+1 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Aç karnına hayatta yapamam bugün şeker yğklemesine gideceğim ve 12 saatir açım 

Midem aşırı bulanıyor içimde mide özsuyu falan kalmadı afedersiniz kusmaktan

Şimdi o şekerli şeyi içince bu bulantıyla kesin kusarım ben nasıl olcak 

Ve ben kalp ilacı kullanıyorum kullanmadığım zaman kalbim çok hızlı atıyor sabah kalkar kalkmaz işim kahvaltı yapıp bu hapı atıp güne öyle başlıylrum 

Bu şeker testinden sonra normal kahvaltı ve ilaçlarımızı alabiliyor muyuz acaba

4 Cevaplar

+1 oy
(292 puan) tarafından

Testten sonra normal hayatına dönüyorsun diye hatırlıyorum oğlunda yaptırmamıştım kızım da yaptırdığımızda galiba ben çok gitmiştim ya vallahi hatırlamıyorum ki postun çıksın

-Reklam-
+1 oy
(211 puan) tarafından

4 gebeliğin hiç birinde yaptırmadım canım kuzenimle aynı hamileydik o yaptırmıştı beraber gitmiştik pat bı düştü yanımda o şekerli sıvıyı içince hemen müdahale etmişlerdi 

(32 puan) tarafından

İkinci hamileliğin ilkinde verdikleri şey aşırı gazlıydı bende arkadaşın gibi olmuştum ama ilaç kullanmıyordum tabi ozaman özel hastanenin verdiği glikoz dünya glikoz dünya üstüne bide ç ilk eliydi daha da şekli galmıştı başım çok dönmüştü

Ama bunda limonlu bir glikoz verirler öncekine göre az bişey verdiler gayet rahat içtim baş dönmesi vs yapmaddı şyanlık rahatımsadece aç karnına aldığım için ara ara yokluyor midem beni kusammı diye sjsjjs

Onun dışında bi sorun yok 

Yemek yeyip az uyusam rahatlıcam gibi hissediyorum 

+1 oy
(18,871 puan) tarafından

Ben yaptırmadım yaptircam diye aç bekledim ama duramadim kendim bakıyorum açlık tokluk 

(32 puan) tarafından

Benim açlık tokluk 3 aylık bütün şeker kerime bakıldı 

Ama onlarla bu çok daha farklı bu daha detaylı olmuş oluyor dedi aynı şey değil dedi bende yaptırdım şükür bişey olmadı şuana kadar ikinci kan için bekliyorum 

(18,871 puan) tarafından

Ben ilk çocukta yaptırdım ikinci de istemedim aç karna o şekeri içince baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum ayrica aynı şey bence 2 baklava ye şekeri ölç 1 saat sonra yine ölç 

(32 puan) tarafından

Benim ilkinde dediğiniz gibi baya sıkıntı geçti 

Ama o hem glikoz dünya hemde içinde çilek aroması vardı üstelik kola kutusu gibiydi 330 ml di aşırı zorlanmıştım baş dönmesi mide bulantısı dediğiniz gibi

Ama bunda limonlu verdiler ve taş çatlasa 100 ml bir şişe deydi tadıda önceki gibi çok şekerli ve kötü değildi herhangi birşey yaşamadım sadece ara ara şekeri sindirdiler bi mide bulantısı geliyordu onun dışında rahattım sadece kan aldırıp beklemek süre yordu 

Şükür birşey çıkmadı 

(18,871 puan) tarafından

Banada bir su şişesinin yarisiydi verilen zor içtim 

0 oy
(3,042 puan) tarafından

Ben yaptirmasim hamileyken doktorda talepte bulunmadi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
26 cevap 641 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kalbimm2 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 94 göst.
30 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,005 soru

24,052,140 cevap

329,706 kullanıcı

...