0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından

Kızlar kaynanamla küstük neyse kızı hastaydı eltimden duydum nezaketen arayım sorayım dedım bir aradım açmadı arada biraz geçti bida aradm açmadı üstüne bidaha aradm açmadı ve hiç dönmedi bende o an çok sinirlendim madem açmıyorsun numaranında bende işi yok dedim sildim noyu az önce kayıt ettım baktım Benı de silmiş bence çünkü foto yok esımın telde gözüküyor kırılmalımıym ne yapmalıyım artık ama ben sildim önce doğru ama bi aç dinle ne dicektm. 

5 Cevaplar

+1 oy
(8,241 puan) tarafından

Büyüklük edip aramışsın Allah razı olsun ama bir kere araman yeterli olurdu neden ısrarla üst üste aradın ki? Çok gereksiz olmuş. Her ikinizin de davranışları çocukça 

-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından

Sende onu sil mis gibi 

(396 puan) tarafından

Nasıl yani

(496 puan) tarafından

En iyi kaynana konuşmayan kaynana sen büyüklük yapıp aramışsın kabul etmemiş Sende sil onu ne ara ne sor bu devirde böylesi yarıyor çünkü 

0 oy
(393 puan) tarafından

Kız ben hem kaynananım hem kayinbederimin hemde eltilerimin numarasını sildim çokta kafam rahat bence gereksiz aramışsın açmamış zaten sil gitsin 

0 oy
(2,219 puan) tarafından

Keşke birileri de beni silse 😀

(1,446 puan) tarafından

Herkesin farklı dimi canım benimde görümcemle sıkıntı bayramı zehir etti ama o başlattı bide demiş ****** git demişim bak günahımı aldı eşim demiş o yaptı bende sildim sonra baktım silmiş tm dedim eşimide silmiş farketim yok yaranamasın kaç haftalardır mahvoldum keşke buraya paylaşsaydım ama yazayım dedim az da olsa kusuruma bakmayın uzun oldu hem ila yani 1 kişi cıkıyor hamileliğim başındaydı galiba o zaman da yaptı bana sen kimsin dedi onu unutmuyorum ölümlü dünya ya herkes iyi gecinse keşke keşkelerde olmasa arkadaşım olsa mesala düzgün bari onla dertleşirim yok :(((

(2,219 puan) tarafından
+1

Koca tarafindan hiç kimseyi dost belleme kendine 🤷🏻‍♀️

(1,446 puan) tarafından

Ah ah canım ya Allahtan başka kimsem yok geç oldu :((

0 oy
(1,446 puan) tarafından

Sil canım bende öyle yaptım görümceme yazdığım gibi uzun oldu kusuruma bakmayın inan kimsem yoki ailem desen ayrı  düşünüyorum acaba paylaşşamı diye biyana yok diyorum içimde dursun :((

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 740 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,427 göst.
29 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 939 göst.
29 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 980 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,152 soru

24,082,652 cevap

331,287 kullanıcı

...