2 buçuk aylık Bebeğim mama almasına rağmen 2 saatte bir uyanıyor bir saatte bir uyanıyor mamayı veriyorum uyuya kalıyor çok zor uyutuyorum gazı da yok mamayı içen bebek benim bildiğim 3 saat uyur bu hiç bir şekilde uyumuyo bir saatte bile aralıklı uyanıyo
Benimkide öyleydi canım ne zaman 3.5 aylık oldu gece 12 de tık diye uyur sabah 6 da anca kalkar belli dönemlerde bu şekil oluyorlar galiba
Napiyorsunuz da 6 saat uyuyor 🥹🥹🥹 benim ki uyumuyor mamayı sagiyorum uyuya kalıyor tam uyuyacagim uyanıyor sanki uyuduğumu hissediyor
Canım yavaş yavaş cc sayısını arttırdım günde normal cc yiyor gece birtık daha fazla yediriyorum
O aylarda öyle oluyo ya bide 2-3 saatte bir beslediysen alışkanlık olmuştur. 4. Aya doğru düzelir
Gündüz 2 saat uyutamadim o yüzden mi acaba diyorum
Benimde öyleydi hep derdim meme emen bebek gibi saat başı kalkıyor diye , yaşına kadar inanki düzelmedi sonlarda Sabaha kadar sıfır uyku ile otururduk şimdi bir buçuk yaşında biraz düzeldi gibi ama hala gece uyanıyor
Yanlız değilsin canım emiyor benimki tam üç aylık şuan sallıyorum tam Uyuycam baktım uyanmış ne zaman düzelir bilmiyorum ilk kızım 2 buçuk yaşına kadar hep uyandı inşallah Buda öyle olmaz
Ben açtır diye düşünüyorum parmağımi ağzına katıyorum itekliyo
Benim bildiğim 2 saat 3 saat çok 2.5 aya 6 aylik 3 saatte acıkıyor
1,472,720 soru
24,114,957 cevap
333,187 kullanıcı