0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (6,394 puan) tarafından

Hep karnım ağrıyor dyor bu kaç aydır aile hekimi ne gotrdum iştah açıcı şurup yazdı kullanuorim yaramadı bir parça ekmek alıyor ağzına dyor karnım ağrıyor kahvaltı yapmıyor oturudugu gbi kalkıyor uzanıyor istemiyorim dyor yemek ypyorim iki kaşık çorba alsa kalkiyor bir kaç ay önce kan talili yapıldı temiz dendi öyle zayiflamiski randevu aldım bu hfta gotrcem

7 Cevaplar

+2 oy
(624 puan) tarafından

Kız aile hekimine götüreceğine Allah'a dua et daha etkili. Aile hekimi ne yapabilir ki? Bu çocuğa USG çekilmesi gerekiyor 

(6,394 puan) tarafından

Bu hfta çocuk doktoru na sylecem önceden öyle değildi bir kilo meyve yerdi resmen bir yumurta da olsa yerdi smdi beyazını bile yemiyor hep karnım ağrıyor dyor ayın 23 gotrcem çocuk doktoru insalalh oda yardımcı olur 

(624 puan) tarafından

Canım yanlış anlama ama uzun süredir böyle çocuk , çok ihmal ettiniz. Bu çocuğun karnı gerçekten ağrıyor iştahı gitmesinden belli. Geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah kuzuma tekrar eskiye döner ❤️

(6,394 puan) tarafından

Cnm ben randevu alacaktım hatta hastaneye gttik ozman arada karnım ağrıyor dyordu eşim alma alma ne alaka falan besleme yemiyor okulda ondan agryor bende korkmaya başladım çnkü eskiden byle asla yapmazdı hicbisey yemiyor bide çok abur cubur yerdi daha kestik telefinuda kestik bilmiyorum hep karnım ağrıyor dyor bebeginde kan tahlili var ayni zamanda gotrcem

-Reklam-
0 oy
(2,496 puan) tarafından

Ultrason cekilmedi mi

(6,394 puan) tarafından

Karnına mi çekilecek yok çekilmedi en son okulda grup oldu gece yarısı nefesi kesildi acile gotrduk eşim demiş karnı agryor iştahsiz dye kan talili yapıldı bişey yok dendi iştah açıcı şurupda yazıldı bişey yaramadı ama ultrason çekilmedi o karnını mi cekecek

(2,496 puan) tarafından

Krupla karin ağrısı alakasi yok aylardır böyleyse keske ultrason icin götürseydiniz çocuğu çok huzursuz ediyor belli ki

(2,496 puan) tarafından

Aile hekimi ultrasonla bakamaz sonucta grip üşütme  icin vs olabilir ama görüntülemede sağlık ocaklari olmaz

(6,394 puan) tarafından

Acile gotrduk oda bişey demedi hiç ultrason falan aklıma hiç gelmedi dedim belki vitamin yarar oda yaramadı bişey yemiyor 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Geçmiş olsun, mide yarası vs olabilir, mide gribi, hazımsızlık, alerji bunların dışında apandisit huzursuz bağırsak sendromu safra kesesi tasi çölyak gibi sindirim hastalıkları herşeyden olabiliyor yani hiç yiyemiyor ise ciddi bir komplikasyon olabilir. Aile hekimi çocuk doktoru değil ya onlar anlamıyor pek. Bir çocuk doktoruna götürün dediğiniz gibi 

(6,394 puan) tarafından

Çarşamba gotrcem yemiyorki bir iki kaşık yese yemezse.

