Selam kızlar ben kızımın doğum günü için birkaç şey trendyol'dan sipariş ettim tahmini teslimat tarihi pazartesiye denk geliyor ama ben cumartesi günü kutlayacağım acaba siparişi iptal etsem iki gündür sipariş verdim iptal edersem kargo satıcıya geri döner mi
Kargoya verildiyse dönmez canım , son güne kadar bekle gelmezse dışarıdan al kargo gelince de iade edersin
kargo gelecek teslim alip iade edicen . kargo adrese getirmekle gorevli geri iade icin ayri islem gerek
Kargo gelince almak istemiyorum iade etcem onlar geri gotururler
Sipariş iptal butonu çıkıyorsa evet satıcıya geri döner
İade kodu olustur diyor
Tamam iade kodu alacaksın. Direk sisteme düşüyor olması lazım zaten. Ben hepsiburadacı olduğum için işler orada öyle yürüyor. Ama iptal etme şansım olmasa zaten iptal seçeneği çıkmaz. En fazla kargocu kapıya gelince iade kodunu sorar teslim etmeden geri gider
Birde hangi kargo t.y ekspres mi
Evrt bir tame o birde ptt
Ne yazıyor siparis kisminda ona bak
Kargoya verildimi diyor
Sipariş alindimi diyor
Sipariş hazirlaniyor mu diyor
Kargoya verildiyse sana gelir geri gönderirsin
Kargoya verildi diyor yolda
O zaman eline ulaşınca iade olusturacaksin kuzu
Trendyol en en geç 1 hafta sürer sen ne zmn sipariş verdin ordaki tarihe hiç bakma bile Cumartesi gününe kadar gelir büyük ihtimalle
Yarın elinde olur büyük ihtimalle kargo
İnşallah ya cnm
Baktın mı şuan kargo nerdeymiş
Ben Şanlıurfanin ilcelerinde oturuyorum biri teslim edildi 1 tanesi daha askam saat 3 55 gaziantepe ulasmis ondan sonra bir durum gorunmuyor digeride 09 15 sanliurfada daha bakalim yarin gelirler insalalh
Büyük ihtimalle gelir belki akşamı da bulur yani ikindin gibi ama gelir
1,470,761 soru
24,090,062 cevap
331,699 kullanıcı