+1 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (23,032 puan) tarafından

Yemin ederim köyde tek başıma yaşamak istiyorum apartmandan değilde apartmanda yaşamasını bilmeyen insandan bıktım benim en üstte 4.katta bi kadın var üstümüzden neler dökmedi neler ya laftan asla anlamıyor geçen gün balkonda çocuklarla duruyorduk kafamızdan gırgırı döktü ya oha napıyosun ya ama ddm bide pişkin pişkin evi temizledim de çırpayım dedim diyor böyle bişey varmı ya çöpün yokmu dedim içeri girdi ya sabır çekiyorum bi ara annemlere gitmiştik torunları gelmiş gürültü yapmış 3.kattaki amcada yaşlı rahatsız olmuş gitmiş söylemiş bizden gelmiyor 1.kattakiler yapıyo demiş amcada onlar evde yok sabilere iftira atma demiş kızmış ben sesin alttanmı üsttenmi geldiğini bilmiyomuyum demiş yyine ses çıkarmadım taki bugün süpürgesini temizlemiş aşağı çırpmış balkonlarımız pislik içinde saksıda biber ekili pislik içinde kalmış sinirden deliye döndüm çağırdım çıkmadı evine gittim kapıyı açmadı eşim gelsin konuşcam arkadaşları zabıta söylücem komşuyuz diye uyardık uyardık anlamıyor vallahi o pisliği temizlerken midem bulandı ellerimi yıkıyorum eldiven taktığım halde ikide bir elimi yıkıyorum Allah böyle insanlara akıl fikir versin ya siz olsanız napardınız yada varmı böyle laftan anlamayan komşunuz ev sahibi yarın geliyor hepsini anlaatıcam bıktım ya 

16 Cevaplar

0 oy
(4,048 puan) tarafından

ben sana daha önce de dedim şikayet et diye, ayıp olur dedin ama bak sana ayıp olmuyor işte. 

o pisliklerin fotoğrafını çekip şikayet edeceksin, hiç muhatap olmayacaksın 

(23,032 puan) tarafından

Eşim gelsin ya oğlunu arattırcam ya zabıta arkadaşını ben bide balkona halı seriyorum biz oturuyoruz birinci kattayım ben aşağı hiç bişey atmıyorum ya

(4,048 puan) tarafından

bizim eski bir komşu böyleydi, oturur balkonda yemek yerdik, üstümüze sofra silkelerdi, halı çırpardı.bazıları mağaradan çıkamamış 

(23,032 puan) tarafından

Aynen öyle görgüsüz ayı ya

-Reklam-
0 oy
(22,984 puan) tarafından

Şikayet bunların anladığı tek yol o 

(23,032 puan) tarafından

Bencede yoksa pisliğiyle uğraşıcam belliki

0 oy
(123 puan) tarafından

Ay pişkin pişkin birde şurda komsuyuz derler birde yatak odama dahi ekmek cirpti benim üstümdekide sosyal medyada temizlik videoları atardı şimdi biz çıktık o evden daha şikayet ediyorlarmış birde beni haksız cikarmaya çalışmıştı ay şikayet et çek resimleri 

(23,032 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın tadım kaçtı ya

0 oy
(3,098 puan) tarafından

Şikayet Et bencede. Bende eski oturduğum evde çok çektim 

(23,032 puan) tarafından

Ben eski komşumuda etmiştim bunuda edecem yeter valla gitsin müstakil evde otursun

0 oy
(358 puan) tarafından

Evet bizim üstümüzde vardı öyle bi komşu 

Memlekette bakardım daha 

Balkonda cay içiyoruz 

Üstte ki çay posasını bizim balkona döktü 

O zaman dedem yaşıyordu vefat etmemisti 

Eline bastonu alıp çıktı yukarı 

Bağırdı çağırdı sonra assa indi 

Ben evlendim çıktım o evden 

Şimdi başkaları duruyormuş 

Üst komşu yine aynıymış duyduğum kadarı ile..

(23,032 puan) tarafından

Nasıl bu kadar terbiyesiz olabiliyolar ben hayret ediyorm yani çöp poşetine koymak çokmu zor geçende sarma yapmış kalan yaprakları aşağı boca etmiş görsen balkonlarımıza geldi biz bir ay sonra kurutma yapıcaz oo zaman nolucak ben Allaha havale ediyorum inşallah aynı şeyleri yaşar ya

(358 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(562 puan) tarafından

Ay ne okudum ben kanım dondu bu denli rezil insanlar gerçekten var mı şimdi o evini temizleyip çevresini pisletince temiz mi olacak çocuğun varsa tuvalet eğitimini onun kapısinin önünde ver ancak ondan anlar zabıtaya şikayet etsen de arsız insan Korkmaz vallahi iyi sabretmissin bence sen de yukarıdan evine hortumla su sık :))))

(23,032 puan) tarafından

Eşime anlattım alıp kapısına atsaydın dedi küfür etti oh olsun eklemeyi unuttum aldım saksıyı içinden pisliğini attım kapısının önüne

0 oy
(413 puan) tarafından

İlk evlendigim zamanlar her sabah saat 6 da tapır tapır su sesi duyardım takip ettim üst kattaki kadın pencereyi yıkıyor( yasak) sabah erken yikiyorki herkes uyurken kimse görmez duymaz. Bir gün çıktım uyardım tamam dedi ikinci de güvenliği aradım üçüncüde bu baktım yeni yıkadigim perdelerim kapkara su olmuş bagirdim cagrdim pişkin pişkin diyorki o su pis su değil . Eğer bı daha yaparsan kapının altından kova kova su dökerim yemin ederim dedim. Daha o oldu taşındı büyük ihtimalle ses seda yok şükür.

