0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Pencerenin üst kısmına duvarla Pimapen arasına arılar avuç içi kadar Petek yapmış üstünde arılar da var ama cami açmam lazım sinekliği açtığım zaman Petek bozulacak buyuturlerse daha büyük sıkıntı kaynanam akşam karanlikta bozuk yuvayı büyümeden dedi ama ben eklemedim daha sizce ne yapayım 

4 Cevaplar

0 oy
(911 puan) tarafından

Onlar yaban arısıdir. Bal yapmazlar zaten . Biz düşürüyoruz o yuvayı.  Yoksa ignesiyle sokarlar insanı 

(1,834 puan) tarafından

Ufak çocuk var evde bide onlara denk gelir havalar sıcak o cami açamıyorum bayadir silecem silemiyorum sinekliği açsam düşecek petekler zaten. Akşam gündüz farkeder mi akşam görmüyorlar.heralde 

(911 puan) tarafından

Sinek ilacı sıkıp kapat camı. Dağılirlar. 

(1,834 puan) tarafından

Hım olabilir yarın halledeyim o işi 

-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından

Seni görmeden bozzz :) eve saldırırlar valla

(1,834 puan) tarafından

Saldırır çocukları sokar bide. Gece mı yapsam gündüz mu gwce gözleri görmüyor heralde onlarin kaynanam öyle dedi ama 

0 oy
(4,185 puan) tarafından

yaban arısıdır boz, onlar saldırgan oluyor. 

benim pencereme de yapmıştı, 5-6 tane iken farkettim. kahve yaktım, onun kokusundan kaçıyorlarmış. kaçtıklarında da yuvayı bozdum. 3-4 gün de ilaç sıktım, çamaşır suyuyla falan temizledim hiç koku kalmasın diye gittiler 

(1,834 puan) tarafından

Yarın hemen halledeyim başıma iş cikaracaklar 

0 oy
(686 puan) tarafından

Ay balkona yuva yapmışlar yaban arıları hepsi bir andan saldırdılar bana inanki kabusum oldular çok korktum halen travma kaldı bir kac gün jncede yüzümden soktular 4 Arı bir anda saldırı yaptılar 

(1,834 puan) tarafından

Yuhh şaka gibi. Bugün bozdum yuvayı korkudan biz gibi yer oldum. Bir sürü arı vardi onları fisfis dezenfektanla puskurttum yuvalarından SONRA biseyle ittirdim yuvayı düştü aşağıya arılar ara ara gelip gidiyorlar bende dezenfektan sıkıyorum hemen gitmicekler gibi 

(686 puan) tarafından

Beni kafamdan10 arı yüzünden beş arı 

Kollarımi 8ri soktu yatak döşek oldum sistim 

(1,834 puan) tarafından

Oo baya çok sokmuş yaa tehlikeli hayvanlar şimdi baktım camın üstüne hiç arı yok inşallah gelmezler 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 68 göst.
+1 oy
6 cevap 382 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kbranur (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,467,938 soru