0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

dahiliye gittim nas dönemem halsizlik var diye sonuçları cuma günü göstereceğim ama kırmızı olan değerlerim var anlayam var mı yazabilir misiniz ne kadar düşük ne tedavi uygulayabilir

3 Cevaplar

0 oy
(239 puan) tarafından

D vitamin düsuk ilac tedavisi verir büyuk ihtimalle diger degerler de cok bi dusukluk yada yukseklik yok dikkate alinmaz sanırım 

(573 puan) tarafından

Lütfen bılgınız olmayan konuda yorum yapmayın  değerler hepsı çok çok kötü iyi ayakta duruyor yanı 

(239 puan) tarafından

Pardon hangi vasifla bu yorumu yaptiniz??

(239 puan) tarafından

Ve cok cok kotu olan bir degeri soylermisiniz hangisi???bence sizin bir bilginiz yoksa baskalarinin yorumuna atlamayin derim yorum yapma yerinde kendi fikrinizi beyan edebilirsiniz ...

(573 puan) tarafından

Gerçekten size laf yetıstırcek halim yok  fonksıyonel tıp doktoru var  bır tane bulun aynı bu değerleri atın  bakalım size dıyecegı şey şu. Bu kişi  iyi ayakta duruyor enerjı metabolızması  mıtokondrıyel enerjıleer hep düşük . Aksini derse  o zaman ben burdayım bana yazın

(239 puan) tarafından

Hanim efendi benim malesefki kizimin surekli hastanelerde olmasindan ve kendimde surekli dusuk kan ve demir degerlerinden dolayi hastanelerde gezmekten az cok degerlerden anliyorum ve sizin abarttiginiz kadar bir durjm yok benimde feriitin seviyem 6 daydi ve diger degerlerim bu degerlere gore daha dusuk olmasina ragmen  ilac tedavisi uyguladi baska bir sey yok yani korkutmayin insanlari 

-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından

Kanın baya düşük ve D vitamini düşük mutlaka ilaç başlar doktor düzenli kullanmalısın.

0 oy
(1,985 puan) tarafından

O kırımızı dediğin hemogram tıpı kanın alt değerleri.  Hepsi dört dörtlük çıkmaz zaten onun yorumunu doktorun yapar. D vitamin çok düşük değil. Doktor ilaç yazmayabilir de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 158 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 376 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Esraa45 (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.

Kategoriler