+1 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben mi kötü düşünüyorum yoksa durum mu öyle bilmiyorum. Gurbette doğuda küçük bir ilçedeyiz. Oturduğum bina aile apartmanı. Ailenin büyük gelini ile arkadaşız. Birbirimizle dertleşiriz kahve içeriz vs. Fakat bana sürekli çocuk uyudu ise evde bırak bana gel, üzerine çok düşme, bizim arkadaş çocuğu bırakıp evde gidiyordu bir şey olmuyor, çocuğu herkese vermiyorsun ver sevsinler vs gibi sürekli söylemler içinde. Ben kendisine defalarca kez çocuğuma düşkün olduğumu ve dünya hali çocuk evde tek bırakılmaz dediğim halde böyle. Biraz öncede aradı çocuk uyuyor abla dedim bir şey olmaz bırak evde tek kalsın ne olacak vs dedi. Yok abla bırakmam uyansın gelirim dedim. Biraz trip atar gibi kapattı. Kızım 2 yaşına yeni girecek bu arada. 

Hepinize çok teşekkür ederim. Tek tek yorumlara mesaj atmam mümkün değil. Allah razı olsun cevaplarınız için

27 Cevaplar

+2 oy
(4,125 puan) tarafından

o esnada çocuk uyurken tuvalete bile gitmeye çekinen ben🤦🏼‍♀️

evde çocuk yalnız bırakılır mı ya

(232 puan) tarafından

5 tane çocuğu yanarak ölen haber daha 2 ay olmuşmudur ? 

(4,125 puan) tarafından

kapının önüne çıkmam ya, rüzgar eser kapı kapanır diye korkarım 

(232 puan) tarafından

O benim başıma geldi Gözde, kapı kapandı apartmandan başkalarının ziline bastım 

-Reklam-
+1 oy
(18,580 puan) tarafından

Sa.lak mi o karı pardon 🤔🤔 benim market evin altinda kaç kere çocuk uyurken ineyim eksik bişey varsa tabi alayım dedim asla cesaret edemedim çocuk bu napayım salayim çayıra mevlam kayira o zaman 

+1 oy
(869 puan) tarafından

Asla evde yanliz burakma trip atarsa atsin cocugundan onemli deyil.Sen sohbete daldiginda o cocuk uyanirsa seni bulamayinca korkar aglar 

+1 oy
(5,807 puan) tarafından

M.l mıdır nedir

+1 oy
(9,304 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında tek bırakıp kapının önüne bile çıkmam dünyanın bin türlü hali var bırak atsın tribini senin canın yanmasından iyidir 

+1 oy
(2,788 puan) tarafından

Konya ovası gibi genişliği gerçekten. Çocuk 12 yaşına da gelse evde tek birakamazsiniz. Kalksa ne olacak ağlamaktan cocukcagiza. Korkar, bı anda nefes alamaz birşey olur. Kim bilebilir. Mezarlıklar böyle pişman ailelerle dolu. Siz dogrusunu yapiyorsunuz bosverin. Millet delirdi, gormemisin çocuğu var desin önemli değil. Bildik tanıdık yerde bile tek başına birakilmamali

+1 oy
(1,287 puan) tarafından

Değişige bak kendi çocuklarını umursamıyor istiyoki herkes öyle olsun bi başkasının çocuğuna bişey olmadı diye seninkinede olmicak anlamına gelmiyor  benim ödüm kopar hayatta bırakamam evde çok istiyosa sesle o gelsin doğuda kıza bu süre geçirdim ama çoğunlukla gördüğüm kadarıyla çocuklara çok önem verilmiyor umursanmıyor sokaklarda ne haldelerdi Allah'ım umurlarında değil annelerinin çok çocuktan bıkıyolar galiba bu onların normali o yüzden sen çok pinpirikli geliyorsundur ona ama herkes kendi çocuğuna anne boşver küserse küssün

+1 oy
(5,150 puan) tarafından

Cehennemin dibine kadar yolu var nokta 

+1 oy
(5,124 puan) tarafından

Nasıl bir kafaya sahip, çocuk evde tek bırakılmaz, boşver trip atsın görüşme daha iyi canim. 

+1 oy
(2,359 puan) tarafından

Sen rahat değilsin onlar fazlasıyla gev.şek. Çocuk evde yalnız bırakılmaz kim ne derse desin. Adı üstünde Çocuk. Yetişkin değil 

+1 oy
(251 puan) tarafından

Komşum net kafayı yemiş 

+1 oy
(2,518 puan) tarafından

Ayy eşimin yengesi de öyle kadın 3 çoğunu evde bırakıp çarşıya gider düğüne gider öyle böyle gezer 

Ama ben korkuyorum asla bırakamam baslarina birşey gelse elektirik çarpsa kendilerini yaksa ilaki birşey olur cesaret edemem ben asla

+1 oy
(1,560 puan) tarafından

kendi niye gelmiyo o zmn

+1 oy
(903 puan) tarafından

Ben de tek bırakamam uyurken tuvalete bile gitsem kapıyı açık bırakıp gidiyorum

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Sen bırak bana gel olmuyorsa seninkine olmasın de kimsenin aklına ihtiyacım yok hele de böyle olumsuz akıla 

+1 oy
(124 puan) tarafından

Ya Allah koruusn uyanır delirir asla ona uyma da deli mi kadın Bebek evde tek kalır mı yan komşuya bile gitmem ben asla öyle şey yapma 

+1 oy
(1,660 puan) tarafından

Az mı haberlere manşet oldu evde yalnız bıraklılan çocuklar çıkan yangında öldü diye? Sen belki bi kat inecen ya da çıkacak olsun insan her şeyi düşünmeli. Bütün felaketleri öngörmeli. Zaten insanın başına bi felaket gelecekse hep ilk ihmalinde oluyor. Allah korusun. Çocuk erken uyansa ağlamaktan helak olur 

+1 oy
(657 puan) tarafından

Bence bırak kahve içmeye gitmeyi çöp atmaya bile çıkma bebeğini tek bırakıp bu düşkünlük değil anne olmanın gerektirdiği bir sorumluluk sakın onu dinleme 

+1 oy
(140 puan) tarafından

Kimseye verme istismar vakaları çok fazla gözünün önünden bile ayırma bence iyi yapıyorsun.asla evde tek bırakıp çıkma elalemin karısı cocugundan kıymetli değil.boyle insanlar sevgiden de anlamaz sorumluluktan da.cocugunun üzerine birşey düşse ölse evde tek iken bu seferde umursamaz bir kadındı zaten diycek.dis kapının mandalı o ya görüşme bence çok.kedi mi bu salalim.

+1 oy
(1,389 puan) tarafından

Şaşırmış ya bırak cahille arkadaşlık edilmez

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 701 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 807 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...