0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından

Ne zaman annemgile gitsek kalsak evimize gideceğim zaman sürekli arkamızdan ağlıyor Ablamgil ilçede oturuyor Ben de annemle aynı şehirde fakat Aramızda bir saat mesafe var annemgile gidiyorum Kız kardeşim bebeğime bakıyor annemle bana vermiyorlar resmen her şeyiyle ilgileniyorlar Ben de öyle rahat edemiyorum iki gün kalıp hemen geri dönüyorum evime bu defa da annem arkamdan ağlıyor sürekli bir ay önce ablam annemgile kalmaya gitti Bir ay kaldı bugün döndü Anneme telefonu açtım ne yapıyorsun diye oturmuş hüngür hüngür ağlıyor neden Annem böyle yapıyor Biz evimize gitmeyelim nasıl olacak bilmiyorum Ablam da diyor ki bir aydır orada kalıyorum Daha ne kadar kalayım Biz de üzülüyoruz

16 Cevaplar

+1 oy
(173 puan) tarafından

Benim annemde ne zaman gidecem doye gözümün içine bakıyor 😏 değer bilin bı kusur gibi gormeyin

(769 puan) tarafından

Yok canım kusur değil de yani hani biz de üzülüyoruz sürekli ağlaması Ama öyle böyle alamıyor resmen oturmuş gözyaşı döküyor söyledikleri de içimizi parçalıyor evde Kız kardeşimle var ama diyor ki beni tek başıma koyup gittiniz yine

(474 puan) tarafından

Ama her şeyin fazlası zarar işte

-Reklam-
+1 oy
(5,594 puan) tarafından

Ben evlenirken bile ağlamadı benim annem biz yokken daha rahat ediyor 

0 oy
(638 puan) tarafından

Bence torunlarini çok seviyor özlüyor 

0 oy
(976 puan) tarafından

Benim annemde ağlar , annem zaten genel olrak her şeye ağlar :) biraz kalıp dönsek ağlar arkamızdan ama sizinki gibi değil yani beni koyup gittiniz diye değil de biz oradayken mutlu olur torunlarını çok sever duygulanıyor illaki , sizinki değişik sanırım yalnız kaldığı için mi ağlıyor 

0 oy
(3,736 puan) tarafından

Sevgisinden dolayı ağlar hala da öyle, O bize gelip kalsa ben de onun arkasından ağlarım :)

0 oy
(401 puan) tarafından

Ay kıyamam üzülmekte haklısınız ama elden ne gelir zaten gidip kalıyormuşsunuz :(

0 oy
(4,978 puan) tarafından

Benim kaynanam da 3 kızı var onların arkasından ağlar hep 

Ama şehir dışında yaşıyorlar hoş çokta ara vermezler sürekli gelir kalırlar ama bir türlü alışamadı demek . Annelik duygusu yapacak bişi yok ağlayarak rahatlıyor demekki 

0 oy
(4,301 puan) tarafından

Ağlar canım yurt dışına taşındım dayanamadilar babamla vize aldılar şükür geldiler. Giderken çok ağladık yine karşılıklı 

0 oy
(21,525 puan) tarafından

Annemde ağlar daha dönmeden başlar ağlamaya 

0 oy
(26,200 puan) tarafından

Benim annemde bu ara herşeye küsüyor bende evimden bi yere gitmiyorum morali bozuktu anneannemle tartışmışlar parka gidip çay içelim hem araları düzelsin dedim bağırdı çağırdı banada çocuklarada bağırıyo sürekli ne yapacağımı söylemesindende bbıktım kırmak üzmek isstemiyorum ama bana sürekli ne yapmam gerektiğini söylüyor 10 yaşında kız çocuğuyum sanki bende biraz kızdım oda küstü amaaan

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Benim annem alıştı artık. Bende alıştım. Eskiden bende onlar gelip gidince bogazım düğüm düğüm olur ağlardım. Bilmiyorum duygusal yapıda insanlarız sanırım ondan böyle. Televizyon da bile birşey görsem ağlarım hemen. 

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Çok normal özlüyor siz gidince yanlız kalıyor tekrar evde çocukların sesi neşesi onada iyi geliyordur ağlayıp içini rahatlatıyor kadın ne var bunda ben farklı şehirde oturuyorum her ay gelmeye çalışırım ona ragmen üzülüyor annem gizli gizli ağlıyodur kesin

0 oy
(23,082 puan) tarafından

Bazı insanlarin yapısı daha duygusal oluyor. Annemle anannem de öyledir. Alisiyolar sonra ayrılması zor geliyo. 

0 oy
(976 puan) tarafından

Sevgiden cnm seni seviyor torunlarını seviyor ne güzel.. 

bnmde kayınvalidem aglar hep gidişlerde tabi torunlarına bana degil :D

0 oy
(15,773 puan) tarafından

Bizim de aynı 1.5 haftadır annemdeyim haftaya çarşamba döneceğim erken dönüyorsun diyor 

Evlensek çocuğumuz olsana anne yüreği ufak görüyorlar bizi 

Ee birde üstüne torunlar eklenince Özlem daha da artıyor

0 oy
tarafından

Ben annemin babamın kız kardeşimin 2 yıldır ne yüzlerini görüyorum ne seslerini duyabiliyorum 

Engellemisler beni 

Varsın engellesinler 

Ben cocuk değilim ki kimseyi engelliyim 

Eger bir insan ilk evliliginde mutlu degilse ve bosanmak istediyse ve bosandıysa 

Sonra yeniden bir başkası ile yuva kurmak istemisse 

Yargılanamaz 

Dıslanamaz 

Yüreğim yangın yeri 

İçim paramparca 

Resimlerinden avunuyorum 

(8,216 puan) tarafından

Evlendin diye mi engellediler 😧

tarafından

Evet canım ne yazık ki 

tarafından

Allah onların kalplerini kararmış galiba 

Allahtan izin çıkmıyor 

Benimle görüşmeleri icin 

Nasıl hz Yusuf ailesine kavuşmak icin 36 yıl bekledi 

Hep sarıp izler ağlar tekrar sarar izler ağlarım 

(8,216 puan) tarafından

Öyle olur mu ya Allah kavuştursun ailenle özlemi zordur eminim 🥺

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 549 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 565 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 607 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,567 soru

24,112,776 cevap