0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından

Bugün eşimle konusmasigim 4. Gün çok kırıldım ve çok duygusaldim ağlamayacağım şeylere ağladım kaç gündür içimi sıkan birşey vardı hüngür hüngür ağlıyordum. Ve bugün 6 gündür geçiyordu üstünden kızımda çok küçük büyük kızımda daha 5 yaşında girecek çok tuhaf hisler içindeyim ikinci kızımda 1 buçuk yaşında daha .. ne yapicam Bilmiyorum .Eltime geldim test yaptım hiç olacagini bile tahmin etmedim ama hamileymisim rabbim insAllah hayirlisyla atlatmayı kucağıma almayı nasip eder benim gibi olan varmı nasıl geciyor

10 Cevaplar

+1 oy
(3,240 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsunnn

(713 puan) tarafından

Amin cnm

-Reklam-
+1 oy
(705 puan) tarafından

Şuan bende çok korkuyorum eşim test aldı ellerim geri gidiyor kızım 17 aylık oğlum 4 yaşında okula başlayacak rabbim kalbimi biliyor istemiyorum ama olursa çok sevinirim baş göz tacı ederim 

+1 oy
(7,718 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım nasıl korunuyordun. 

Benimde 3 çocuğum var 😊

+1 oy
(3,442 puan) tarafından

Oğlum 3.5 kızım 2 yaşına yeni girdiği sıralar belirtilerden anlayıp adetin geçmesini beklemeden test alıp yapmıştım. Yoktur ya kuruntu yapıyorumdur diye umuyordum. 36+3 den selamlar😂  Allah nasip ettiyse vardır bir bildiği. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 

+1 oy
(4,851 puan) tarafından

Rabbim güç kuvvet versin. Benimde 3 ü arka arkaya oldu aralarında 2 şer yaş var . Zor oluyor tabiki ama geçiyor. Benimkiler dana kadar oldular unuttum artık o günleri.  Şimdi arkadaş oldular hepsi bana . 

+1 oy
(725 puan) tarafından

Sezaryen doğum yaptım ve bebeğim bir buçuk yaşında on gün önce tekrar doğum yaptım yani aynı benim de üçüncü, heyecan korku üzüntü hepsi bir arada geçti dokuz ayim çünkü bebeğim sekiz aylıkti hamile kaldığımi öğrendim, biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok Allah yardım ediyor endişe etmeyin, sadece hamilelik ve bebeğinizin doğumuna odaklanın sürecin tadını çıkarın herşey olup bitiyor bir anda , 

+1 oy
(162 puan) tarafından

Suan 3. Hamileyim bnde ,kolay olmicagi kesin ama oldu artik saglikla gelsinler

+1 oy
(410 puan) tarafından

Size huzur, sağlık, bereket getirsin kuzucuk. Boşuna aglamamissin hormonlar nanay😄

+1 oy
(22,812 puan) tarafından

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaklamayi nasip etsin inşallah 

0 oy
(3,001 puan) tarafından

Kendimi gördüm resmen🥲 ben nasıl Adetim gecikti Anladım olduğunu ama test yaptırmaya bile korktum eşime bile söylemedim başta o fark edince söyledim 4 aylıkken bütün ailem duydu doktora gittim doktorum dedi kocaman olmuş biraz daha gecikseydin doğuma gelirdin dedi sana müjdem bir oğlun olacak dedi yani çok zordu gerçekten oğlum olacağına sevindim ama benim de kızım daha çok küçüktü 8 aylıktı ama Rabbim yardımcı oluyor gebeliğim çok rahat geçti yalan söylemeyeyim şimdi şu an bebişim 4,5 aylık kardeşi de yavaş yavaş alıştı bebeğe 4 yaşında ablası var O da çok seviyor Yani her şeyde vardır bir hayır sakın içini daraltma Rabbim nasip etmişse vardır bir bildiği Hayırlı olsun sağlıklı olsun önemli olan tek o

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
18 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjdhshsu (96 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 54 göst.

Kategoriler

1,468,616 soru

24,061,207 cevap

330,156 kullanıcı

...