0 oy
164 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (572 puan) tarafından

Kızlar eylülde kızım 4 yaş olacak tam Allah nasip ederse. Benim küpelerimi görüp ben de küpe takmak istiyorum dedi. Ben isteyinceye kadar deldirmek istemedim. Ama artık istiyor. Beğendiği küpeleri sipariş ettik beraber.🥰 Bu gün deldirmeye gidicez naip olursa. Kuyumcu lar mı yoksa eczaneler mi deliyor? Son zamanlarda yaptıranlar varsa ne kadar yaptırdı. Şimdiden yorumlar için teşekkürler... ❤

12 Cevaplar

0 oy
(4,125 puan) tarafından

eczane daha iyi bence

(572 puan) tarafından

Sağlık açısından tabii ki ama yapıyorlar mı acaba her yerde. Doğudayız şu an. Şu ana kadar yaptırmadığım için bu konu hakkında bir bilgim yok. Gidip kendim soruyum en iyisi. 

(4,125 puan) tarafından

büyük eczaneler delebilir. 

-Reklam-
0 oy
(2,353 puan) tarafından

Bartın'da 120 lira eczanede deldirdim ben kızımın kulağını. 

(572 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim. 

0 oy
(167 puan) tarafından

Biz sağlık kabininde geçen torunumun kulagini deldirdik canım 350 liraya 15 gün oranın taktığı küpeler kaldı ağrı sızı enfeksiyon vs olmadı maşallah dede altın küpe aldı onu takmış annesi

(572 puan) tarafından

Ah Gonyam❤. Burda sağlık kabini yok ama eczaneler deliyormuş galiba abla. Biraz canımız tatlı inşallah kıyameti koparamaz😅

(167 puan) tarafından

Ayy ben geçen kendime üçüncü deliği yaptırdım geçen dediğim de epey oldu ben dayanamadım maşallah toruncem gig demedi 😁😁😁

(572 puan) tarafından

Maşallah abla😅. 

0 oy
(3,502 puan) tarafından

Eczane de yaptırdım 350 TL verdim şaka gibi insan kekliyolar yemin ederim eskiden ücretsizdi valla 

(572 puan) tarafından

Küpeleri de yanında veriyorlar mı canım? Gerçekten öyle. Benim kulaklar fil tarihinde eski usül delinmiş:) O yüzden eskiden nasıldı bilmiyorum ama bu fiyatlarla olduğunu sanmıyordum gerçekten. 

(3,502 puan) tarafından

Extra yanında küpe vermiyolar ilk delerken takıyorlar işte eskiden ücretsizdi şimdi 350 TL İstanbul'da öyle yani başka yerde ne kadar bilmiyorum 

(572 puan) tarafından

Aşağı yukarı aynıdır canım. Delerken taktıklarını sordum ben de. Valla yabancıyım bu konulara😅 giderken küpeyle mi gitmek gerekiyor onun için sordum. Teşekkür ederim. 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

bizim burda ne kuyumcu deliyor ne de eczane...

bi tane aktar var eskiden sağlık memuruymuş bi o bi de gümüşçü deliyor demişlerdi. yaşadığın yere bağlı değişiyor o durum. 

bence bugün deldircem diye karar vermeden önce nerdee deldireceğini netleştir çocuğu öyle götür. ***** yumuk delmesinler

(572 puan) tarafından

O yüzden araştırma yapıyorum zaten. 4yıldır burdayız ama yabancı olduğumız için bu işler nerde nasıl yapılır bilmiyorum. Genel olarak nerde yapılıyor onu da bilmiyordum. Teşekkürler cevabınız için. 

0 oy
(599 puan) tarafından

Bende ayni senin gibi yaptım canim kızım 4 yaşına geldi kendi istedi artik senin var benim niye yok demeye başladı gittik beraber kuyumcu da küpe seçtik ona sürekli gittiğim kuyumcu orda da bedavaya deldirdik taktiklari küpeleri duruyor daha altını takmadım 🤗

0 oy
(1,781 puan) tarafından

Ben ne zaman eczanede yaptırdıysam hep kulağım iltihap kaptı kapandı kulaklarım kuyumcuda yaptırıyorum genel de 

0 oy
(36 puan) tarafından

Bizim eczacımız 75 liraya yapıyor küpeside var

0 oy
(7,051 puan) tarafından

Kızım yok😥geçen gittim eczaneye  ikinci yeri delecektim 200dedi yanımda yoktu eve geldim kızken delmistim az zorladım küpe girdi yeniden delmeye gerek kalmadi  

0 oy
(875 puan) tarafından

Ay kızım 1 yaşına basınca deldirdik biz. Eczane ve kuyumcuya sorduk o zaman yapmıyoruz dedi normal bir takicida yaptirdik ama profesyonelce yapıldı. 

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Ben eczanede deldirdim daha hijyenik 

0 oy
(163,312 puan) tarafından

Makinasını sipariş et kendin del en guzeli

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 193 göst.
2 Temmuz 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 266 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hafsaa (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
12 Ekim 2019 Diğer kategorisinde GizemAsel (492 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 689 göst.

Kategoriler

1,467,317 soru

24,042,957 cevap

329,235 kullanıcı