0 oy
1,257 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,634 puan) tarafından

Kızlar oğluma epilepsi tanısı kondu🥺 bilgisi olanlar yazabilir mi ? 

Ve aldığı ilaçlar onu unuttuğundan beri uyanınca da sütümü almaz oldu mama iciyor . Elektrikli süt sağma makinası önerir misiniz ? Ne yapmalıyım üzüntüden sutumun kesilmesinden korkuyorum 😢

39 Cevaplar

0 oy
(277 puan) tarafından

Rabbim sifa versin insallah canim🤲

(1,634 puan) tarafından

Sağol canım 

-Reklam-
0 oy
(3,932 puan) tarafından

Oncelikle çok geçmiş olsun eller serbest moncgi alabilirsiniz zaman yönünden bence daha iyi 

(1,634 puan) tarafından

O nasıl bi araştırayım teşekkür ederim 

(1,634 puan) tarafından

Mochi giyilebilir olanı diyosun dimi

(3,932 puan) tarafından

Evet canim ben lensihon elektirikli aldim iyi güzel ama hep zaman lazım bilsem eller serbest alirdim net

0 oy
(5,483 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun bacim komsunun kizinda var o ama otizmde var onda o yuzden tam bilemiyorum nobet geciriyo epilepsiden sadece onu biliyorum derdi veren Rabbim kudretini de versin insaAllah cok uzuldum

(1,634 puan) tarafından

Allah razı olsun canm benim çok sağol 

0 oy
(23,340 puan) tarafından

Ay epilepsiyse iyi kız. İnşallah geçicidir. Eşimin kardeşinde 2 yaşından sonra ortaya çıkmış. 7 yaşına kadar ilaçları düzenli kullanmışlar. Ve 7 yaştan sonra geçmiş Allah'a şükür. Şimdi çocuk 30 yaşında.koca adam oldu . Bı daha hiç nöbet gecirmemis. İnşallah szinki de geciverir. Doktorlar ne dedi

(12,082 puan) tarafından

Çok şükür tedavisi olan bir hastalık. Olmayanlara dne yapsın Allah tüm bebeklere çocuklara şifa versin 

(23,340 puan) tarafından

Aynen öyle. Aminn 

(1,634 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun canm benim ben de kendimi öyle teselli ediyorum Rabbime sukurler olsun beterinden korusun.  Çok şükür Rabbime. Tedavi olur o da geçer iyileşir inşallah 

(23,340 puan) tarafından

İnşallah inşallah. Valla ben rahatladım senin adına.☺️

(1,634 puan) tarafından
+1

Ay ben de yorumları okuyunca rahatladım gerçekten. Çok şükür Rabbime. 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Gecmis olsun onemli olan ilaci olan bir hastaligi var bunada sukur ilaclarini duzenli olarak ver.Eyerki mamayla besleniyorsa cokda zorlama oyle devam edin bunun icin kendini uzme onemli olan iyi olmasi mamada yese memede yese

(1,634 puan) tarafından

Emzirmeden sagarak vericem canım yapacak bişey yok. Oğlum iyi olsun da. 

0 oy
tarafından

Oy kuzum ben belirtilerinden bildim amasana diyemedim rabbim şifasını versin

(1,634 puan) tarafından

Sağol canm benim Allah razı olsun. Derdi veren dermanı da verir inşallah buna da şükür 

0 oy
(4,281 puan) tarafından

Hic korkma Rabbım dermansız dert vermesin teshis konmuş artik cok konforlu ilaçlar var bebeklerde tedavi kisa sürüyor bir sure ilac kullanıp bırakıyorlar inşallah senin minik savaşçı da çabucak atlatır

Sutun icin de günde 4 lt kadar su ic en önemlisi. Uyumaya çalış. Bir de susamın buyuk faydası var kuru dut kuru kayısı 1 kaşık susam kaynat iç. Tahin helvası pekmez tahin ye bir de mutlaka 3 öğün protein al sabah 2 3 yumurta mutlaka ye. Pompa hakkında bilgim yok ama mochinin giyilebilir pompasıni ovuyorlar 

(1,634 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun canm çok şükür buna da . İnşallah benim oğluşum da atlatir kurtulur. 

Ömür boyu sürer diye çok üzüldüm . Dediklerini uygulicam suyu bol iciyorum tahin pekmez tüketiyorum ama kuru kayısı kuru incir kuru dut aklımdaydı onları kaynatıp içerim. 

(4,281 puan) tarafından

İçine susam katmayı unutma kaynatirken şifa olsun bol bol sut olsun

(1,634 puan) tarafından

Çok sağol canım benim ya Allah  razı olsun 

0 oy
(137 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, ben lansinoh'un elektrikli pompasını kullandım gayet güzel. Hızlı bir şekilde sağıyor.

(1,634 puan) tarafından

Göğüs acimiyor mu . Nasıl oluyo acaba sütü azaltır mı bir de 

(137 puan) tarafından

Masaj modu var ilk önce 1-2 dk.onu çalıştırıp  sonra sağmaya geçiyorsunuz. Ben ilk doğum yaptığımda sadece hastaneye veya dışarı çıkarken  sağım yapıyordum. Uzun süre kullanmadım açıkcası. Sütümde bir azalma olmadı benim.

