+1 oy
643 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,684 puan) tarafından

2 saatlik yere taşındım şehir değiştirdim yine de usenmeden geliyorlar. Ay her gün de arıyorlar Allah'tan benim acmamama alıştılar eşimi ariyorlar. Gerçekten sunlardan bana fenalık geldi ya. Görümcem neyse de kaynanamı görünce sesini duyunca bile fenalık geliyor bana. Pazartesi ya da salı gelicekler inşallah erken dönerler geriye. Bir soru sormadım içindekini döktüm kizlar 😀

25 Cevaplar

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Baslikla icerik uyumu 🤭 

(4,684 puan) tarafından

Qshdhdjndndjd 

-Reklam-
+1 oy
(300 puan) tarafından

Posta çok şükür biri daha varmış kaynana seven diye girdim yıkıldı hayallarim 😄

(4,684 puan) tarafından

Yok asko içimde sevgi mevgi kalmadı 😀

+1 oy
(563 puan) tarafından

İki yüzlülük yapıp yüzlerine gulmezsen gelmezler ne olmuş yani ayda bir geliyorlarsa insan binbir yabancıyı ayda bir misafir ediyor 

(4,684 puan) tarafından

Binbir yabancıyı tercih ederim. sevmediğimi belirtecek herşeyi yaptım. Evimde hırsızlik yapan özel tanimayan bir kaynana istememem de normaldir sanırım. İki yüzlülük yaptığımı nerden cikardin ayrıca başlıkla içeriği soruyorsan eğer "ironi " diye bir kelime duymadım sanirim

+1 oy
(110 puan) tarafından

Ama ben gerçekten seviniyorsun sandım. Yapay zekanı "sevindirdiğine" inandırmışsın

(4,684 puan) tarafından

Yapay zekaya  onun fikrini soran olmadığı için düzelttim 😀

+1 oy
(19 puan) tarafından

Ya harbiden büyük konusucam kaynana olsam senede 1 en fazla giderim. Onlar gelirse gelsin. Yav ne bu gelin evi aşkı anlamış değilim.  Evde maden mi var acaba ne var hergun yeni esyalar mı aliniyor meraktan geliyorlar.Dışarıda veya Telefonda veya sana geldiğinde gör oğlunu işte senede 1 kere de git tamam bitti. Benim kendi annem bana çok düşkün ama kadın gelmez doğru düzgün herzaman gelinmez der. Kaynanam oğlunu çok sevmez ama gelmek ister . Bende anlamadım

(4,684 puan) tarafından

Eşimle sevgiliyken valla hiç aramazlardi sormazlardi. Zaten eşim de uzulurdu ben niye sevilmiyorum filan diye. Evlendik bizden cikmiyorlar değişik huylar hareketler vallahi çok tuhaf ya

(19 puan) tarafından

Çünkü artık oğlunu paylaştığı biri var kıymete bindi ve sen varsın artık hizmet var yemek var oh rahatlık. Kafaları böyle.  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde suheylay (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 524 göst.

Kategoriler

1,468,295 soru

24,056,321 cevap