+1 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,197 puan) tarafından

Oğlum iki buçuk yaşında ben sınava girdim hiç çalışmadım açıkcasi sınav epey zordu ne olur bilemiyorum ama açıklanmasını bekliyorum kızlar her üniversite farklı olabilir ama genel itibariyle çocukla üniversiteye alınıyor mu daha önce okurken sınıfımızda cocuguyla gelen vardı her üniversite farklı olabilir. Not: Bırakacak kimsem yok okul öncesi için küçük kreşe de verme imkanım yok çok pahalı ve küçük olursa benle olmazsa gitmem zaten fikirlerinizi merak ediyorum 

15 Cevaplar

0 oy
(1,780 puan) tarafından

Hayır çocukla gidemezsin maalesef, hele o yaştaki cocukla hiç gidemezsin. Zaten birçok hoca da kabul etmiyor. 

(561 puan) tarafından

Fizik mi okunuyor da dikkat dağınıklığı yapıyor siz galiba hiç üniversiteye gitmediniz hocalarin çoğu ders bile islemiyor not veriyor çalış diyor 

(561 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ben üniversite okudum canım belli ki sen okumamissin sisteme oldukça yabancisin çocukla da kabul eden hocalar var ama etmeyen de var yani hocalara kalmış bir durum sorun çocuğun derse girmesi değil bir ders 80 dk blok ders oluyor cocuk o kadar uzun süre dayanamaz 

Açık ogretim okusan daha iyi çünkü aynı hesap 

(1,780 puan) tarafından

Dediğim gibi muhatap olmuyorum seninle. Eğitim seviyem seninkinden katbekat iyi şükür. Bu arada canın da değilim. Uzaklaş yorumumdan. Muhalefet olma. 

(1,869 puan) tarafından

Hangi üniversite bu ya not verip çalış denen 😂 81 ile üniversite açarsan böyle olur işte. 😂

(1,780 puan) tarafından

Ha bir de her önüne geleni üniversiteye alirsalar böyle oluyor :)

-Reklam-
0 oy
(5,125 puan) tarafından

Sanmiyorum alinacagini 

Zaten almaları da çok yanlış olur 

(1,197 puan) tarafından

Anneler napsin her konuda elimiz kolumuz bağlı 

(5,125 puan) tarafından

Öyle ama çocuklar gözümün önünde evde durmuyor orda nasıl duracak ki 

Diğer insanlara da rahatsızlık vereceksin 

Seninde dikkatin dağılır 

Ve o yaştaki bi cocuk illaki durmaz oralarda 

İşimiz zor 

(1,197 puan) tarafından

Doğru valla zor

0 oy
(556 puan) tarafından

Okulun içine çocukla giremezsin diye bir kaide yok tabii ki. Ama hocaların kabul edeceğini sanmıyorum. 

(1,197 puan) tarafından

Haklısın ksiisden kişiye değişebilir 

(556 puan) tarafından

Ben son sınıfı bitirmek üzereyken arkadaşım doğum yaptı.Ders başına 4 gün devamsızlık sınırı vardı. Onda bile inisiyatif tanımadılar. Bir haftalık sezeryanlı haliyle derslere girip finallere hazırlandı. O dönem çocuklu olanlar da çocuklarıyla derse girmediler. Dikkat dağınıklığına sebep olacağından izin vermezler.  Okul başladığında devlet kreş lerinin 3 yaş grupları oluyor. Oraya kaydettirebilirsin.

(1,197 puan) tarafından

Üç yasina görmedi beklersem seneye kalır doğru dikkat dağıtır çocuk sonuçta Durmaz ki

0 oy
(2,438 puan) tarafından

Açıköğretim okusan olmaz mı birçok bölüm var Açık öğretimde de belki istediğin bir bölüm olabilir. Sınavlar haftasonu birkaç saat sürüyor o sürede bakacak kimse var mı

(3,074 puan) tarafından

Çocuk karnında ise alirlar öteki türlü zor

(1,197 puan) tarafından

Karnımdan çıktı 😁

(3,074 puan) tarafından

İşte olmaz o zaman kimse istemez 

(1,197 puan) tarafından

😁

0 oy
(2,618 puan) tarafından

1 sene daha bekle devlet anaokullarında 3 yaş sınıflari açılıyor oraya yazdirirsın. Veya 4 yaşta yazdirirsın gidersin. Sürekli kabul etmezler. Belki idarelik 1 2 günlük olabilir. Ya da şöyle bir durum var özel üniversiteleri burslu yazarsın. Derslere girmeyip ilk sene imza atıp gecebilirsin.

