0 oy
468 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,792 puan) tarafından

Kızlar 2 sene önce bi takım almıştm moda selvimden ama pek beğenmedim. Trendyoldan elbise baktm. Hepte görüyorum aslında ama kararsz kaldm. Denemeden almam çoğu şeyi. Yorumlar flan güzel de yine de bilemedm. Renklerini oylayn hangisi güzel. Bide kullan varsa memnunlar olanlar yorum yaparsa çok sevinirim  🥰

image

image

image

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından

Ben bu elbise ile dışarıya çıkamam

(1,792 puan) tarafından

Neden kii

(118 puan) tarafından

Çok desenli ama yakışıyor giyenlere 

(156 puan) tarafından

Bendee ya  çingene işi geliyor bana 

(156 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Bu daha sade güzel minik desenliler daha hoş duruyor bence

önce (349 puan) tarafından

Kolu çok kapa duruyor bana hiç modern gelmedi yaşınız kaç bu arada 

-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından

Bir ablam turuncusunun aynısını aldı bir ablam da mavinin aynısını aldı İkisi de giymediler yine zayıf olan ablam biraz giydi ama kilolu olan ablam hiç giymedi Çünkü İçini de onu daha çok kilolu gösteriyor Bir de Yakası bayağı açık içerisine bir şey giymek zorundasın Öyle de zaten sıcak oluyor tek başına da yakası açık oluyor Ben beğenmedim ya çok salaş duruyor Bir de geçen senenin modası artık yine de sen bilirsin ama

(1,792 puan) tarafından

İçine giyerm sıkıntı değil ama alıpta köşede durursa ona da üzülürüm.  En iyisi başka yerden bakaym deneyp alaym 

0 oy
(5,437 puan) tarafından

Bana hepsi aşırı alacalı geldi, daha sakin daha minik desenli yok mu? Bir de 168-170 altında boyun varsa iri desen değil de küçük desenler tercih et derim

(1,792 puan) tarafından

1.72 boyundaym  92 kiloym . Çok karasz kaldm. Belki almam 😂

(5,437 puan) tarafından

Hımm, iri gösterebilir belki

0 oy
(18,421 puan) tarafından

Bende siyah beyazi var canım uygun fiyatlı almadım ona rağmen çekme yapti iç gösteriyor ve artık modası geçti bence tek renk olanlari daha hoş duruyor 

0 oy
(2,735 puan) tarafından

Pembe Çiçeklinin kolsuzu var. Etek baslangic yeri tam kalça kısmında olduğundan fiziği hiç güzel gostermiyor. Hamiş gobekle bile giymiyorum ama zayifsan olabilir belki. Daha sakin desenleri daha hoş duruyor 

0 oy
(5,125 puan) tarafından

Ben severim böyle elbiseyi 

Giyerim de 

0 oy
(283 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Boyum 160 burda 84 kiloydum ama elbise bence çoğu elbiseme göre daha zayıf göateriyordu. Ama kumaşı jilet gibi duracak bir şey değil salaş ve düğmeleri yüzünden beyaz badiyle giyiyordum

(1,792 puan) tarafından

image

ben böyle bisey aldm iç gösteren tunik ve elbise içine. Çokta rahat. Almak istersen diye attm
(283 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım artık böyle giymiyorum ama şalda boynum açılmaması için iyi olabilir aslında

(1,792 puan) tarafından

Bazı tunik ler gerçekten insanın boynunu açıyor bende bazen öyle durumda giyiyorum . Rica ederm 💕

0 oy
(9,278 puan) tarafından

Mavisi var bende çok severek giyiyorum su yeşilinide kardeşime almıştım 

0 oy
(6,485 puan) tarafından

En son paylaştığın mavi olan kuzenimde var ona çok yakışmıştı hep bu tarz renkli elbise giyer

0 oy
(1,645 puan) tarafından

Bunlar çok renkli yazın Deniz kenarı havası var bend bnzer ama daha düz model aldm hamileyim salaş iyi oluyor sıcak bı sehirdeysen  serin oluyor sıfır kol giyiyorum zaten ben siyah iki tane aldm boğazıma kadr dugme vurmaz oldum atlet niytine 

0 oy
(3,525 puan) tarafından

Ben doğumdan sonra hastane çıkışı için bunu almayı istiyordum. Ne kadar olumsuz yorum varmış. Fikrim deöişti almam artik😄

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Ben beğenmiyorum bu tarz elbiseleri 

0 oy
önce (349 puan) tarafından

Siyahtan ve maviden var bende o kadar rahat ki anlatamam sürekli dışarıya çıkınca giymek istiyorum ama kıyamıyorumda 😁

Tam yazlık elbise çok hafif ve kullanışlı askıya koyarsanız asla kırışmaz kesinlikle alın bende şu morunu Alaçam  Trendyol da bedeni kaldıysa tabi 

0 oy
önce (1,970 puan) tarafından

Ülkenin geçen seneki bitki örtüsüydü bu elbiseler 20 yaşındakiler giydi 50 yaşındakilerde bence hoş değil ben almadım ama ben alcam derseniz mavi olan 

0 oy
önce (7,657 puan) tarafından

Herkesin üzerinde görüyorum ve hiç beğenmiyorum ben

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 410 göst.
21 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 851 göst.
21 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss.namaless (1,492 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 868 göst.
8 Ekim 2024 Moda kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,466,514 soru

24,031,763 cevap

328,735 kullanıcı

...