+1 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,684 puan) tarafından

2 saatlik yere taşındım şehir değiştirdim yine de usenmeden geliyorlar. Ay her gün de arıyorlar Allah'tan benim acmamama alıştılar eşimi ariyorlar. Gerçekten sunlardan bana fenalık geldi ya. Görümcem neyse de kaynanamı görünce sesini duyunca bile fenalık geliyor bana. Pazartesi ya da salı gelicekler inşallah erken dönerler geriye. Bir soru sormadım içindekini döktüm kizlar 😀

25 Cevaplar

+1 oy
(3,987 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Gerçekten de limon gibi post açmışsın dışarıdan çok güzel görünür içinde ekşi 🤣🤣🤣

(4,684 puan) tarafından

Tıpkı kaynanam gibi 🤣

-Reklam-
+11 oy
(173 puan) tarafından

Baslikla iceriğin uyumu der susarım 😁

(4,684 puan) tarafından

Onları görünce yüzüm ve icimdekiler 😀

+3 oy
(738 puan) tarafından

Çok mutlu olduğun belli anam 😂😂 başlık ve içerik muhteşem 🤭

(163,325 puan) tarafından

Komşunun tavuğu kaz karısı kız gorunurmus bak kaynanasi olmayan hatunlar nasi cıvıl civil

(738 puan) tarafından

Hahahahhahaaa benzetmeye bak 😁😁

(4,684 puan) tarafından

Kız hulyos senin yok anlamazsin beni bak sevdos tercüme rtmis 🤣

(738 puan) tarafından

Yok vallahi anlamam ben o işlerden aşko Rabbım kolaylık versin size de 😂😂

(4,684 puan) tarafından

Amin anam amin 🤣

+2 oy
(115 puan) tarafından

Kendi ailende gelecek olsa böyle düşünürmuydun yoksa şimdiden hazırlıklara mı başlardin??? 

(4,684 puan) tarafından
+1

Onlar gelirken de hazırlık yapıyorum. Misafir benim için değerlidir orasi ayrı. Ben sevmiyorum kaynanamı değişik huyları var hırsızlık var kıyafetlerimi alıp alıp gidiyor yatak odama giriyor karıştırıyor. Geçen mesela yatağımın tersini çevirmiş ben evde yokken hiç bir anlam veremedim. Benim kız kardeşim geldi daha yeni en yakınım en sevdiğim ama asla bana sormadan dolabımi dahi açmaz git al derim almaz benden ister 

Biraz özele saygi çok şey istemiyorum. Bir de sevmiyorum yani zorunda mıyım sevmek

(508 puan) tarafından

Kendi annesi ile kaynanası aynımı tabikide farklı hissedebilir yani annem gelse hasta olsam on gün yatarım kaynanam gelse hasta olsam oo o hasta halimle hem hizmet ederim hem de hastayım diye suratları düşer saygı duymak ayrı şey sevmek ayrı şey maallesef benimde kaynanam gelsin hiç içimden gelmiyor sonuçta ben hizmet ediyorum oğlu hizmet etmiyor o yüzden bu şekilde ama geldimide saygımi gösteririm saygısızlık yapmam sevmek zorunda değilim ama 

(115 puan) tarafından

Kendinizde ileride Bi kayinvalide adayisiniz belki kız tarafı olarak belki erkek tarafı olarak kayinvalide olacaksınız arkanızdan böyle denmesi hoşunuza gider mi 

(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Benimde oğlum var canım şahsen ben kaynanam gibi rahatsız edici biri olmam gelimden iş beklemem,gelinim le yarış içine girmem herkesin sevgisi ayrıdır o da karısı derim , hatta yardıma ihtiyacı olursa elimden geleni yaparim sonuçta bende yaşadım çoğu şeyi yasadigim zorlukları biliyorum  ,oğlumu kendim için büyütmüyorum bir birey olarak görürüm ve ilerde kararlarina saygı duyarım ,onlardanda birşey beklemem herkes gezsin tozsun ilerde sorun çıkacağını sanmıyorum o yüzden sevmezlersede oğlumu seviyorum sonuçta o gelir gider bana illa gelinin evine gidicem ,yada gelin bana gelecek hizmet yapacak diye tutusmam hatta alır oğlumu gelinimi gezdirim  cafe cafe degsiklik olsun diye ,iş olmasın onlara diye, dışarda bile bulusabiliriz ,sonra  gelin gelmek istemezse saygıyla karsilarim. oğlumla bulusurum öyle yani oğlumu da darlamam karın nerde vs diye 

(508 puan) tarafından
+1

Birde herşey karsiliklidir yani sen karsindakine nasıl davranirsan öyle tepki alırsın bir oğlum da oğlum diye ,yarış darlama sonra insanlara baskı unsuru olmaya çalışırsan tabikide sevilmezsin 