(1,197 puan) tarafından

Cevap için teşekkür ederim ama özel üniversite yazamam öyle maddi bir imkanım yok 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Eşım üniversite de akademisyen malesef cocuklara izin verilmiyor. Bi seferlik olabilir belki gezmeye getirmek gibi ona anlayış gösterirler ama daimi izin verilmiyor.

Özel kreşler var kreşe ver.

(1,197 puan) tarafından

Kreşler çok pahalı oğlum da kreş için küçük gerekirse bir sene daha beklerim 

0 oy
(895 puan) tarafından

Uzaktan eğitim var araştır istersen yılda 2 3 defa gidip sınavlara giriyorsun hatta yurt falan bile ayarlanıyor farklı şehirdeysen ,yada benim gibi açık öğretim oku 2 yıllık en azından vakit kaybetmezsin çocuk 4.5 olunca da okula gider sende işine

(1,197 puan) tarafından

Haklısın bakalım Allah buyuk

0 oy
(4,017 puan) tarafından

hocanın inisiyatifinde olan vir şey. arkadaşım öyle okudu, bebeğini götürdü derslere 

(1,197 puan) tarafından

Sürekli mi götürdü 

0 oy
(227 puan) tarafından

Hiç böyle birşey yaşamadım çocuk okula alınmaz hani belki bir kereliğine falan rica edilmiştir ama ders ortamında küçük bir çocuk öğrencilerde kabul etmez hocada 

(1,197 puan) tarafından

Valla bizim sınıfta vardı sürekli gelmiyordu ama geldiği de oluyordu 

(227 puan) tarafından

O arada geliyormuş mesela ama sürekli götürmeye nasıl yapacaksın yani sıkılır o süre içerisinde biz bile sıkılıyoruz başkalarının dikkatini dağıtabilir

0 oy
(4,194 puan) tarafından

Bir iki sefer bırakacak kimse yoksa belki kabul edilebilir ama her zaman olacak bir sey degil ağlar dikkat dağıtır sıkılır o kadar saat 

(1,197 puan) tarafından

Doğru sıkılır 

0 oy
(3,451 puan) tarafından

Kimsen yok mu canım çocuguna bakacak en azından biri bakardı sende gidersin üniversitesiye ama bakan yoksa bu dediğin çoook zor ancak açıktan okuyabilirsin bu şartlar da

(1,197 puan) tarafından

Hayır gurbette yaşıyorum eşim asker 

0 oy
(22,649 puan) tarafından

Tabii ki alınmaz dostum  mecbur ya birine emanet edeceksin ya da gitmeyeceksin

(1,197 puan) tarafından

Bu devirde kimseye emanet edemem

0 oy
(508 puan) tarafından

Çocukla derse gireni ilk defa duydum iki buçuk yaşında çocuğu 6-8 blok derse nasıl sokmayı düşünüyorsun canım sıkılır çocuk saatlerce çoğu hoca ara bile vermez blok ders yapıyor ,erken bitsin diye , iki üniversite bitirdim evli bayanlar vardı bölüm degistirmek için sonradan gelip okuyan ama çocuğunla derse gireni hiç görmedim 

(1,197 puan) tarafından

Ben gördüm ama hocadan hocaya değişiyor işte 

(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım ben iki üniversite bitirdim hiç görmedim yani hocayı bırak kabul etseler bile , çocuk büyük olsa neyse 2.5 yaşında çocuk sessiz kaç saat oturabilir bizim ortalama bir blok dersimiz 2 saat oluyordu ara veriyorduk yarım saat falan tekrar tekrar blok derse giriyorduk ,   şimdi okula göre blok ders süreleri degisiyor ,bazen hocalar uzatiyordu biz bile bayiliyorduk o kadar süre ders saattinden , bizim üniversitede dersleri birlestiriyorlardi 3 blok şeklinde ,günde iki blok ders yapiyorduk ,o yasdaki çocuk 4-5 saat kıpırdamadan oturabilir mi yani ben hiç görmedim canım 9-10 yaş olsa çocuk tabi sorun olmaya bilirdi 

1 gün iki gün olsa neysede yani dönem boyu olacak şey değil canım 

0 oy
(2,703 puan) tarafından

Ben hoca olsam kabul etmem. Hadi bir iki kere neyse de çocuğa da yazık. O kadar zaman asla sabit Durmaz ve sizi de gerer bu durum

(1,197 puan) tarafından

Doğru çok zor olur 

0 oy
(449 puan) tarafından

Açıktan okuyorum ben benimki de 3 yaşındayken başlamıştım. 

(1,197 puan) tarafından

Hangi bölüm okuyosun

(449 puan) tarafından

Tıbbi sekreterlik 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Htcasel (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 515 göst.
22 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Prens efe (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 564 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,461 soru

24,031,071 cevap

328,693 kullanıcı

...