Kızlar az önce doktr dan geldım kıza benziyor dedı acaba degsır mi bıdaha kı sefere daha net olur dedı ..
Bnde bsyler almk istiyorum detaylı girmedim henüz
Kac haftalik? Ben en azindan 16 17den sonra alinmali diyorum. Cunku ilk ogluma 14 haftalik kiza benziyor dedi. 1 2 parca aldik. 17 haftalik erkek dedi.
İnan ki o hafta bile erken canım ben 30 dan sonra başladım yine 30 dan sonra basliycam zaten 27 oldum bişey de kalmadı ☺️🌸
En net 16 haftadan sonra gorulur. Benimkileri ben bile gormustum. Zaten doktor eminse eminim der, degilse benzetiyorum veya benziyor der. He bilsekte alel acele almaya gerek yok ztn max 1 ayda alinir tum esyasi :)
Yarın 16 haftalık olcam cnm acele etmeyeyim ozmn:)
Değişir. Eşimin kuzeni hamileydi kıza benziyor demiş doktor . Parti falan yaptılar. Kıyafet almışlar ,bir dahaki kontrolde erkek olduğunu öğrendiler şoka girdiler.
Zatn ultrason kalitesi de cok konuydu cnm 4 aylık hamileyim ama bebeğim hiç belirli degl
Biraz daha bekle. Daha net sonuç alırsın
Benim değişmedi aksine detaylı da kör Dr erkeğe benziyor dedi göbek bağına normal ultrason da hep kıza benziyor dediler sadece o Dr erkek dedi oğlumda da hep erkek dediler zaten ama kızımdan dolayı ikilemde kalmıştım kesin erkek diyene kadar hatta detaylı da pipiyi görene kadar acaba diyordum 😀😀
Senın erkek mi cnm :)
Ben en net 17. Haftada öğrenmiştim özele gidiyordum ama sonra detaylı yaptırınca tam belli oldu
Detaylı bekleyeyim ozmn:)
Daha güvenceli oluyor :) . Biz eşimle detaylıdan sonra ilk takımlarını almıştık heyecanla ah ah çok güzel günlerdi ❤️ Sende sağlıkla al kucağına 🤲🏻
Amin ınsallah cnm evet cok Baska duygular sende sağlıkla buyur cnm:)
İkili testte yüzde 60 kız demişlerdi. 13. haftada netleşti
Masallah cnm ;)
16 hafta da genelde ogreniliyor, ama yine de belli olmuyor bazen daha gecte olabilir kesinlesmesi için
Evet cnm ama bnm gttım de ultrason goruntusu de cok kötüydü huc busey bellı degldı
Bence detaylı ultrasondan sonra almaya başla 12 haftalıkken erkek dedi 16 da gittim yine erkek dedi ama her ihtimale karşı detaylı ultrasonu bekliyorum
1,465,676 soru
24,019,780 cevap
328,174 kullanıcı