(4,684 puan) tarafından

Kız insan olsalar başımın üstünde yeri var ki ben misafir çok severim.  Sürekli eşyalarımı alıp giymek yatak odami karıştırmak sürekli fakir edebiyatı yapmak filan yani yoruyorlar insanı. Sevmiyorum bu hareketlerden çok soğudum ki ilk evlendigim zamanlar beni oğluna karşı gazlar sonra yüzüne de r yapardı ben kötü olurdum. Vallahi çok asaglik insan ya kendi kardeşinin arkasından sallıyor sürekli ama yüzlerine canım ciğerim böyle bir insan nasıl sevilir 

+1 oy
(1,848 puan) tarafından

Allah sabır versin neyse ki benim öyle bir derdim yok 😂

(1,848 puan) tarafından

Sevdoş totom hastalıktan kurtulmadı ki anamla tanışsan kendime mecalim yok 😂

Küsüz yani eşim karşıma evime getirmeye değil kendisi konuşmaya bile cesaret edemez 😂

(4,684 puan) tarafından

İşte ben öyle olmak istemiyorum eşimin hatrina 😀

(1,848 puan) tarafından

Sen de hatır sayılacak şeyler kalmış ki istemiyorsun ben de hatır falan kalmadı bitti 😂

(4,684 puan) tarafından

Darısı başıma o zaman 😀

(163,325 puan) tarafından

Hastalık mastalik bu neyaa yillardir bahane bitmiyo iidooo🥹🥹

+1 oy
(394 puan) tarafından

Sevinmiştim güzel bir şey diye neden kandırdın😂

(4,684 puan) tarafından

İçim ve dışım 🤣

+1 oy
(19,077 puan) tarafından

Çok sevindim diyince bir an şoka uğradım 🤣🤣🤣 gorumcelerimi bende severim ama kaynana biraz ya.vsak . Gazan mübarek olsun aşko yatak odana dikkat et umarım çabuk dönerler 🤣🤣🤣

(4,684 puan) tarafından

Kalabalık ya daha girmez şükür evde yalnız kalmazsa tabi 🤣🤣

(19,077 puan) tarafından

Kilitle her ihtimale karşı sen 🤣🤣 

(4,684 puan) tarafından

Mantıklı 🤣

+1 oy
(146 puan) tarafından

Hadi gecmis olsun:))))

(4,684 puan) tarafından

Saol inşallah su misali geçer Zaman 🤣

+1 oy
(53,842 puan) tarafından

başlık ve icerigin tezatligi ☺️☺️☺️☺️

(4,684 puan) tarafından

İronika 🤣🤣

+1 oy
(410 puan) tarafından

Başlığı görünce kalmışmı böyle gelin diyerek açtım. Kalmamış😄😄

(4,684 puan) tarafından
+1

En kalmışi olabilirdim ama tüm masumiyetimi götürdüler 🤣

+1 oy
(4,843 puan) tarafından

Okurken aklıma ne geldi.. oğlum 13 yaşında evlendiğinde karısıda bana ve kızlarıma sinir mi olucak acaba . İstenmediğimi nasıl anlarım die düşündüm bi an 😁 

(2,636 puan) tarafından

Benim kayınpederim yaptı biliyor musun onu. Giyinme odasında çamaşırlarımı düzeltirken manyak adam girmişti. Kapı çalmak yok bir şey yok. Ay yok ben öyle kaynana olmam. İzinsiz gitmem  evine kız. Ben abimin evine gittiğimde falan asla diğer odalara girmem. Abimin eşi bir şey gösterecek mesela yatak odalarında müsait mi diye sorarım. Millet kafayı yemiş 

(4,684 puan) tarafından

Bizim kayınpeder alkolik kufurbazin tekiydi ama içi dışı birdi bunlardan daha iyi. Ya sorma vallahi bunlar insanlıktan uzaklar 

(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizimkide ben ne alsam eşime aynısını aldırıyor :D mesela doğumda eşim bana küpe aldı çok beğendim diye aynısı aldırdı ya elbise alırım ben 60 kiloyum 157 boyunda kendisi 170 boyunda  120 kilo ben açığım o yazmalı ben çok beğendim bu elbise bana olurmu diyo :) çok güzel bir parfümün vardı kullanmis bunun kokusu çok güzel diye bizdeyken eşime dedi aynısından aldırdı parfümünün bende değiştirdim annesiyle bir insanın karısı aynimi kokar ya ,sonra ben tayt giyerim birde dar kot ben hiç böyle giymedim bende mi alsam diyo kendisi 75 yaşında 120 kilo  kapalı Allah'ım ayrı bir yarış tayt sana olurmu  diyorlar bakıyor ,bizimkide bir tuaf ,benim yemek odası takımının aynisini aldırdı mesela ben kendim almıştım evlenirken neyse modelini bakıp gitti aldırdı benim perdeler uzun yere kadar düz oda uzun perdeye değiştirdi aynısından TV aldık salonda da olsun diye oda TV alırdı aklınıza ne gelirse aynısı onda da olacak artık eşim aldıklarımizi söylemiyor farklı şehirlerde yaşıyoruz anca gelir görürse aldırıyor aynısından 

