Merhaba 11 haftalık hamileyim kızım olursa ismini Eftelya koymak istiyorum bu isim hakkında ne düşünüyorsunuz oğlumun ismi Efrayim uyumlu olsun istedim
Benimde oğlumun adı efraim (y) harfini koymadık hoşumuza gitmedi.
Şimdi kıza hamileyim Defne koyacaz
Büyük kızımın adida Göksu
Efraim koyardım ben de olsam minik bal sağlıkla büyüsün 🩷
Teşekkürler canım minik bal 6 yaşında 😂
😅😅olsun Bal iste
Aynen beni babasından daha çok sevmesi çok güzel bal serbet geliyo bana suratı 😂
😅😅😅
Anlamını araştırın derim
Benim pek hoşuma gitmedi açıkçası
Anlamını araştırdığımda deniz kızı çıkıyor siz neyini beğenmediniz tam olarak farklı bir anlamı mı çıkıyor
Sirlar dünyasında duymustum
Kiz Hristiyan oğlan muslumandi
Sirlar dünyası- Kağıt parçası diye girersen youtube da çıkıyor canım
Hristiyan kızın adı Eftelya, o yüzden hoşuma gitmedi
Yunanca kökenli olduğunu biliyorsunuz değil mi? Çocuğunuz bence çoğu yerde yabancı sanılır
Efrayim ismi de ibranice kökenli kendi ismimde elif kökeni Arap yani çevremizde bir çok isim yabancı kökenli zaten
Arapça kokenle Yunanca köken bir değil ki ülkede kullanım açısindan. Adınız Elif diye sizi kaç kişi yabancı sanar Allah aşkına.
efnan diye de isim vardi sanirim Eftelya diye petek dincozun sarkisi vardi hosuma gitmiyor isim
Yani birinin kardeşi olsam abim veya ablama uyumlu olsun diye isim konulmasini istemezdim. O ne öyle uzantı gibi. Hem uyumlu olsa ne olmasa ne şiir gibi iki ismi birden mi soyluyosunuz :)))
Ben de başka bir isim sorusuna aynı yorumu yaptım da birisi geldi sana ne belki şiir yazacak dedi sustum 😂😂 Ben de sevmiyorum tekerleme gibi ardışık isimleri ama seven de seviyor 🤷♂️
Evet şiir yazıyorum ilerleyen zamanda kitap haline getirmek de istiyorum neden olmasın adına da şiir yazarım belki :)
Biz 5 kardeşiz kızların adı tekerleme gibi tıngır mıngır hiç de eğlenceli değil şahsen 😂 Ama günün sonunda tercih sizin, dilerim gol yemezsiniz 😄
Gol yemezsiniz derken ne demek istediniz anlamadım
Yani çocuklarınız büyünce anne şiir mi yazdınız bu isimler ne demesin inşallah anlamında. Biz diyoruz annemle babama mesela 😄
1,469,401 soru
24,071,783 cevap
330,695 kullanıcı