0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Hanımlar merhaba gece gece çok bunaldığım için içimi dökmek istedim, kusura bakmayın. Ben iki aylık evliyim ama evliliğe alışamıyorum. Eşimle severek evlendik, iyi biridir bana karşı bi kötülüğünü görmedim ama hiç yardım da etmez. Ben en azından yardım edeyim mi demesini bekliyorum ama yok. Bütün ev benim sorumluluğumda sanki inanın iki ayda o kadar yıprandım ki. Tek sorunum bu olsa keşke. Eşim biraz isteksiz biri. Çoğu zaman ben yanaşıyorum zaten. Afedersiniz adet olduğum zamanlar diyorum ilişkiye girmesek bile yakınlaşabiliriz ama tık yok adamda. Ailesi ayrı dert. Diyorum hani bir tane güzel bir şey olsa ona bağlansam ama yok. Sürekli çırpınan benmişim gibi hissediyorum. Birkaç gündür çok mutsuzum ve ağlıyorum. Böyle olmak istemiyorum, eski neşeli hallerimi özledim. Evliliğimi kurtarmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

14 Cevaplar

+2 oy
(4,039 puan) tarafından

Ne yapacağını bilmiyorum ama oturmamış bir evliliğe sakın ha çocuk yapma.

(4,039 puan) tarafından

Sadece zamanı var diye geçiştirmeseydin. İçinden geçenleri duygularını açık açık söyleseydin. Bazı erkekler maalesef genelde yetiştirilme tarzlarından anlayışları kıt odun oluyorlar. Açık açık konuşmazsan imayla yada trip atarak hiçbir şeyi anlatamazsın. Kısa net ve kesin cümleler kuracaksın ki anlasın.

(2 puan) tarafından

İnanın konuşsam da anlamaz bunu. Evliliğin ilk haftalarında isteksizlik konusunu açmıştım, işten yorgun geliyorum vs. bir sürü bahane saymıştı. Halbuki evlilikten önce böyle değildi anlamıyorum 

(4,039 puan) tarafından

Kaç yaşında da yorgunluktan bahsediyor. 

(2 puan) tarafından

30 ama olduğundan genç durur

(4,039 puan) tarafından

30 yaş genç bir yaş zaten. Ama herkesin libidosu farklı tabi. 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

calisiyormusun.? cslisiyorsan yardim kesin etmelinoyle alissin. calismiyosanda yardim ettirmeya slistir az cik yaoturt susn nazin gecer. isteksizligi her adam ayni sekilde olmuo kimisi yataktan cikmaz . heleki yeni evli vocukda yokken. kimiside umursamaz.o da alismaya clisiyidur evlilige. aileyi bilemem.

(2 puan) tarafından

Hayır çalışmıyorum o yüzden tolerans gösteriyorum ama insan nezaketen bir yardım bekliyor. Sonuçta benim görevim değil ki bizim evimiz orası. O da alışmaya çalışıyor evet ama böyle nasıl alışacağız bilemiyorum 

0 oy
(1,604 puan) tarafından

Ay bu ben resmen bizimde 5 yıl oldu aşırı soğudum bizde de cinselliknyok sevgi yok sadece cocuk icin mecburen varım ayrılamıyorum bile korkudan 

(2 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten. Ben inşallah zamanla oturur diye ümit ediyorum yeni evliyiz ya ama böyle gitmesinden de korkuyorum 

(1,604 puan) tarafından

Bencede düzelir daha çok yeni ama cinselligi bilmesem neticede şuan daha çok istemedi lazım 

(2 puan) tarafından

İş yorgunluğu vs diyor ama bilemiyorum. İnsan üzülüyor beni arzulamıyor mu diye. Halbuki bakımlı güzel giyinen de bir kadınım

