0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (783 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kardeşimgille yazlığa gitcektik. Ben 2 çocuk var eşim gelmeyecek. Gelin hanımın 1 küçük çocuğu var.iki hafta kalacaklar neyse ilk duyunca sevindi demişti kardeşim fkt şimdilerde 1 haftamı kalsak diyormuş 2 hafta çok degilmi diyormuş. Bnde üzüldüm zorla götürür gibi..sanki evinde oturacağına deniz kenarında orada otur. İnsanlar imkansızlıklar içinde imkan yaratmaya çalışırken gelin hanımın böyle etmesine üzüldüm. Normal mi sizce bu durum . Yanlışmı düşünüyorum 

Güncel ::: bu yazlık muhabbetinden önce paramız yok tatile gidemeyiz diye üzülüyordu . Yazlıgıda gidemeyiz diye..Ben onlar içinde tatilimi ekstra uzattım.ve başta sorduk. Bu devirde kimseye iyilik yaramıyor onu anladım.ben başkasını da ayarlardım.insanlar sanmışki sanki bize kalıp lütfedecek . Başta evimde otururum deseydi ozmn

10 Cevaplar

+3 oy
(4,907 puan) tarafından

Bence çok normal, herkes istediği kadar istediği yerde kalma hakkına sahip. Deniz kenarında otur vs yanlış cümleler bunlar, belki evinde daha rahat.. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sen kal 2 hafta tutan yok ki seni. Ama eşin olmadığı için kalmayacaksın anlaşılan, o da senin sorunun. Kimse kararlarını sana göre almak zorunda değil. 

(163,328 puan) tarafından

Artimi verdim broo

(410 puan) tarafından

++++1

-Reklam-
+1 oy
(22,789 puan) tarafından

Valla gelininiz gayet haklı. Kimsenin evinin üstünde 2 hafta durmak güzel değil bence. Evinden 2 hafta ayrı kalmak zor bence de. Bı de senin gelin hanım değısinden gelini ezecekmissin gibi bir his geldi. Belki o da böyle bir durum için fazla kalmak istemiyor olabilir 

(783 puan) tarafından

Niye ezeyim insanlar anlasın diye yazdım kısaca.bnm derdim kendime yetiyor kimseyle uğraşacak ne vaktim ne halim var:D

0 oy
(4,640 puan) tarafından

Belki oda size rahatlizlik vermek istemiyor? Hem 2 hafta evinden ayri kucuk cocugu olana bence de fazla. Yani üzülecek bir durum goremedim bunda. Gayet doğal bir istek.

(783 puan) tarafından

Ama başta 2 hafta dediler. Çalışıyorum iznimi vs ona göre ayarladım.basta denmez mi.şimdi diyip sanki zorla gider gibi. 

(4,640 puan) tarafından

Kalan hir haftayida kendin keyif yap, yani kafayi takacak birsey yok bence. Ha evet  belki bir gorustugunuzde sorabilirsin neden fikir degistiniz ben size gore ayarlamistim iznimi diyebilirsin o kadar

0 oy
(207 puan) tarafından

Deniz kenarına yakın kocamın ailesinin evi var asla gitmem.boyle kirada iyiyim.ruh sağlıgina kapatılmak yada birini cildirip oldurmektense uzakta kafam rahat.benim karistigim aile ile sizinki bir olmayabilir.belkide kadının adet dönemine denk gelecektir.yada depresyonda bile olabilir.kendisi ile kahve içip sohbet etmenizi öneririm.

(783 puan) tarafından

Kimse zorla götürmüyor yada zoraki plan yapılmadı.basta sorduk 

(207 puan) tarafından

Bilemiyorum işte kendisiyle yüz yüze konuşursan daha net anlarsın yüzünden bile anlaşılır bence neden fikrinin değiştiği.

0 oy
(3,232 puan) tarafından

Kendi tercihleri istedikleri kadar kalırlar niye üzüyorsun ki kendini 

0 oy
(1,700 puan) tarafından

Anlıyorum seni. Ben de olsam üzeirme alınırdım. Acaba biz varız diye mi kısalttı diye düşünürdüm. 

0 oy
(4,293 puan) tarafından

milletin yaptığı ettiği şeye fazla mı üzülüyorsunuz. 1 hafta kalmak istemesinde anormal bir durum yok. 

0 oy
(4,207 puan) tarafından

3 tane cocuk olacak zor olabilir diye düşünüyor olabilir. Açıkçası ben de gorumcemle cok rahat edemem tamam sevinirim beraber tatil yapalım ama cok uzun da kalmak istemem kendi kardeşim bile olsa istemeyebilirim. Tabi ki başta konusulsaydi ama belki o an soyleyememistir. 

(783 puan) tarafından

Başta sorduk

0 oy
(1,326 puan) tarafından

2 hafta bana bile çok gelirdi çocuk sayısı çok kalabalık sadece kendi çocuğu değilki ister istemez seninkiylede ilgilenicek illaki belki yorulurum diye düşündü belki bir haftasında sadece ailesiyle geçirmek istiyor hepimizin isteği bu evet akrabalarlada eğlenceli ama ne olursa olsun ben eşimle başbaşa kalmayı tercih ederdim bir haftada biz başka biyere gidelim demiş olabilir 

(783 puan) tarafından

Başta sorduk 

(1,326 puan) tarafından

Başta olur demiştir ama düşününce istememiştir belkide eşiyle arası bozuldu gelmiyorum diyemedi olabilir daha iyi değilmi senin için bir haftada çocuklarınla takılırsın ne güzel eşin gelir hafta sonu belki

0 oy
(2,066 puan) tarafından

Senin gibi düşünceli ön yargılı görümcem olsa ben hiç gitmezdim belki sıkıyorsunuz kadini siz yanınızda rahat hissetmiyor olabilir sevmediğim insanla yalıda bile duramam ben

(783 puan) tarafından

Sevmiyorsa hoşlanmıyorsa biz gelmeyelim diyebilirdi.

(2,066 puan) tarafından

Yani cekinmis olabilir bir hafta sabrederim demiş olabilir bosverin gelmesin daha iyi hiç çağırmayın

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 213 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Cnblt (2,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 1,028 göst.
2 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 507 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebek.34 (1,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,479 göst.