0 oy
100 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,581 puan) tarafından

2 buçuk aylık Bebeğimi süpürge sesiyle uyutuyorum bir kaç kişi öyle beyni biter dedi doğru mu ama dışarıdaki ev seslerine vs uyuyor onla ortuyoruz sesi

4 Cevaplar

+1 oy
(1,964 puan) tarafından

zararlı mı bilmem de saçma ve baş ağrıtıcı.

güzel enstürümantel dinlendirici müzikler, huzurlu ninniler falan var illa bişey açacaksanız. ben de müzikle uyutuyorum ama kendim dinlesem rahatlayabileceğim müzikler seçiyorum. ve çocuğun uyuduğunu farkedince yavaşça kısıp en son kapatıyorum. 

uyku boyunca açık kalması bence çok yorucu. şahsen ben uykum boyunca gürültü istemezdim. ilk dalma aşamasında iyi hissettiriyor ama sonra yoruyor beni. bebeği de yorar diye düşünüyorum.

bebek de normal bir insan gibi uyku rutinine alışmalı. mutant bir canlı muamelesi yapılıyor gibi geliyor bana öyle süpürge sesi bilmem ne sesi dinletilince

(1,581 puan) tarafından

🤣🤣evdeki disrdaki seslere uayniyor diye açıyoruz o sesi bastırsin diye mesajınıza kızımls berraber güldük 🤣

(1,964 puan) tarafından

ya yine açın da tatlı bi müzik açın bence :) süpürge çok itici değil mi

(1,581 puan) tarafından

Ona alıştı bsdtan beri diye eltim birde gelip süpürge sesi açınca beyaz gurultu de beynini bitirmezmi

(1,964 puan) tarafından
+1

ben beynin öyle ha deyince bitecek bişey olduğunu düşünmüyorum da dediğim gibi ses itici :)) ablam sabaha kadar dinletiyordu, kızı gayet zeki şuan ama eniştemin dediğine göre, eniştem aptallaşmış gürültüden

(1,581 puan) tarafından

Bende aptallasabilirim sürekli supurge sesi duyunca travma kalır diye korkuyorum 

-Reklam-
0 oy
(3,041 puan) tarafından

Kurutma makinasi sesine uyuyor biliyorum telefondada açan var valla bilemedim ya bazen ben beyaz gürültüyü aciyordum benimki genelde uyurdu ama çok huysuzluk yaparsa yapıyordum.. 

Birde dua aciyordum o zamanda uyuyordu

0 oy
(4,189 puan) tarafından

beyaz gürültü bu. sürekli ve yüksek sesle olmadıkça sorun yok ama diğer kişilere anneye yazık. kafa şişiriyor. 

klasik müzik uyku müzikleri dinlettim ben. mozart özellikle çok iyi geliyor bebeklere. 

0 oy
(211 puan) tarafından

Gece de mi Süpürge sesinde uyuyor canm nasıl yapıyorsun 

(1,581 puan) tarafından

Gece de bazen uyumadigin da aciyoruz

(211 puan) tarafından

Komşular rahatsız olmuyor mu canm

(1,581 puan) tarafından

Valla artık çaresiz kalıyoruz başta komşular bebek sesinden bile rahatsiz olur mu diyorduk ama şimdi uyusun kim rahatsız oluyorsa olsun hiç aklıma gelmiyor vallaha ne namaz kilabiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne tuvalete gidiyorum bir de kayınvalidem evinden çok ses geliyor o yüzden alt kattayiz bjr de mecbur aciyorum

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 879 göst.
12 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,467,960 soru

24,051,404 cevap

329,683 kullanıcı