(1,604 puan) tarafından

Bilmiyorum ki ilk zamanlar bizim iyiydi şuan zaten evlilik yok aynı evde takilan iki yancı gibiyiz bnmkide çok istekli biri değildi şimdi hiç yok resmen sevgi bitince hepsi bitiyor sanki yorgunluk olabilir yoksa neden evlensin ki

(2 puan) tarafından

Yani ilerde zaten sıkılıcaz monotonlaşacak her şey. Diyorum bari ilk zamanlarımız güzel geçsin ama olmuyor. İnşallah düzelir evliliklerimiz

(1,604 puan) tarafından

İnşallah ben umudu kestim ama umarım sizin için hersey guzel olur dilediğiniz icin

0 oy
(14,147 puan) tarafından

Her şeyi güzelce konuş en azından ıletısım halınde olup sorun çözersiziniz 2 ay için çok erken dıye dusunuyorum ben ...

(2 puan) tarafından

Ne için erken anlamadım

(14,147 puan) tarafından

2 ay evlılık için bu durumlar

(2 puan) tarafından

Maalesef nasip bana da sürpriz oldu. Hiç böyle ummuyordum 

(14,147 puan) tarafından

Konusarak halledersın yanı baska cozum yok

(2 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(47 puan) tarafından

Canım sen yanaştığında sana karşılık veriyordur muhtemelen bazı erkekler heppp kadının yanaşmasını istiyor ciddi şekilde istiyor ki hep o gelen olsun tabii ki evlenmeden ki gibi olmaz o zaman farklı ama şimdi zaten elde etmiş evde hali hazırda duruyorsun . Eğer yanaştığında karşılık vermese işte o zaman sorun olmuş olur

(2 puan) tarafından

Geçenlerde işe gitmeden uğraştım biraz gitmesine bir saat falan vardı gülerek işe gidicem dur falan dedi karşılık vermedi ama bir saat var yani yeni evli bi erkek o an rahat durabilir mi çok garibime gidiyor ya da ben mi sapığım anlamadım gitti 

(47 puan) tarafından

İnsan üşenir bazen adam da doğal olarak banyo yapmakla uğraşmak istememiştir herkes cinselliği aynı yaşamaz , başkalarının cinsel hayatlarıyla kendinizinkini  karşılaştırmak hata olur herkesin karakteri farklı sonuçta gerçekten bunlar çok normal şeyler ama eminim sizin yaklaşmanız eşinizin çok hoşuna gidiyordur

(2 puan) tarafından

Evet çok haklısınız ama işte yeni evli insanların daha istekli olması beklenir ya sonra zaten monotonlaşacak falan. Bende üzülüyorum beni arzulamıyor mu diye hep bakımlı ve güzel giyinirim oysa

0 oy
(2,142 puan) tarafından

Duygularını eşinle paylasmadan hiç birşey düzene oturmaz. Düzene oturmadigi sürece de çocuk yapma bence. Yoksa gelecekte çocuklara yazık oluyor.

(2 puan) tarafından

Evet haklısınız bende bir şeyler oturana kadar çocuk fikrini erteliyorum

0 oy
(228 puan) tarafından

İlk evlendiğimiz günden belli bizde öyleyiz ben yardım istediğimde kendim söylerim yoksa kendi kalkıp yapmaz söyleyince halleder ama . Cinsellik olarak bende senin gibiyim bazen derim sanki ben erkeğim sen kadınsın ben mesaj atarım ben yanaşırım yoksa onun aklına bile gelmez konuştum evet anlattım isteklerimi beklentilerimi senin eşinin dediği gibi iş yorgunluk vs vs şeyler söyledi ilk günden bugüne 4. Yılımızı bitirdik ben çok yoruldum senin gibi ben mi çok sapığım adammı anormal zamanla düzelir dedim ama yok canım düzelmeyince düzelmiyor o beklentiye çok girme 

(2 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun, bir şekilde sınanıyoruz. Ben iki ayda yorulduğumu hissediyorum ama. Düzelir belki gerçi bu yaştan sonra insanın huyunu suyunu değiştirmek de zor. Çok beklentiye girmiyorum o yüzden 

