0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (2,736 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar 1. 5 aylık bebeğim var emziriyorum vitamin takviyesi almak istiyorum 

solgar magnezyum, ester c ve d vitamini

Bunları emzirme döneminde kullanan oldumu aldık eşim içiyor eczacı doktoruna danış dedi şuan gitme ihtimalim yok aile hekimliğini aradım hemşire kullan dedi ama net bişi diyemedi internetten araştır dedi sizede bi sorayım kullanan oldumu merak ediyorum 

image

4 Cevaplar

0 oy
(5,530 puan) tarafından

D vitamini damla olarak alabilirsin ama diğerlerini bilemedim bebişin küçük daha. Ben kullanmazdım

(2,736 puan) tarafından

D vitaminini anlattım yumuşak kapsüllerden dedim kullanabilirsin dedi magnezyumada hamileliktede kullandın nasılsa kullan dedi sonra İnternetten bak dedi İnternette kullanılır yazıyor ama güven olmaz orayada herkes kafasına göre takılıyor 5 ağustostda randevumuz var ozamana kadar da gitme ihtimalim yok o yüzden sorayım bilgisi olan vardır belki dedim teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

c vitamini magnezyum ve d vitamini. ya i ekstra bisey degilki degisik iceriklerde suplement tarzi takviye degilki icersin nolcak

(2,736 puan) tarafından

Hemşirede ilk öyle dedi sonra İnternetten bak dedi bende onlara güvenerek aradım yani bencede olmaz ama emin olayım dedim 

0 oy
(699 puan) tarafından

En iyisi hastaneye gidince doktoruna sor canim yaa 

(2,736 puan) tarafından

5 ağustosta randevum ablacım ya biran önce kullanıp biraz toparlarım belki dedim de muhtemelen öyle yapacağım içim rahat etmez aslında zararı olmaz bence ama bebeğe kötü etki etsin istemiyorum 

0 oy
(4,471 puan) tarafından

Ben takviye kullanıyorum ama bu markanın kini bilmiyorum doktorumun söyledikleri var onları alıyorum 

(2,736 puan) tarafından

Hangi takviyeler canım ben solgarın iyi olduğunu bildiğim için bunlardan aldım ama onlarıda söylersen bakarım doktora gidince sorarım hangisini al derse ona devam ederim

(4,471 puan) tarafından

image

.normalde nutraxin yerine NBL kullanıyorum kalsiyumu amama kalmamış bunu buldum 

(2,736 puan) tarafından

Evet oceanda çok iyi çocuklarımın takviyeleri ocean memnunum bunuda sorayım doktora teşekkür ederim sizede şifa olsun inşallah ❤️

(4,471 puan) tarafından

Amin canım teşekkür ederim benim kardeşim Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi o araştırıyor en temiz içerikli olanlarını biz kullanıyoruz doktorum da onayladı 2 aydır kullanıyorum çok faydası oldu bana 

(2,736 puan) tarafından

Benim kızımda 15 gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde yattı😔 o yüzden düzgün bişi kullanmak istiyorum hemde bu vitaminler sütün kalitesini arttırıyor ya kullanıp biran önce toparlanmasını istiyorum 

(4,471 puan) tarafından

Hem süte iyi geliyor hemde benim kemik agrılarım kramplarım falan geçti bide enerji veriyor 

(2,736 puan) tarafından

Tam benim istediğim şey😅 çok yorgunum halsizim onu duydum alayım dedim hemen 

(4,471 puan) tarafından

O zaman kullan bence 1 hafta da etkisini gösteriyor 

(2,736 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ediyorum bilgilerin için Allahım sağlık versin inşallah hep🤲🤲❤️

(4,471 puan) tarafından

Amin canım hepimize inşallah 

(2,736 puan) tarafından

İnşallah canım 🤲

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu