0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından

Eşimin fark etmesi üzerine Şalım da Bu sembollerden Var Şeytanı temsil ediyor dedi Bazen Seccde de oluyormuş Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Dağa böyle alıp takma dedi 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(6,142 puan) tarafından

Ben kapalı değilim ama bu konuda aşırı hassasım. Özellikle çocuk giyimde. Oğluma bir hediye geldi geçen, ağzı kan içinde bir kaplan figürü var tişörtte. Üstünde de İngilizce dağınık harflerle rape yazıyor. Tecavüz, ırza geçme demek rape. Bunu alan kişi elbette bilmiyor tamamen iyi niyetle almış. Ama tişörtü tasarlayan kişilerim asla iyi niyetine inanmıyorum. 

Burada da görüyorum bazı insanlar çok özensiz giydiriyor çocuklarını. Yazılı, çirkin suretli şeyleri şeyleri annem hediye etse giydirmem ve uyarmak boynumun borcu. 

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

bunun bi adi vardi psiklojide sekilleri bisey benzetmeye calismak. ben hali desenlerini nebilim ahşaptaki desenleri kumaslardaki desenleri falan biseyelre benzetmeye calisirm meyveleri kesince ic kisimlarinda cikan sekilleri falan

(557 puan) tarafından

İlluminati mi kizz 

(2,845 puan) tarafından

Bende çok benzetirim hatta küçükken halıdaki desene bakıp bakıp benzetip korkudan uyuyamadığımı hatırlarım 😄 hala da benzetirim herşeyi bir şeye 

0 oy
(2,845 puan) tarafından

Ben bunların hayal gücümüze bağlı gördüğümüz şeyler olduğunu düşünüyorum. Özellikle yapılmıyordur diye düşünüyorum ama alırken namazda dikkat dağıtmaması için düz desensiz bir seccade seçilebilir. 

0 oy
(213 puan) tarafından

En güzeli düz sade olanı şal sade takarım zaten eşarp ta çiçekli filan olur genelde 👍

0 oy
(5,707 puan) tarafından

kapalı değilim ama bu tarz eşarp takmam bence desen olarak güzel değil. 

seccadede sade olanlar tercihim, amacı ibadet etmek olan bir şeyim süslü püslü olmasını doğru bulmuyorum. belki çocuk heves etsin diye istediği renk alınabilir ama o kadar sadece.

ha bu şimgede şeytan var mı bilmem, belki psikolojiktir. ama yazılara desenlere dikkat etmek gerektiği doğru 

0 oy
(2,385 puan) tarafından

image

biraz daha altına soksam tabi aynanın tam belli olcak. 1 dolar arkasındada illuminati mührü var. Seytaniler bu şekilde anlaşıyor ve bu tarz sembollerle mesaj veriyorlar. Ezoterizm e bağlılar.
(15,989 puan) tarafından

Bizim Türkler niye uyar da böyle namazlıklarımıza bulaşırlar anlamış değilim 

(2,385 puan) tarafından

Onları yapanlar müslüman değillerki büyük ihtimal bize başka ülkeden geliyor. Arabistan bile olsa kabedeki güvenlik görevlilerinin armalarında bile tek göz sembolü var. 

0 oy
(28,300 puan) tarafından

Benimde oğluma forma aldık bi baktım şeytana benzer figür ya bunu atalım sana bidaha alalım diyorum vazgeçmiyor ya napıcam bilmiyorum bariz şeytan çok belli

(418 puan) tarafından

Foto varmı 

0 oy
(15,989 puan) tarafından

Niye yaparlar bilmiyorum böyle ya 

Benim de var resmen oscar çöllerdeki oscara benziyor 

Kendime dümdüz yeşil bir renk alacağım 

0 oy
(418 puan) tarafından

Seytanmi degilmi bilmem de  kotu bı suret var seccadelerde de böyle gizlenmiş suretler olurmuş dikkat etmek lazm. Çöpe at gitsin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 310 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 475 göst.
22 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 341 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 179 göst.
18 Haziran 2022 Moda kategorisinde Nurayyildiz (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,275 cevap