+1 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (213 puan) tarafından

Annemin arkadaşıyla aynı yaştayız evliyiz onunda oğlu var. Bana dediki iki çocuğun sorumluluğu sende eşin senden rahat dedi. Evet eşler genel anlamda zaten rahat ama çok olmasa da eşimden az destek görüyorum. Bana işe giderken ekmek arası hazırlama kendi yapsın yemekte yapma pek evde kendini çok yoruyorsun ben ayda Bi kahvaltı hazırlarım dedi. Kendini yorma gibisine her konuda sorumluluk alıyorsun dedi söyledi  ben yanlış buluyorum sonuçta, iki çocuğum var bu mutfakta yemek pişmezse Bi yerde ev ev olmuyor 

Benim eşim market pazar alışverişini de kendi yapar

Kafamı çok karıştırdı 

Eşimi heryerde savunurum eksiğini kapatırım buda yanlış mış neresi yanlış anlamadım açık mı vercem 

4 Cevaplar

+1 oy
(723 puan) tarafından

Ya ne kadar saçma böyle böyle insanları mutsuzluğa ve huzursuzluğa itiyo lar tamam tabiki yardım etsın eşler de ama kahvaltı hazırlama ekmek arası yapma fikri asırı saçma ya ben eşimin çalıştığı yere gidiyorum esimin yaptığı işi beş dakıka yapamam bide kalkıp bana yardım etmesini asla istemem dısarda alışverişte yardım eder ramazan'da işi rahat olur eder ama diğer zamanlarda yapsada ben bırakmam esin eğer hak edıyorsa herşeyden yapmalı insan onun bunun lafına da bakmamalı 

(213 puan) tarafından

Aynen ya ben şok oldum beni yargıladı durdu 

-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından

Yani şöyle bir durum var ne kadar evde olursak olalım çocuk bakmakta yemek yapmakta temizlik yapmakta ortak olmalı sen hafta içi kahvaltı hazırlarsın o hafta sonu hazırlar mesela sen biraz dilenirsin eşin çocugu uyutur biriniz cam silersiniz biriniz ev süpürürsünüz o şekilde olmalı bence bütün evin sorumluluğu çocuğun sorumlulu sende olmamalı yeri gelir yemeginide yaparsın yeri gelir yorgun olursunuz yapmazsın illa yapmıcam ben demekte olmaz illa yapcam herşey dört dörtlük olacak demekte olmaz kocana annelik yaparsan sana gelin getirir diye bir söz var :) 

(213 puan) tarafından

Haftasonu şöyle oluyor eşim çocuklara bakıyor yeri geliyor  çocukları alıp ekmek almaya gidiyor bana kahvaltı hazırlamasından daha büyük nimet mutfak becerisi yok zaten 

0 oy
(23,272 puan) tarafından

Ben de senin gibi düşünüyorum ve yapıyorum. Evet kendini yipratmiyor olabilir. Ama evi ev yapan annedir. Birlikte yenilen yemeklerdir. 

0 oy
(24,090 puan) tarafından

Başkasının aklı ile kafanın karışması çok saçma kimse o tavsiye veren dinleme.

Senin huzurunu artıracak değil azaltacak tavsiyeler veriyor işin çözümü senin sorumluluklarını yapmamam değil eşine sorumluluk vermen ki adam baya evin dışarı işi ile de ilgili imiş ( bunu da yapmayanlar var diye özellikle vurguluyorum ) evde ikende çocukla ilgilinme sorumluluğu vermen daha mantıklı 

(213 puan) tarafından

Yanımızda Annem de vardı hepsi bir oldu konuştu beynim tükendi 

ben diyor Züleyha nın kocasına herşeyi konuşurum diyor bana döndü dedi ki sen hep savunuyorsun açığını kapatıyorsun konuşturmuyosun diyor bunlar hepsi Bi değişik ya

Ben kocamı niye size konuşayım benim de aklım var eksiği yada yanlışı görüyorum

Ben oğluma kızıyorsam kocam yüzünden miş. Böyle diyolar bana ya

Ne alaka dedim benim çocuğum zaten çok zor yorucu Bi çocuk 

(24,090 puan) tarafından

Kocan seni savunmasa taşlarlar ama nerden baksan tutarsızlar ve maalesef ki iyi niyetli değiller 

(213 puan) tarafından

Nasıl ben kocamı kendi anneme savunuyorum açığını kapatıyorum Kendi annem de diyor ki niye savunuyorsun açığını kapatıp durma diyo çok saçma 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 311 göst.
+1 oy
5 cevap 216 göst.
0 oy
15 cevap 608 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
1 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,446 soru

24,139,416 cevap

334,436 kullanıcı

...