeci bile denmio meslek belirtir bir ek bile yok😂😂 egitim falultesi mezunu olsan en azindan ogretmen olunuyor da felsefeci denio da fen edebiyat fak bölum olarak okudum sadece .  mezun olunca ogretmen olarakta atanamiosun hicbir is sevenegi yok. kurumsal diye bankaya girmistim bende bankaci oldum.:)

tarafından

e ne kadar güzel işte 

Kendi ayaklarının üstündesin daha ne olsun ki.

Ureticisin tüketici değilsin en azından bi de öyle bak hayatına canım 

0 oy
tarafından

Ben de annemi babamı kardesimi 

Beni sevmelerini saymalarını 

Benim yanıma gelmelerini falan vazgeçtim de hadi 

Telefonla bile seslerini duymaya o kadar hasretim ki anlatamam 

Kaçarak evlendigim icin engellediler beni 

Olsun canları sağ olsun yeter bana 

Uzak olsunlar acılarını duymuyayım 

(216 puan) tarafından

Valla bizimkiler arayıp sormuyorlar hiç gelip gitmezler aynı şehirde olmamıza rağmen onların istediği kişiyle evlenmeme rağmen 

tarafından

Ne yazık ki biz evlatlar annemizi babamızı secemedik seçmek gibi şansım olsaydı degistirirdim 

(216 puan) tarafından

Aynen demi keşke ailemizi kendimiz secebilseydik 

tarafından

Ah ah icimde kileri bi bilsen 

Artık düşünmekten koca kafam vucuduma ağır gelmeye başladı inanırmısın 

0 oy
(3,430 puan) tarafından

Tekrar doğru hatasız yaşamak isterdim tek değiştirmek istediğim bu

0 oy
(3,668 puan) tarafından

1. Yaşımı değiştirmek veee tekrar 17 yaşıma dönmek isterdim 😑 

2. Adaleti değiştirmek isterdim 👎

3. Ailemi değiştirmek isterdimmm 🙏 

tarafından

🫱🫲

0 oy
(2,077 puan) tarafından

Ben hayatım da hiç bir şeyi değiştirmek istemezdim her şeye sahibim ailem açısından en sevdiğim şey mesela etiketine bakmadan alışveriş yapmak bunu ailemin yanında yapabiliyorum 😂 

Kocam açısından da her şeye sahibim maddi olarak olmasa da manevi olarak çok büyük bir yeri var maddi olarakta az kaldı inşallah 🤲🏻. 

Ama bir şey var okulumu bitirmek isterdim çünkü içimde hep o kaldı o kadar emek verdim ama bitirmedim bitirmek isterdim sanırsam sadece bu . 

tarafından

Okulu dışarıdan bitirebilirsin gülüm sınavlara girersin 

(2,077 puan) tarafından

Okuldan kaydım silindi maalesef tekrardan sınavlara hazırlanmam gerekiyor . Ama şöyle bir şey var şimdi eşim astsubay veya subay olmak için sınavlara hazırlanıyor bakalım hangi yere tayin verecekler hem oğlum da büyür o kreşteyken nerede olursak ben de oradaki üniversitede kendi bölümümü tekrardan okuyabilirim varsa tabi 😂

tarafından

İnşallah vardır be gülüm allah yar ve yardımcınız olsun güzelim 

(2,077 puan) tarafından

Amin amin ayy gören okuyan dua etsin ben de butik açma yolundayım inşallah işlerim rast gider 🤲🏻

tarafından

Amin inşallah gülüm dualarimdasin

0 oy
tarafından

Hayatimda sadece değiştirme şansım olsaydı eşimin aklı olurdu asla uyuşamiyoruz geri kalan çok şükür Rabbime bide lise 2de bıraktım okulu onu bitirmek isterdim ya

tarafından

Dışarıdan okuyabilirsin canım sınavlara girerek 

Olmayacak şey değil ki..

tarafından

Kız ben markete gidemem rahat bi kafayla babamın mezarına gidemem çocuğun okuluna gidemem gidemem gidemem işte 

0 oy
(5,238 puan) tarafından

Ay aman ben usenirim halimden memnunum zaten hayal kurmayali da yillar oluyo 

(216 puan) tarafından

İyi bari hayatından memnun bir kişi varmış burda 

(5,238 puan) tarafından

Niye olmayim canim galu belada kaderimiz kendimiz secmedik mi secenekler arasindan herkes en iyisini secmistir diye dusunuyorum 🤭

(216 puan) tarafından

yok ben seçmedim maalesef anlıma ne yazildiysa onu yaşıyorum işte 

(5,238 puan) tarafından

🤭 anladim 

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Bulundugum sehri degistirmek isterim. Yurt dışı olmasin kendi ulkemin sehri olsun. Ayda bir gelip sehrime 2 günlük gideyim geri 

(216 puan) tarafından

Gurbetçi olmak zor Allah sabır versin 

(26,044 puan) tarafından

Malesef ,or sağol canim. Tek hayalim bu buda olsa hayatim duzende gitcek inşaallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 398 göst.
0 oy
16 cevap 472 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde imannia (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,015 göst.
0 oy
11 cevap 384 göst.

Kategoriler

1,473,207 soru