+1 oy
197 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,612 puan) tarafından

Sıcakta ne yapacağımı daha da şaşırıyorum çorba vs içilmiyor ana yemk de kararsız kaldım

Sizler ne yapacaksınız kızlar?

11 Cevaplar

0 oy
(7,503 puan) tarafından

image

Yaptım ocağada koydum pişiyor mutfağıda topladım oturdum. Yemek pişsin binanın önüne inecem oturmaya ama yağmur yağacak gibi duruyor yagarsa serinler evde duracak gibi değil çok sıcak 

(2,612 puan) tarafından

Evet cnm asırı hemde cok guzl gozukuyo ellerine sağlık:)

-Reklam-
0 oy
(148 puan) tarafından

Ben bezelyeli pilav tavuk sote yanına da salata yapmayı düşünüyorum. İnsan şaşırıyor ne yapacağını valla hele ki sıcaklarda.

(2,612 puan) tarafından

Evet cnm ellerine sağlık: )

(148 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(3,678 puan) tarafından

Ben sebzeli bulgur pilavı yaptım birazdan tavuk ciğer kızartırım salata vs bizde hava yağmurlu soğuk cok güzel 

(2,612 puan) tarafından

Keske burada yagsa ;)

0 oy
(457 puan) tarafından

Fırın yemeği veya sebze yemeği güzel oluyor biber dolması olabilir. Hafta sonu fasulye diblesi denedim çok güzel oldu tek başına doyurucu. Bir iki tarif atayım son zamanlarda favorimiz

Beşamel Soslu Patatesli Tavuk (videolu) https://www.nefisyemektarifleri.com/besamel-soslu-patatesli-tavuk-3408842/

Bu patatesi yapıyorum üstüne ıspanak mantar kıyma ne olursa yakışıyor

Fırın Poşetinde Lokum Gibi Türlü https://www.nefisyemektarifleri.com/firin-posetinde-lokum-gibi-turlu/

(2,612 puan) tarafından

Tesekkır edrm cnm bunlarda bırını yapım :)

0 oy
(5,024 puan) tarafından

Zikkimin kokunu yapcam sabah esime dedim ki kiyma cikariyim firinda kofte patates yapiyim dedim yok disari cikacaz gelince yiyelim diyo ee kofte sicak yenir firina versem 1 saate anca pisecek 4 bucuk gibi cikacaz eve gelmemiz en erken 6 olur 7de mi oturcaz sofraya baska kolay bisey yap makarna yap dedi biktim makarnadan 2 gune 3 gune bi makarna yiyoruz dedim disarda yeriz dedi disarda yedigimiz de sabit ya tavuk durum ya tavuk tabak yiyoruz bu ara makarnayi da tavugu da cok yedik sikildin ay yeter dedim naparsan yap dedi bende yapmadım cocuga dunden mercimek corbasi vardi disarda yedirsin bisey napiyim 

(2,612 puan) tarafından

Makarna yemez bnm kocam da bnde sıkılırım cnm haklısın

(5,024 puan) tarafından

Ay benimkine atin onune saman koyar gibi gunluk koy gunluk yer cocuk da oyle ben pisirmekten biktim inan istemiyorum gormek 

(2,612 puan) tarafından

Sen kendine Baska bısey yap cnm bosver :)

(5,024 puan) tarafından

Kiz kac gundur cehennem azabi gibi sicaktan burnumuzu disari cikaramiyoduk bi anda sakir sakir nasil yagmur yagiyo kaldik mi evde 🤭🤭

0 oy
(18,511 puan) tarafından

Yapmayacam. Dünden benim de karışık dolma, fırında sebzeli tavuk ve pilavim arttı. Onları yiyecez.

(2,612 puan) tarafından

Afıyt olsun cnm: )

0 oy
(7,000 puan) tarafından

Dünden kofte yapmistim kiymam fazla gelmisti  bugun de patatesli sulu kofte yapicam 

(2,612 puan) tarafından

Cok severim afıyt olsun simdiden:)

0 oy
(9,640 puan) tarafından

Tavuk patates 

Pirinç pilavı 

Ayran 

Kavun 

(2,612 puan) tarafından

Cok guzel menu cnm ellerine sağlık: )

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Köfte salata azda pilav. 

(2,612 puan) tarafından

Bugun bya köfte var menu de yarına bnada fıkır oldu: ) ellerine sağlık cnm 

0 oy
(1,212 puan) tarafından

Köfte,patates kızartması 

Sebzeli pilav 

Ayran 

(2,612 puan) tarafından
+1

Sebzeli pilav nasıl oluyor cnm

(1,212 puan) tarafından

Meyhane pilavı canım 

Soğan ,biber ,domates ,salça,bulgur ,pulbiber tuz ,su , sıvıyağ 🙂

Bazen patates de doğruyorum içine güzel oluyor ✨ 

(2,612 puan) tarafından
+1

Guzel biseye benziyor cnm deneyim bnde tesekkır edrm: )

(1,212 puan) tarafından

Rica ederim harika oluyor yanına ayran yada cacık misss😋

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Yaz yemekleri bana daha cesitli ve daha kolay gelmistir hep. 

Semizotu yemegi yaptim bi de makarna yapacagim. Yanina da cacik veya ayran dusunuyorum. 

Dunde bamya ve bulgur pilavi vardi 

Yarinda firin kofte -patates,pirinc pilavi, koz patlican-biber salatasi 

Cuma gunu de etli nohut ,bulgur pilavi ve salata dusunuyorum

Fikir olsun :))

(2,612 puan) tarafından

Kız nasl buluyorsun masallah Bn bulamiyorum bu kdr cabuk menu: ) ellerine sağlık cnm

(6,541 puan) tarafından

Calisiyorum canim ,haftalik menu olusturup ona gore alisveris yapiyorum :) boyle daha duzenli oluyo.

(2,612 puan) tarafından

Ne guzel cnm masallah:)

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 670 göst.
31 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,612 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 598 göst.
0 oy
40 cevap 1,759 göst.
5 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 472 göst.

Kategoriler

1,471,004 soru

24,093,014 cevap

331,879 kullanıcı

...