0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kaksbdksoksnslslsppssps

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gerçekten 24 yaşındaki bir bireyi doverekmi vazgcetirceksiniz merak ettim...

Daha çok itersinizzz

(64 puan) tarafından

Dövmek vazgeçmesi için değil annemle babam sinir boşalması yaşadı 

-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından

Kimseye söyleme bencede snd bılırsınkı oyle ınsanları dışlıyorlar sonra daha cok kotu yola yonelıyorlar bı aile buyugu yokmu tutup kolundan goturecek tedavi cnm en doğrusu başka nasıl hal olurki bilemedim 

Cok zor babanın dövmesi gozumun onune geldı cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ana babaya yazık 

Kardeşine sahip cık yoksa daha kotu olabılır bı tanıdığım omce ıcıyodu sımdı hapiste battıkça batıyor insan yanı

(64 puan) tarafından

Ahh gözümün önünden gitmiyor ki biraz kendine geldikten sonra gittim acıyor mu biyerine dedim cıplakken acıdı şimdi acımıyor diyişi o hali kendini koruyamaması halbusem çok cuselli boylu poslu ama o an sadece durdu ya gitmiyor benim piskolojim de kalmadı napacam bilmiyorum ben sahip çıkıyorum hep iyiliğine gidiyorum konuşuyorum ama işte bilmiyorum okadar doluyum ki

0 oy
(3,707 puan) tarafından

Dövmekle hiç bir b*okk olmaz benim kız olan kuzenim de madde bağımlısı o kafa ile birinden hamile kaldı uyuşturucu içerek geçirdi hamileliğini bebeğe bişey olacak diye çok korktukkk sonra doğurdu dedik ki tamam düzeldi daha içmez etmez çocuğunu annesine bırakıp kaçıp gitmişşş 😓 çocuğuna annesi bakıyor şuan da 

(64 puan) tarafından

Ah ahh ne aileler ne evlatlar hiç oldu bu pisliğin uğruna Allah'ım yardım etsin bende çok cıkmazdayım bittim artık aklımdan neler geçiyor bir bilseniz

(3,707 puan) tarafından

Çokkkk pislik bir illet bu tedaviye ikna etseniz olmaz mııı gerçekten hayatını b*okk eden bişey bu

(64 puan) tarafından

Tedaviye gitti bir sefer hemde yaşam merkezine ilacsız felan gormuşsundur belki 1 hafta sonunda geldi aslında farkında bişeylerin ama çabası yok başka türlü de nasıl ikna ederiz bilmiyorum

0 oy
(264 puan) tarafından

Malesef çok büyük bir imtihan, öyle bir bataklık ki insanda psikoloji bırakmaz. Acımak kızmak sürekli bu duyguları iç içe yaşamak.. Antalya madde yuvası bence gözünüzün önünden ayırmayın. İş hayatına tutunamaz zaten. Annenle babanın Allah yardımcısı olsun. Malesef bununla yaşamayı öğrenmek zorundasınız. Çünkü çok zor kurtulması iradesiyle bırakmak istemedikçe

(64 puan) tarafından

Psikolojim kalmadıki belli etmiyorum kimseye ama bittim kendimi herkesten çektim panik atak oldum her telefon geldinde bişi oldu diyorum kimsenin de duymasını istemiyorum evimdeyim arkadaşlarımdan herkesten uzaklaştım kendi bir kere tedaviye gitti kendi isteği ile sonra geri geldi orda çok kötü şeyler var bende bişey yok diye halbusem kendide içince aynı oluyor 

(264 puan) tarafından

Demek ki ikna olabiliyor iyice düşmeden gerekirse özel bir kliniğe götürün. Ama insan zamanla duygusunu yitirir gibi donuklaşıyor. Çevre var ya zaten düşene tekme atmak için sırada bekleyenlere dolu. 

0 oy
(1,150 puan) tarafından

Yani çok ciddi bir mesele bu. 

24 yaşında bir genc bu çocuk değil yaramazlık yaptı döveyim de bir daha yapmasın dusuncesi olsun. 

Madde kullananlar ne yaptığını bile bilmeyecek durumda Allah korusun o durumda sana ailene veya yabancı birine zarar verebilir haberlerde görüyoruz bunu. Bence dövmek yerine tedaviye zorlanmalı. Allah yardımcınız olsun 

(64 puan) tarafından

AMİN inşallah dövmek te vazgeçsin diye değilde işte sinir boşalması yaşadılar ve çaresiz kaldım o an tedaviye bir kere gitti geri geldi bidaha nasıl ikna olur bilmiyorum oraya başvuru yaptında da haberimiz yoktu kendi kendine yapmış bırakmak ıstiyorum diye ama geldi geri ve daha kötü oldu

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,419 soru

24,183,270 cevap

336,466 kullanıcı

...