0 oy
(7,507 puan) tarafından

Bağırsak kurdu olabilir. Kakasina hiç baktın mi kurt var mi

(6,394 puan) tarafından

Kackere baktım bişey göremedim bide poposu çok acıyor geçen gün krem sur agryor kaşınıyor baktım bişey yok 

(7,507 puan) tarafından

Poposuda kaşınıyorsa kurt olabilir canım. Benim kızımda aylarca karnım ağrıyor diyip durdu iştahı gitti ağız kokusu vardi gece uyurken salyasi akiyordu. Gün içinde eli sürekli totosundaydi kaşınıyor diye. Çocuk doktoruna götürdüm küçük bi hap verdi ailecek kullanin dedi. Kullandık hepimiz sonrada evde ne varsa havlu çarşaf hepsini 60 derecede yıkadım ondan sonra geçti çok şükür. Kilo aldı iştahı geldi

(6,394 puan) tarafından

Valaha hergun çarşafları degistryorim iki günde bir banyoda keseliyorim yıkıyorum ağız kokusu da çok oluyor evet vala akşam oluyor salya uyurken çok akiyor olablirmi acaba kakasina baktım bişey yoktu 

(7,507 puan) tarafından

Bi çocuk doktoruna götür canım yoksa çocuğu çok yıpratıyor 

(6,394 puan) tarafından

Çarşamba gotrcem cnm acaba nasıl belli oldu bağırsak kurdu cikti

(7,507 puan) tarafından

Yazdığım şikayetleri doktora anlatınca bağırsak kurdu dedi direk

(6,394 puan) tarafından

Bakım bende gidince söyleyeyim iştahı azaldı gdiikce zayıflıyor 

0 oy
(4,681 puan) tarafından

Aylardır böyle çocuğu niye beklettin. Uzman doktora götürmek lazım fmf de olabilir. Şiddetli karın ağrısı yapar o.

(6,394 puan) tarafından

FMf cnm biz herhalde yememek için öyle yapıyor hata randevu alacaktım eşim bırakmadı sağlık ocağına gotrdum iştah açıcı şurup yazdı bı ara bir hafta kustu acile gotrduk syledik doktira karın ağrısı için bişey demedi ağrı kesici yazdı öyle yani randevu aldım gotrucem

0 oy
(1,610 puan) tarafından

Karın ağrısı asla ihmal edilmemesi gereken birseydir. Ya enfeksiyon vardır. İdrarda enfeksiyon olabilir. Daha da kötüsü enfeksiyon olabilir. Sıra bulamıyorsanız acilden girin. Çocuk böyle acı çekerken nasıl rahat olabiliyorsunuz? Mi karın ağrısı en önemlisidir asla ihmal edilmez 

(1,610 puan) tarafından

Belki olabilir inşallah apandisit değildir 

(6,394 puan) tarafından

İnsalalh yaa apandisit ağrısı yok dyor karnım ağrıyor sadece apandisit olunca ne oluyor mesela

(1,610 puan) tarafından

Benim arkadaşın 4 yaşında oğlunun apandisti patladı. Bağırsaklara yapmışmis. Ameliyat oldu. Bağırsakların çoğu kesildi maalesef 

(1,610 puan) tarafından

O da çocuğun vücudunda uzun süre tedavi edilmemiş enfeksiyon varmış. O tetiklemis. Çocuk sürekli karnım ağrıyor demis. Antibiyotik verip yollamışlar bilememiş doktorlar 

(6,394 puan) tarafından

Cnm Allah korusun insalalh bisey olmaz bu dönem okula gtti bı iki kere hastalandi ama su kusuyordu resmen ilaç versem çıkarırdı ortalık hastalığı vardı galiba ondan daha hep karnım agryor dyor okulda beslemesini bile yemiyordu ha bide eşim çok abur cubur alırdı alma dediğim halde kız büyük boy cips aç karnına btirrdi cukalata hele o jelibon her Allah'ın günü acaba onlardanmi öyle oldu 

0 oy
(10,066 puan) tarafından

Benim kızımda öyleydi bağırsak kurdu çıktı aile hekimi bişey anlamıyor boşuna saçma sapan ilaçlar verip duruyorlar 

(6,394 puan) tarafından

Yaa evet yaa bu hfta götürcem doktora Çarşamba günü nasıl çıktı bağırsak kurdu acaba ultrason mu cikiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,394 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 566 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (10,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.