0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (209 puan) tarafından
tarafından kapalı

Burada çok fazla kilo ve ödem ile ilgili sorular gördüm.  Arkadaşlar size bir bomba ile geldim

Ben Diyetisyenle Diyet yapıyorum ama su içemiyorum sadece günde en fazla 1 litre su içebiliyordum diyetisyen de dedi ki çok fazla ödem atamamışsın dedi Ben sana bir ürün önereceğim 

Bu ürünü al ağız kuruluğu yapıyor Bunu içtiğin zaman su içersin dedi zaten 1 litre suyun içine yapıyorsunuz şimdi size aşağıya ilacı bırakacağım isteyenler alsınlar

image

image

Ben daha almadım fiyatı bana bir tık yüksek geldi alacak durumum yok o yüzden ben sudan devam edeceğim  Ama alıp kullanmak isteyenler varsa alsınlar yapay zekaya da sordurdum bir zararı yok Siz de araştırabilirsiniz.. 
notu ile kapatıldı: Reklam yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(209 puan) tarafından

Benim mide sorunum var reflüm ve gastritim var bundan dolayı o Detoks sularını, limonlu suyu dahil içemiyorum.. Su içmeyi de sevmeyince ödem atamıyorum ama yağdan kilo vermişim çok şükür ✨

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

zayiflama urunleri ile dolandirilmak özel hobim.:) du bakim ne menem biseymis

(209 puan) tarafından

Valla diyetisyen önerdi oda dolandırmaz bence 

0 oy
(144 puan) tarafından

Aslında ödem atmak için bunları kullanmak yerine kiraz sapı mısır püskülü ve sinameki çayları da aynı etkiyi gösteriyor fakat sinameki çayını kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor ve sadece haftada 1 veya 2 haftada bir kullanmak daha iyi olur bağırsak florasını bozuyormuş

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 471 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 48 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
30 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (1,129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,409 soru

24,110,792 cevap

332,958 kullanıcı

...