0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlar selam umrantoo nun detox kahvesinden aldım bugün başladım içmeye faydasını gören varmı acaba Trendyol da yorumlar gayet iyiydi bide kahvede farklı bir acilik var normal mi ?

6 Cevaplar

+3 oy
(23,325 puan) tarafından

Şu fenomenler kim ki detox kahvesi üretiyorlar. Gıda mühendisi değil bişey değil. Fason urettiriyorlar bı yerde üzerine markalarını basıp piyasaya salıp internette de paralı yorum yaptırıp satıyorlar böyle. Sağlığın bu kadar ucuz olmamali. Bu tarz şeyler yüzünden karaciğer yetmezliği yaşayan insanlar duydum. Ölenler duydum. Değer mi?

-Reklam-
+2 oy
(209 puan) tarafından

Arkadaşlar onlar yağ aldırıyor vücut şekillendirme ameliyatı oluyor tüp mide oluyor sonra yalandan kahve ve  Detoks paylaşıyorlar inanmayın.. 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

inf olan umrantonun khvesimi varmis? bnlarda hep ayni sistem😂 bn inflencerlarin cikardiklari khvelere oek dusmuyirum onlari zengin etmkten Başka bir işe yaramaz ki bütün zayıflama ürünlerini alıp dolandırılmak gibi bir hobim var😂 yine de inanmıyorum influencerların ürünlerine kendi markalarını

(18 puan) tarafından

Ayyy bende dolandirilmayi çok seviyorum galiba

(9,080 puan) tarafından

ben bayilirim :) bi rahatlama gelio on kilo vermis kadar haifiliyorum dolandirilinca😂😂

+1 oy
(3,822 puan) tarafından

Fenomenlerin çıkardığı şeyler bana hiç güvenli gelmiyo 

(18 puan) tarafından

Yorumlar üzdü beni her defasında bu hataya düşen ben :/

+1 oy
(415 puan) tarafından

Bende görüyorum çok ama hiç almak gelmiyor içimden ki almıyorum bence kahve falan boş hikaye kafada bitiyor olay ben 2 ayda 13 kilo verdim 82den 69a düştüm spor  1 2 kere yapmışımdır net yaptığım şey boğazımı tutmak oldu akşam yemeğimi 4 te yedim ve sonra ağzıma su hariç bir lokma bile koymadım ekmeği kestim tatlıyı kestim bi süre sonra vücut zaten tatlıyı unutuyo şuan bi yudum kola bile içsem aşırı şekerli geldiği için içemiyorum diyeceklerim bu kadar 

+1 oy
(11,600 puan) tarafından

Kardeşim aldı içti az daha ölüyordu acilik oldu 

(18 puan) tarafından

Neden peki kullanınca ne zarar gorud bir kutu ilede yetinmedim iki aldim

(11,600 puan) tarafından

Bilmiyorum kusmus baygınlık geçirmiş eşi acile götürmüş 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 330 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy