0 oy
181 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,452 puan) tarafından

image

Herkesin ice coffee ile girdiği ortama benim cacığın girişi 😀😀 saka bir yana hava o kadar sıcak ki dolapta soğuk ne bulsam yiyip içiyorum. Buda böyle bir anlık olsun siz neler yapıyorsunuz bayadir yoktum eşimin memleketine falan gittik geldik ne güzel serindi oralar hasta oldum hatta üşütüp. Antebede geldim sıcak çarptı iyice feleğim şaştı hiç iyi değilim kaç gündür. Sizde ne var ne yok nasıl geçiyor tatiller

8 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından

Kız bende yoruma bol buzlu ayran diye gelmiştim 😄♥️

(7,452 puan) tarafından

Oda favorimdir aslında bir sürahi ayran yapıp dolaba atıyorum gelip gidip içiyoruz 😀

(220 puan) tarafından

En sağlıklısı kız aslında 

(7,452 puan) tarafından

Evet benim kız çok seviyor 

-Reklam-
0 oy
(4,777 puan) tarafından

Karpuzu rondoda çekip içine maden suyu dökmek 👌🏻

(7,452 puan) tarafından

Evet görmüştüm Instagram'da nasıl tadı 

(3,992 puan) tarafından

bu da güzel olur bence, ben karadut özü falan karışıyorum maden suyuna gazozlardan güzel oluyor 

(4,777 puan) tarafından

Evet karadut lada denedim güzel oluyor. Ayranada döküyorlar maden suyu nu

0 oy
(9,269 puan) tarafından

Karpuzlu limonata yaptım  sıcakta iyi gidiyor 

image

(7,452 puan) tarafından

Afiyet olsun bende deneyeceğim bi gün 

0 oy
(458 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım çok geçmiş olsun bende soğuk kahve içtim serin serin güzel gitti ama canım cacikta istedi şimdi 🤭😁😁

(7,452 puan) tarafından

Soğuk soğuk güzel oluyor valla 😀

0 oy
(4,585 puan) tarafından

Ben neden sıcak kahve içiyorum anlamadım ☺️

image

(7,452 puan) tarafından

Bizimle değilsin 😀 sıcak şeyler görmek istemiyorum 

(4,585 puan) tarafından

Uzun zaman olmuştu dibek kahvesi çekti canım 😊

0 oy
(415 puan) tarafından

Ben de az önce ayran ictim buz gibi ferahlatiyor birazda olsa. Soğuk karpuz ayran soğuk meyve suyu ne bulursam iciyorum

0 oy
(4,739 puan) tarafından

Kahve bagimlisi olarak soyluyorum evde yapilan soguk kshveyi hic sevmiyorum o yuzden bende cacigi tercih ederim afiyet olsun bizde nolsun tatil matil yok nerde o gunler esim senelik izni zaten ramazan oncesi tuketti o calisiyo bizde de ayni tas ayni hamam devam sicaktan mayismak dusunda degisen bisey yok 

0 oy
(6,472 puan) tarafından

Afiyet olsun bende limonata yapıyorum daima olur evde eksik olmaz bide vişne suyu yaparım sürekli her sene 10 kiloda buzluğa atarım ama bu sene kıtlık var dolaba atamadım iki kilo aldım onu yaptım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
4 cevap 112 göst.
20 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aniskomhakli (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
+1 oy
7 cevap 318 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,308 soru

24,029,131 cevap

328,609 kullanıcı

...