0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Kızlar daha once post açmıştım komşum Instagram'dan yanlışlıkla hikayemi gizledim bunu görünce bana seviyenize inemem diyip whatsaptan gönderme yapmış sonra beni silmisti bu komşu benim memleketten akrabanın kızı çıktı yani beni görmezden gelmesi falan zoruma gitti sormadan ben zaten herkese paylaşımı açık yapan biri değilim listede onun yedek hesabına da tıklama yapmışım o kadar diğer herseyimi görüyordu zaten yalnızım birde böyle insanların davranışı kimseye guvenesim gelmiyor şey demiş ailesi yok yardım ister falan görmezden geleyim demeye getirmiş birisine çok sinir oldum yani paylasimlarimi göremedi diye benimle görüşmeyi kesti oysa samimi bile değildik daha bir iki defa kahve içtik yeni tanışmıştık aşağıda falan görüyorum selam bile vermiyorum sizce haklı değil miyim herkes art niyetli sizin komşu ilişkiniz nasıl size destek çevreniz var mı gurbette 

3 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından

Bahane olmuş komşuna.boşver umursama.

(123 puan) tarafından

Önce cocugumu severdi şimdi görmezden geliyor 

-Reklam-
0 oy
(1,143 puan) tarafından

İnsanları çok önemsiyorsunuz.görmezden geldiyse sende görmezden gel.görmesini istemezsin gizlersin hikayeni bunun neyine trip yapıyor🙄 

Gurbetteyim ne destekçim ne de çevrem var.komşu ilişkilerimde selamün aleyküm, aleyküm selam ayak üzeri sohbet ederim ilerisi yok.Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin. 😊

0 oy
(3,380 puan) tarafından

Hiç kafana takma 

Bende gurbetteyim kimseye muhtaç değiliz çok şükür. Bende kimseyle pek samimi olmam güvenmem bir komşum var arada çocuklarımız birlikte oynar onun dışında pek kimseyle görüşmem evine gitmem canım sıkılınca oğlumu alır parka çıkarım dışarı çıkarım kimseyi takmam 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 308 göst.
+1 oy
5 cevap 185 göst.
+2 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
7 cevap 369 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,940 soru