(23,032 puan) tarafından

Ayy ne laftan anlamaz insanlar ya inanamıyorum

0 oy
(221 puan) tarafından

Bnm kaynana da asagı cırapdı ama cok pis seyler degıl toz gıtdın dıye neyse bu aşağıdakiler bunu kameraya cekmiş silkelerken sonra esıme attılar bıda olursa sıkayet ederiz dıye daha yapmadı snd oyle bi yol dene belki korkar 

(23,032 puan) tarafından

Zaten bi görürsem neler dicem neler 

0 oy
(4,368 puan) tarafından

Şikayet et diycem ama bi işe yaramıyor ben jandarmayı aradım komşumun si.la.hından çıkan kurşun evimin duvarına saplandı uyarıp gitmişler jandarma geldi diye o gece sabaha kadar hiç durmadan sıktı 

(23,032 puan) tarafından

Aman Allahım yaaa

0 oy
(236 puan) tarafından

Kafayı yemişler ya fotoğraflarını çek pisliklerin direkt şikayet edin ben 3 kattayım yalnızca benim altım dolu penceremi temizlerken bile kadına soruyorum pencerem falan açık mı temiz su dökeceğim halde pisini zaten bezle alıyorum süpürgenin içi niye balkondan dökülür ki yani yeri geliyor ekmek kırıntısı falan çekiyor doldur bir poşete at çöpe ne kadar manyak insanlar var

(23,032 puan) tarafından

Benim boş olduğu halde yapmıyorum ay ne anlaması bozuk insanmış valla

0 oy
(127 puan) tarafından

O saksıdaki pislikleri toplar evine girer hepsini evinin ortasına döker inerim eve 😅

(23,032 puan) tarafından

Kapının önüne döktüm valla eşimde dedi dök diye bi göreyim neler sayıcam ben ona

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Bizde biri var unan seninki bunu gorse comagini saklar 

(23,032 puan) tarafından

Allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın ya

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Böyle görgüsüzlüklere hiç gelemem. Ben de deliye dönerdim. 

(23,032 puan) tarafından

Dışarıya çıkmıyo çıksa bi dicem zabıtayı ararım diye bak o zaman bidaha yapıyomu eşim dedi kocasının adı ne uyaralım böyle saçmalıkmı olur çöp poşeti yokmu evinde gerizekalının dedi

0 oy
(18,458 puan) tarafından

Köyde sanıyor kendini heralde ben en üst kattayim temiz sofra bezini silkeledim diye alt katim neler dedi bidaha yapmadım şimdi onun balkonu pislik içinde sigara kul uçuşuyor aşağı yukarı herkeste ondan şikayetçi ama yine yapıyor böyle insanlar laftan anlamıyor zabita polis kim ilgileniyorsa söyle gereken yapılsın korkar bidaha yapmaz belki

(23,032 puan) tarafından

Ggeçen kafamızdan gırgır boşalttı ya çocuklara bana üst komşuma hayvan gibi yaşıyor resmen

(18,458 puan) tarafından

Dağda sanıyor kendini demekki sinir oluyorum görgü kuralları bilmeyen insanların apartman ve sitelerde oturmasına madem görgüsüzsun git köyünde yaşa ya da müstakil evde kimseye rahatsızlık veremezsin 

0 oy
(1,191 puan) tarafından

Bazı insanları eve değil köpek kulubesine bağlamak lazım ben anlamıyorum 4. Katta oturdum 2 sene asla bir kere bile balkon yıkamadım azıcık su döker çekpasla çeker sonra kat kat silerdim birinin camına balkonuna gider diye ödüm kopardı şimdi 1. Kattayım bahçe var balkonların önünde yine aynıyım ne sofra silkelerim ne birşey çırparım balkon yıkarken dahi ağaçlar var diye deterjan falan kullanmadan yıkıyorum toprağa karışır diye insan evinin pisini sokağa döker mi ya 

(23,032 puan) tarafından

Hay ağzına sağlık valla

0 oy
(8,632 puan) tarafından

Videoya çekerek pislikleri temizler topla kapısına dök arsız kadın belli ki inadına yapıyor 

(23,032 puan) tarafından

Dün götürdüm attım kapısına video gelmedi aklıma ama bidaha atarsa çekicem zabutaya göstercem

(8,632 puan) tarafından

Vallahi yapabiliyorsan küçük bir kamera koy balkonuna en azından yukarıdan dökülenler görünür video alabilir sen al inkar edebilir çünkü

İlgili sorular

+6 oy
25 cevap 1,191 göst.
0 oy
7 cevap 270 göst.
0 oy
3 cevap 286 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,177 cevap

328,988 kullanıcı

...