Bu arada ben eşimin aldığına kizmiyorum ama insanın kendi zevki olur yani herseyin ikiz gibi aynı mı olmak zorunda kendi zevki olur kızdığım bu yarışır gibi illa aynısı olacak ona kızıyorum 

(4,684 puan) tarafından

Seninki kaynana değil bildiğin elti ya da kuma gibi o ne ya öyle 😀

(508 puan) tarafından

Benim eltim de görümcem de yok sanırım görevlerini ben üstleneyim eksiklik çekmesin diyor :D 

+1 oy
(17,081 puan) tarafından

Bende diyorum kim bu kaynanasını ve görümcesinin seven güzel gelin 😂. 

(4,684 puan) tarafından

Kalmadı o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler 🤣

+1 oy
(1,228 puan) tarafından

Maşallah maşallah hep gelsınler gitsinler desem dua mı beddua mı olur 😃

(4,684 puan) tarafından

Sadece gitsinler kısmını alıyorum 😀

+1 oy
(259 puan) tarafından

Ay benim kaynanam bana çok yakın hergun bı kaç kez geliyordu bikmistim neyseki 1 aylığına köye gitti ama şimdide hergun arıyor 

(4,684 puan) tarafından

Benimki de öyle cat kapi sürekli insanı nefret ettirene kadar uğraşıyorlar sonra da gelinler bizi sevmiyor oluyor 😀

+1 oy
(742 puan) tarafından

Allah emi kız gerçekten mutlusun sandım valla 😂duaların kabul olsun

(4,684 puan) tarafından
+1

Dualarım bir kabul olsa yer yerinden oynar 🤣🤣

(742 puan) tarafından

Olsun Allah gönlüne göre versin inşallah 

+1 oy
(166 puan) tarafından

Vay be helal olsun yazmaya geliyordum 😂😂 vazcaydim

(4,684 puan) tarafından

Ahahaha cayma cayma tanisan bana hak verirsin 😀

(166 puan) tarafından

En iyi kaynana ölü kaynana demişler.😂 

iyi olana bile bi kulp bulunuyo

(4,684 puan) tarafından

Yok kız o da kötü benim eşim yengeç burcu bu sefer de anam da anam diye ağlar ağlar kafa utulerdi 😀

(166 puan) tarafından

Hahaha 😂 bende yengeç burcuyum valla ağlar mi ağlar yani

+1 oy
(21,016 puan) tarafından

Başlığı görünce şaşırdım bir an gerçekten bu iki kişiyi seven var mıdır diye 😂😂😂

(166 puan) tarafından
+1

Görümcenin nesi var ya😂😂😂  

Gorumceyim ve görümcem olmucak

(4,684 puan) tarafından
+1

Benim aslında görümcem eskiden pisliğin tekiydi de şuan iyiyiz ama kaynanamı da yanında getircegi için istemiyorum yoksa tek gelsin 😀

(166 puan) tarafından
+1

Dedikodu açıldı 😂😂 ucunu gösterdin ne yaptı anlat bari

(4,684 puan) tarafından
+1

Aşırı haset ve fesatti arkadaşı yoktu sürekli bize kusardi nefretini Allah'tan arkadaş edindi de düzeldi 😀

(21,016 puan) tarafından

@Aytasi__ işte görümcen olsaydı anlayacaktın 😂😂😂

+1 oy
(4,179 puan) tarafından

Tuzak soru tuzak 😄

(4,684 puan) tarafından

Ahahahah biraz öyle 🤣

+1 oy
(6,276 puan) tarafından

Görümce ve kayınvalidem ile tanışmayan ben postu yavaş yavaş terkediyorum 🤣

(4,684 puan) tarafından

Nasıl bu kadar şanslı olabilirsin ? 😀

(6,276 puan) tarafından

35 yaşımdan sonra gelen şans🤪

(4,684 puan) tarafından

Hiç tanışmamış olmayı çok isterdim 😀

+1 oy
tarafından

Oh bende ne kadar  cok sevindim 

Benim kafamdan dedim 

Ama işler öyle değilmiş 

Ben gercekten çok severim 

Gelir kalır 

Geri dönerken de ağlar 

Cebime harçlık bırakır hem bana hem oğluma 

Görümcelerimde öyle 

Hesabıma para atarlar harca gülüm ihtiyacın olur diye.

(4,684 puan) tarafından

Parası onların olsun insan olsalar yeter canım 

tarafından

Aynen öyle canım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde suheylay (18 puan) tarafından soruldu
0 oy