+1 oy
163 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (131 puan) tarafından

Çocukların odasını ayırdım hangisi hoşalarına gider kullanan varmı

10 Cevaplar

+1 oy
(7,466 puan) tarafından

image

Şunun pembesini kullanıyorum basit ama iş görüyor ışığı ne çok nede az yeterli bize göre. Mahalledeki plastikçiden almıştım 😀

(2,907 puan) tarafından

Çocukluğuma götürdün beni beee 🥲

Kırmızısı vardı bizde ah ah ne güzel günlerdi 🥹🙃

(7,466 puan) tarafından
+1

Ne varsa eskilerde var zaten 😀

(2,907 puan) tarafından

Öyle valla ♥️🤗

-Reklam-
0 oy
(248 puan) tarafından

Mavi kullandım iyiydi şuan sarı kullaniyorum buda iyi ama mavi daha az yoruyor gozu

0 oy
(22,006 puan) tarafından

Koyu renk yanması çok daha iyi diye düşünüyorum bazıları çok parlak ve uyurken rahatsız edebiliyo

0 oy
(1,342 puan) tarafından

Bende bakınıyorum instada bu videoya denk geldim gece emzirlemelerine kalkarken kırmızı loş ışık kullanın diyodu bebeğin uykusunu bölmüyormuş gibi bişyler dedi ama aklımda kırmızı kaldı araştırıcam bende bebek hazırlığındayım sıra ona gelemedi daha ahahah

0 oy
(9,474 puan) tarafından

Kızımın böyle 

image

0 oy
(313 puan) tarafından

Brn

image bunu kullanıyorum 

0 oy
(3,730 puan) tarafından

Abajur kullanıyorum sarı ışık loş

0 oy
(1,964 puan) tarafından

hiç gece lambası olmaması daha iyi bence. uyku halinde tam karanlık olmalı. bez değişimi, su içme vs. gibi gece uyanmalarında eğer sokak ışığı yeterli gelmiyorsa çocuk odasına uzak olan herhangi bir odanın ışığını açarsın loş ortamda ihtiyaç giderilip uykuya dönülür bence. 

gece lambası şöyle dursun ben çocuk odasına ışık sızdırmayan perde aldım tam karanlığı sağlamak için. gece ihtiyaç olunca hafif aralıyorum o perdeyi sokaktan gelen ışık yetiyor

0 oy
(713 puan) tarafından

Sinek sivrisinek böcek aklına ne gelirse tüm küçük hayvanları kovan gece lambası kullanıyorum rengi mavi 

Bide LED'li beyaz ayıcık ki lamba var bide 

Buhar makinası lambası var her renk yanıyor ama hepsi topla bir ışık gibi yanmıyor Los ışık oluyor yani 

0 oy
(4,369 puan) tarafından

çocuk odasına gece lambası gereksiz. çocuklar karanlıkta uyur, uyamalı.büyüme hormonu karanlıkta salgılanır 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 101 göst.
9 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (490 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 331 göst.
0 oy
14 cevap 284 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,830 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,064 soru

24,067,309 cevap

330,443 kullanıcı

...