0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,746 puan) tarafından

Bebeğim 9aylıkken ikinciye hamile kaldım. Çu an 20 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar bir ağrı sızı olmadı. Ama küzenim de aynısını yaşamışdı. Sürekli dikiş yerinin ağrıdığını söylüyordu. Ard arda hamile kalanlar, sezeryan yerinizde ağrı oldumu?

Bu arada karnım baya baya büyük benim.  Dışardan 7aylık gözüküyorum rahat. 

6 Cevaplar

0 oy
(501 puan) tarafından

Sezeryan yerim agrimadi iç dikisler açılmıştı erken doğuma alındım üç yıl aradan sonra hamile kaldım bide ama büyük kızımla oğlumun arasında bı yaş var ondada hiç sorun yaşamadım belki gençtim ondan dört sezeryanim var bu arada 

(390 puan) tarafından

3cocuk dış gebelikti bitane

(3,746 puan) tarafından

Dikişler patlayana kadar  uzun bi süre ağrın sızın oldumu peki. 

Yoksa aniden ağrısız acısız oldu

(501 puan) tarafından

Olmazmı egilemiyordum  vcye oturamiyordum iş yapamadım 31haftalik doğum yaptim

-Reklam-
0 oy
(3,746 puan) tarafından

Post üste çıksın

0 oy
(390 puan) tarafından

Valla benim ağrıyor aradan 3yil geçmiş 

(3,746 puan) tarafından

Hamilemisin şu an? 

(390 puan) tarafından

Evet 30 haftalık 

(3,746 puan) tarafından

Sağlıcakla gelsin canım. 

0 oy
(4,913 puan) tarafından

Senin iyi yine 9 ay geçmiş

Kuzenim ölü doğum yapmıştı sezeryanla aldılardı. Sırf onun acısı geçsin die 40 ı çıktı hamile kaldı. Doktor çok bekletmedi ama 36 haftalıkken sezeryanla aldı . Dikişleri daha fazla gerilmesin die

(3,746 puan) tarafından

Hamilelik ilerledikce ağrıları oluyordumu sezeryan yerinde

0 oy
(1,777 puan) tarafından

Benimki de b 15 aylık 22 haftaligim geçen bı dikiş yerlerim ağrıdı iç çamaşırı sıkıyor gibiydi baktm ddegil bı daha agrimadi benm yeni karnim cikiyor çok velli degil  son aylar çıkıyor benm gobek o sıra agrirsa ağrır belki 

0 oy
(3,645 puan) tarafından

Vücudun bir kendine gelseydi daha fazla korunsaydınız keşke iler de iki çocukla zor uğraşırsın ağrın sızın çok olur belki . Hayırlısı olsun ne diyelm

(3,746 puan) tarafından

Canım ben ilk çoçuğumu 4sene sonra kucağıma aldım. Bu sürede bi sürü doktor, bi sürü tedavi, klamen, aşılama, tüp bebek hiç biriolmamıştı. Artık ayrılığı düşünerken Allah oğlumu bana verdi. Ben Anneıik denilen aşktan çıldırıyordum ki ikinci bebek geldi. Bu bir mucize benim için. Allah yardımcım olsun sağ salim kucağıma alıyım.  Çok istiyoruz bu bebeği. Buraya kadar bile hamiıelik kolay geçmedi. Şükür bu güne inşAllah sağ salim doğulur kızım Allaha her saniye bunun için dua ediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 384 göst.
11 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 284 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ALMIR_AYSA (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,109 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde M. Nur (831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,835 soru

24,090,923 cevap