(1,634 puan) tarafından

Çok sağol cann ya lansinohun alacam ya da Philips avent. Araştıracağım çok teşekkür ederim 

0 oy
(4,103 puan) tarafından

Canım benim ya rabbim şifalar versin sana bağışlasın inşaAllah daha iyi olacak bu günleri hüzünlü hatırlayacaksın ama iyi olacak rabbimin izniyle 🤲🤲

(1,634 puan) tarafından

Ay inşallah inşallah Rabbime hep dua ettim hastaysa da tedavisi olsun rabbim uğraşmaya sınav olmaya hazırım ben çok şükür buna da 

(4,103 puan) tarafından

İyi olacak Allahın izniyle güzel düşün güzel olsun canım dualarım sizinle 🤲♥️

(1,634 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canm benim çok sağol ❤️

0 oy
(947 puan) tarafından

Allah şifa versin kaç gündür aklımdaydı bakıyordum post acmismisin diye

(1,634 puan) tarafından

Sağol canım benim ❤️ Allah razı olsun 

0 oy
(1,585 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah atlatir

(1,634 puan) tarafından

İnşallah canım ya Allah razı olsun 

0 oy
(1,088 puan) tarafından

Bir bilgim yok fakat Rabbim sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsun

Keşke çocuklar hastalanmasa hiç ama kader ya bu imtihanlardan geçeceğiz elbette. İnşaallah sağlığına kavuşur Poyraz bebek 

(1,634 puan) tarafından

Bebekler hiç hastalanmasa keşke . ❤️Sağol cnm

0 oy
(23 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah aşı yaptırıyor musun eğer yaptırıyorsan bundan sonra yapma 

(1,634 puan) tarafından

Aylık aşıları diyorsun değil mi . Tereddütle yaptırıyorum 

(23 puan) tarafından

Valla bir daha düşün çünkü bu aşıların yan etkileri araştır biraz ona göre karar ver

(1,634 puan) tarafından

Evet çok haklısın. Ben de yaptırmak istemiyorum 

0 oy
(202 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun, beterinden korusun,  bilgim uok pist çıksın 

(1,634 puan) tarafından

Sağol canım benim Allah razı olsun 

0 oy
(4,386 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah geçicidir güçlü Poyraz Bey'in ❤️🤲

(1,634 puan) tarafından

İnşallah canım benim 

0 oy
(6,095 puan) tarafından

Güzel arkadaşım kendini üzdükçe iyice çekilir sütün makineyi yine al ama bi EDS denesen öncesinde hem biberondan hemde mamadan memeye döner

(1,634 puan) tarafından

Ay maşallah iyi araştırmışsin herşeyi de biliyorsun

(6,095 puan) tarafından

Benim oğlum 1 ay Yenidoğan yoğun bakımda yattı 1 yudum süt veremedim derin dondurucu aldım tıka basa süt doldurup sonra da o sütleri çöpe attım ardından da 8 ay geçmeyen mastitle uğraştım yani araştırmalarım tamamen kendi üzerimde denediğim şeyler 

(1,634 puan) tarafından

Ay senin için de zorlu bir süreç olmuş canım ya.  Anne olmak her yönüyle gerçekten zor

(6,095 puan) tarafından

Öyle Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin 

(1,634 puan) tarafından

Amin amin Allah razı olsun canm 

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Allahım büyük Rabbim bu günlerde poyraz bebek olmak üzere tüm hastalara şifa ver inşAllah dua etmiştim söyleyerek yazayım dedim bide çok üzülüyorum çok hele insanın çocuğu olunca anlıyor :((

(1,634 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canm benim öyle gerçekten de. Çok sağolun 🤲

(1,464 puan) tarafından

Sendende Allah razı olsun canım sende saol :) 🤲

0 oy
(30,220 puan) tarafından

Bunada şükür Rabbim sifa versin 

(1,634 puan) tarafından

Sağol canm amin 

0 oy
(5,457 puan) tarafından

önemli olan teşhis konulması 

doktorların dediğini harfiyen yapacaksın, ilaçlarını vereceksin. 

çok şükür tedavisi var, yat kalk dua et. Allah dermansız dert vermesin. 

kuzenim 4-5 yaşlarında epilepsi tanısı aldı  düzenli doktor kontrolü vs derken şimdi 19 yaşında hastalıktan kurtuldu ama amcamlar tetikte ne olur ne olmaz diye. şimdi Eskişehirde tıp fakültesi öğrencisi

lansinoh göğüs pompasınıöneririm benim çok işime yaradı. 

ama eller serbest tarzı şarjlılar daha iyi bence

bol bol dut kurusu çayı yap iç

image

bi de bunlardan al. malt içeçekler inanılmaz süt yapıyor. sıfır alkol güvenle içebilirsin, çok da faydalı zaten. sıcaklarda da iyi gider
(1,634 puan) tarafından

E bebekten almıştım canım. Pek fark göremedim

(5,457 puan) tarafından

ebebektekileri ben hiç sevmedim. düzenli içmek lazım sabah öğle akşam 1 çay bardağı 

İlgili sorular

+3 oy
34 cevap 870 göst.
25 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yorgun Cupcake (1,634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 685 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
19 cevap 674 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,243 soru

24,151,399 cevap

334,935 kullanıcı