0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (2,727 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar 1. 5 aylık bebeğim var emziriyorum vitamin takviyesi almak istiyorum 

solgar magnezyum, ester c ve d vitamini

Bunları emzirme döneminde kullanan oldumu aldık eşim içiyor eczacı doktoruna danış dedi şuan gitme ihtimalim yok aile hekimliğini aradım hemşire kullan dedi ama net bişi diyemedi internetten araştır dedi sizede bi sorayım kullanan oldumu merak ediyorum 

image

4 Cevaplar

0 oy
(5,454 puan) tarafından

D vitamini damla olarak alabilirsin ama diğerlerini bilemedim bebişin küçük daha. Ben kullanmazdım

(2,727 puan) tarafından

D vitaminini anlattım yumuşak kapsüllerden dedim kullanabilirsin dedi magnezyumada hamileliktede kullandın nasılsa kullan dedi sonra İnternetten bak dedi İnternette kullanılır yazıyor ama güven olmaz orayada herkes kafasına göre takılıyor 5 ağustostda randevumuz var ozamana kadar da gitme ihtimalim yok o yüzden sorayım bilgisi olan vardır belki dedim teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

c vitamini magnezyum ve d vitamini. ya i ekstra bisey degilki degisik iceriklerde suplement tarzi takviye degilki icersin nolcak

(2,727 puan) tarafından

Hemşirede ilk öyle dedi sonra İnternetten bak dedi bende onlara güvenerek aradım yani bencede olmaz ama emin olayım dedim 

0 oy
(580 puan) tarafından

En iyisi hastaneye gidince doktoruna sor canim yaa 

(2,727 puan) tarafından

5 ağustosta randevum ablacım ya biran önce kullanıp biraz toparlarım belki dedim de muhtemelen öyle yapacağım içim rahat etmez aslında zararı olmaz bence ama bebeğe kötü etki etsin istemiyorum 

0 oy
(4,379 puan) tarafından

Ben takviye kullanıyorum ama bu markanın kini bilmiyorum doktorumun söyledikleri var onları alıyorum 

(2,727 puan) tarafından

Tam benim istediğim şey😅 çok yorgunum halsizim onu duydum alayım dedim hemen 

(4,379 puan) tarafından

O zaman kullan bence 1 hafta da etkisini gösteriyor 

(2,727 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ediyorum bilgilerin için Allahım sağlık versin inşallah hep🤲🤲❤️

(4,379 puan) tarafından

Amin canım hepimize inşallah 

(2,727 puan) tarafından

İnşallah canım 🤲

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 93 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.