0 oy
(218 puan) tarafından

Canım evliliğin düzene oturması 1-2 seneyi alıyor o yüzden ben çok normal karşılıyorum. Evlilik düzene oturana kadar çocuk yapma iyice bir tanı. Ben 3 senenin ardından hamile kaldım 

(2 puan) tarafından

Bu kadar anormallik ilk başlarda normal midir yani? Çoğunluk düzelmez öyle gider diyor da anlamadım gitti :(

(218 puan) tarafından

Belli olmuyor canım düzelmezse problem vardır ama yorgunluktan dolayı ise düzelir 

0 oy
(1,430 puan) tarafından

Dur daha be canim 2 ay olmus bu ne acele. Erkekler evlilige hemen adapte olamiyorlar. Erkeklere calisma ve eve bakma sorunlmlulugu agir geliyor bir de dugun borclari varsa. Evde de annesi hic sorumluluk vermediyse ev isi kadinin gozuyle bakiyordur. Az bi soluklan yavas yavas konus isteklerini dile getir tatli tatli. Zamanla oturur insallah hersey yerli yerine ve anlarsiniz birbirinizi.

(2 puan) tarafından

Hiç borcumuz yok çok şükür, evet annesi hiçbir iş yaptırmadığı için ev işi sadece kadının gözüyle bakıyor. Yavaş yavaş çözmek lazım. İnşallah dediğiniz gibi zamanla oturur her şey teşekkürler 

0 oy
(115 puan) tarafından

Talepte bulunman gerekiyor cnm,iki ay daha çok çok yeni.herkes farklı evlerde büyüyor ve yardım edermisin demek içini acitmamali.sen otur ben yaparim diye bir evde buyuduyse hicbirseyi ellememesi çok normal.minik minik başla,arada da öv yaptığı salata çok güzel olmuş De.cop atıyorsa bunun değerli olduğunu ve onun senden daha iyi daha güçlü olduğunu söyleyebilirsin.gercekten erkekler bir çok konuda bizden daha güçlü ve daha lezzetli yemekler yapıyor.bunu söylemekten asla cekinmem kimse kocam gibi yemek yapamaz.basta yardım istemeyip herşeye atliyordum.gorevimmis gibi sevilmedigimi sanıyordum sonra farkettim ki adama gel beraber yapalım demiyormusum.zihnimi okuyamaz ki.sevgiliyken cinsel anlamda nasıl bir dinamiginiz vardı bilmiyorum ama belkide seni rahatsız edeceğini dusundugu için mesafelidir.bence ona dokunup uzaklasabilirsin yavaş yavaş buna alışır.poposunu mincir yada elle kaç gülümse yani her dokunuş yatağa götürmek zorunda değil zamanla oda bunun normal ve senin için neşeli birşey olduğunu anlayıp oda yapar.hickimse 24 saatte değişmez.bizim 3 yıl bitti ama daha yeni yeni evet bunu sever yada bundan hoşlanmaz diyebiliyor kocam ve bu beni germiyor artık.sinirlenmek hiçbir şeye çözüm getirmiyor.😀 Biseye sinirlenince ay nasıl incindim kahroldum falan yapıyorum gülerek.eskidendi o bır bakışına ay sevmiyor ne yapacağım smdi dusunceleri.herkes başta adaptasyon sorunu yaşar.hepsi gecicek 

(2 puan) tarafından

O kadar doğru ki yazdıklarınız bende beni sevmiyor falan diye kendimi kahrediyorum. Belki yapmasını söylesem yavaş yavaş alışacak da ben söylemeden o düşünsün istiyorum ama zor gibi 🥲 en iyisi talepte bulunmak. Teşekkür ederim 

(115 puan) tarafından

Söyle canım valla onu da istiyorum bunu da istiyorum de.bir çok aile talepte bulunmanın kötü birşey olduğunu söylüyor ama derdini anlatmayan derman bulamaz birde erkekler kadınlar için birşeylere emek verdikçe ballandiriyorlar

(2 puan) tarafından

Gerçekten öyle ben biraz çekiniyorum bir şey istemeye ama istemek lazım zamanla olacak sanırım 

(115 puan) tarafından

Şimdiden başla ara birşey söyle çok canım istiyor falan de.getirebilecegi yıl üzeri olan birşey olsn alışır böyle böyle.

0 oy
(22,683 puan) tarafından

Aman çocuk yapma da sakin. 

0 oy
(173 puan) tarafından

Farkındaysan oda evliliğe alışmaya çalışıyor daha erken bence sakın sesiz kal gözlemle düzelecektir 

(2 puan) tarafından

E öyle tabi ona belli etmemeye çalışıyorum ama bir şekilde çözülmesi lazım sorunun

0 oy
(18,479 puan) tarafından

Çok yeni neden böyle sordun mu konuştunuz mu hiç bu konuları canım bazı erkekler evliliğe adapte olamıyor biz kadınlar gibi anne evi düzen o bu onlarda bizle aynı sorunları yaşıyor belki oda henüz alışamadı konuşabilir dinleyip birbirinizi anlayabilirsiniz 

(2 puan) tarafından

Oturup bizzat bu konuda konuşmadım. bazı şeyleri söyledim tatmin edici cevaplar vermedi, o yüzden üstelemedim. Belki de her şeyi en başından anlatıp içimi dökmem gerek  

0 oy
(8,637 puan) tarafından

2 aylık evlilikte daha çocukta yok hamilelikte yok çalışmıyorsun nasıl yoruluyorsun bir kan değerlerine baktir derim. 

Cinselliğe gelecek olursak haftada 2 oluyorsa çok ideal her gün ya da iki günde bir fazla bizde evliliğimizin başından beri böyleyiz gayette normal geliyor bana. 

Ev işlerinde yardım beklenilmez ama kendi işlerini yapması lazım mesela kirlilerini sepete atsın sofra kurmaya toplamaya yardım etsin dağınık olmasın bence yeterli. Çocuk olunca zaten iş dağılımı mecbur olacak tek başına herşeye yetisilmez.

(2 puan) tarafından

Bekarken pek ev işi yapmadığım için bir anda koca ev üzerime kaldı gibi. Her şeye yetişmek, üzerine birde bu isteksizlik mevzusu manen yordu. Herkesin cinsel isteği farklı ben 2 günde bir normal derim eşim için de haftada 2 idealdir. Bilmiyorum bir şekilde orta yolu bulmak lazım.🫠 

(8,637 puan) tarafından

Bende bekarken prensesler gibiydim :) insan alışıyor bir zamanla mantıklı düşünmek lazım. Şimdi çocuk yok çalışmıyorsun ama eşin çalışıyor yoruluyor bu durumda senin ev ile ilgilenmen lazım değil mi bir de evde iş yapmasını beklememek lazım. Ama kendi dökünüğünü kendi toplayacak veya su mu istiyor hayır kendi kalkıp alacak hizmetçi gibi olmak ayrı bir durum elbette. Cinsellik çok düşkün olması iyi bir şey değil emin ol doyumsuz erkek aldatıyor valla gördüğüm örnekler bu şekilde 

(2 puan) tarafından

Gerçekten çok doğru yazdıklarınız. Zamanla bu rutine alışırım inşallah.  çok şükür suyunu çayını kendi alır benden istemez, kirlisini sepete atar. Dağınık değildir. O konuda hakkını yiyemem. Cinsellik mevzusuna gelince hiç o yönden bakmamıştım sanırım doyumsuz olması da problem

:( teşekkür ederim yazdıklarınız için içim biraz olsun rahatladı

(8,637 puan) tarafından

🌸🌸🌸

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 588 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
12 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masall (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu