0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Benım troıdlerim de sıkıntılı nodul çıktı doktorlar hemen ameliyat olmamı istiyorlar kanser olarak görüklerını hissediyorum rahat 6 7 doktora gıttım hepsi ameliyat dedi neyse kaynanam uzakta aramızda 13 14 saat var kadın duyduğundan berı gelecem eğer gelemezsem kızımı göndercem çocuklara bakalım dıyor çok üzülüyor kardesım de ıkı çocuğuna bız bakarız sen hıc dert etme demişti ben de bugün esıme dedım gelmesınler uzaktan gelecekler hem rahat edemem hem de kardeşlerim bakacak annem de bana bakacak dedım bugün kardeşim dedı kaynanan ne zaman gelecek dedım gelmeyecek ee biz nasıl 5 çocuğa bakalım dedi ıkı kız kardeşim bakacaktı ee sen bana dedin bakarız diye tamm bakarız dedi neyse annemde temızlık yapıyor 25 i evinde günü vardı Ağustos'un ilk haftası da kardeşim askere gıdecek evde kına yakılacaktı bana dedı ben büyük Çocuğunu alıp amelıyattan sonra eve geleceğim temızlık yapacam sende diğer kardeşinde kalırsın o bakar sana ben şok oldum kızın 8 aylık ıkızlerı var benım ıkıncı çocuğum 2 yaşında bıde ben ameliyat olınca kız nasıl bakacak dedım ameliyattan sonra sen benı nasıl bırakcan ee amelıyyattan sonra hıc bıse yok bitiyor dedı dedım nasıl bitiyo doktor 10 gün çok zor olacak dedı dedım sonra konusmadım kardedım laf attı nıye konuşmuyosun dedı dedım çocuklarıma bakmak sana zor geldi annem de gün ve kınayı düşünüp temızlık yapıp benı o halde bırakıyo annem her anımda yanımda  oldu inkar edemem doğumda taşınmam da her şey de hatta ev sahıbı bızı evden attı annrm kendi evini verdi ama bu benım en zor günüm ve en yakınım olan annemi ıstemıstım  kına ve gün ıcın temızlık dusunmesı zoruma gıttı nankör dedi bana saydırdı bende ameliyat a da gelmeyın cocuklarıma da bana da bakmayın dedim konuşmuyorlar ama haksız deilim doktor hem basıt hem de rısklı bı ameliyat dedi kötü çıkması daha yüksek dedi ve ben bunları hep dedim bunlar bilinip de gün ve kına ıcın temızlık düşünüp bana bakılmaması cok uzdu  .. 

4 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından

Kaynan nasıl biri gelsin egerki iyse canim kız kardeşin nasıl baksın hepsine annende gün olayı saçma ztn ertlenir ameliyet bu asker eğlencesine daha varmış 3 4 günlük bişey temizlik bakabilr aslında ama yok diyosa kaynan gelwin perisan olma canim

(70 puan) tarafından

Kuzum besıne tek basına bakmıcaktı ondan büyük de kardeşim var ıkısı bakacaktı bıde eşleri yardım edecektı kuzum kaynanama dıyecegim zaten gelmek istiyo. Üzüldüğüm  konu gün nedır ben amelıayt olcam gun ıcın temızlık nedır

(557 puan) tarafından

Ya üzmek istemem bile isteye ama evet gerçekten çok saçma bahane yani gün şimdi annen kardeşin yanlış konuşmak olmaz canımda sen haklsn zoruna gider ben olsam bende kötü olurdum bisye demeden kayanani çağır anlarlar belki 

(70 puan) tarafından

Cagırcam kuzum sagol yorumun icin

(557 puan) tarafından

Rica ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(6,809 puan) tarafından

Kaynanan iyiyse o gelsin baksın bence boşver . Benim de kaynanam böyle nankörlük etti bana 

(70 puan) tarafından

Kötü bırı degıl yanı bazen anlasmadıgız zamanlar oldu ama yıne kötü gunumde gelmek istiyor. Keşke kaynanam yapsaydı zoruma gıtmezdı

(6,809 puan) tarafından

İnsanın annesi yapınca daha zoruna gider tâbi 

0 oy
tarafından

Ben de ayağımdan 4 operasyon geçirmem gerekiyor ameliyat olacağım artı karnımda fıtık var onun ameliyatı var üstüne eşimin ailesi memlekette benim ailem 1 saatlik uzaklıkta sebepsiz yere ablalarımla tartıştık ve kızıma bakacak kimse yok eşimden başka bakayım ben ne yapacağım

0 oy
(20,094 puan) tarafından

Hassas bir dönemdesin keşke daha anlayışlı olsalardı üzerine nankör falan demesi de hiç olmamış insan kendi başına gelmeden anlayamıyor inşallah başlarına gelmez seni anlamak zorunda kalmazlar Rabbim şifa versin 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 253 göst.
0 oy
2 cevap 98 göst.
+3 oy
19 cevap 554 göst.
0 oy
6 cevap 189 göst.

Kategoriler

1,470,411 soru

24,085,556 cevap