+1 oy
885 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (281 puan) tarafından

Kaynanızdan duyduğunuz en ağır kelime nedir?? 

41 Cevaplar

+1 oy
(3,006 puan) tarafından

Geberrr demişti bana hastayken mezarını yılanlar bassssııınnn

-Reklam-
+1 oy
(3,795 puan) tarafından

Yeni gelin geldiğim zaman anne diyordum. Evdekiler evden çıktıktan sonra beni yanına çağırıb dedi ki bana anne deme ben senin annen falan deyilim. 

Lohusaydım. Yazın sıcaktı. Kilo alıb vermeler üzerime kıyafet olmuyordu. Alma da gereği duymamışdım. Eşime küçük olan tişortleri giyordum. Bebek kusuyordu, sütüm akiyordu, sicaktan terliyordum. Lohusaydim kötü kokuyordum. Sürekli değiştiriyordum. Bana sen moda gösteriyorsun demişti. 

(2,289 puan) tarafından

Şimdi nasıl sesleniyorsunuz kaynananıza ben olsam kaynana derdim😄

+1 oy
(5,362 puan) tarafından

Daha yuzume oyle kotu bi lafi olmadi şükür 

+1 oy
(29,201 puan) tarafından

Laf ne dediğini genelde duyamadığım için bilemiyorum her şey olabilir 😂

Çoğunlukla sessizce yüzünü asarak birşeyler mırıldanır ne dediğini bi Allah biliyor bi de kendisi 😂

+1 oy
(23,211 puan) tarafından

Bana değil ama eşime şey demiş o zamanlar telefonum bozuk çocukta 2 3 aylık kolik ve prematüre Bebek hiç durmuyor ağlıyor sürekli "Çocuk duruyor çocuğu bahane ederek işlere bakmiyor akşama kadar telefon elinde ne yaptığı belli değil demisti canım kaynanam🤬 ve eşimle bir kavgamda yine Bebek Küçük eşim işlerinden dolayı eve haftada bir geliyor bende bunaldım eşime laf ettim bana bırakıp gitceksen git ben çocuğa bakarım benim oğluma bağırıp durma dedi bende bunun üstüne sen kimsin de benim cocugumu elimden aliyorsun b.klu bezine hasret bırakırım cocukmu bırakırım size ben diyip cevabını verdim bu ikisini asla unutamam üstüne daha çok şeyler söyledi söylemeye devam de ediyor duymuyorum zannedip hepsini duyuyorum Allah sorsun hesabını cahil cuhela 

(2,289 puan) tarafından

"Sen kimsin de benim çocuğumu elimden alıyorsun b*klu bezine hasret bırakırım çocuk mu bırakırım size" şu cümlenin benim yüzümdeki oluşturduğu tebessüm ☺️ aşırı mutlu oluyorum böyle hak edene hak ettiği verilince.

(23,211 puan) tarafından

Çocuğum ince çizgim babasını bile karşıma alırım hatta herkesi alırım karşıma çocuğum için 

+1 oy
(217 puan) tarafından

Çok şükür kaynanam yemek yapmayı bilmez ama bana da nasıl davranacagini bilir bende ona karşılıklı sevgi okumuş cahillerin yanında kimle ne konuşması nasıl davranmasi gerektiğini bilir insan benim kaynanam 

+1 oy
(8,311 puan) tarafından

Bende kalsın ama kendisini hiç sevmiyorum 

+1 oy
(4,073 puan) tarafından

Babam hakkında çok ağır şey dedi oğlu olacak ma.l anasını savundu Allah büyüktür kendi ocakları da yemediği halt yok elbet onlarda konuşulur 

0 oy
(216 puan) tarafından

bana maymun demişti o zaman bende ona ağzıma geleni söylemiştim 

0 oy
(236 puan) tarafından

Hangisini anlatayım içimde yara hepsi 

Nişanlı zamanında ağzımdan cıkan sözü değiştirip oğluna söyledi Nisan atma derecesine geldık bn yalancı olduğumla kaldım

Evlendim orspu dedı anne değilsin dedi zenginliği gordun şımardın dedi annemin hastalığına laf eti sonra kendi kızı hasta oldu ozmn anladı n dedıgını 

Gorumcemın eşi geldıgınde sn degişiyodun dedi vefasız dedi deger bilmez dedi 

Anasının yapmadığı anlaıgı yaptım dedi 

Babasına benziyor dedi ( kotu manada yani )

Eşim hatrına konuşuyorm yoksa yuzune bakmam 

0 oy
(4,337 puan) tarafından

Şükür duymadım, demez de

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Kötü sözünden ziyade bana karşı olan iyiliklerini düşünürüm, yoksa bir insanla düşman olmak kolaydır dost olmaz zordur azizim 😁🩷🩷

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Evlendigim gibi hamile kaldım diye hadi hadi önceden yaptım demiyor da demişti . Güzel bı tartisma yaşanmıştı unutmam . 5 yıl olacak. 

(3,030 puan) tarafından

Ne terbiyesizlik yaa. Hayır yaptıysanız da kendi oğluyla yapılmış, onun da ayıbı olur, farkında değil herhalde. 

(1,629 puan) tarafından

Yok ona göre ayıp benim oluyor rezil kadın 

0 oy
(1,431 puan) tarafından

Genelde ağzı bozuk insan bana  sürekli şizofren der herkese öyle yaydı bizim gelin şizofren diye 🤣🤣 ilçede de  herkes beni daha çok sever kime gitse kapıda kovarlar kaynanamı bide bana çocukları ver tarlaya götürecem dediği bende  mahremiyete dikkat etmeyen insan olduğu için benn varsam tamam ama benn yoksa vermem çocukları oda sokağın ortasında bana  al çocuklarını şeyine sok otur demişti utanmış camı kapıyı kitlemiştim duymayayım diye 🤦🏻‍♀️ bizim evde küfür yoktu babam bile çok aşırı sinirlenmese etmezdi evde küfür ama  kaynanamın ağzı aşırı bozuk çok fazla söver 🤮 

0 oy
(14,605 puan) tarafından

Daha duymadım ☺️♥️

0 oy
(357 puan) tarafından

2 senedir hafifi oldu mu ki 

0 oy
(516 puan) tarafından

Deli inek dedi yaa

0 oy
(3,270 puan) tarafından

İyi bir kelimesini duymadım :) beddualar küfürler hakaretler bıçak çekmeler neler neler. Herkes alışmış bu huyuna akıl sağlığı iyi değil boşver bize de öyle diyorlar ama ben el kızıyım çok alındım. Küstüm küsmekte fayda etmiyor. Arsız gibi kışın gelip kalıyorlar ve her gün hakaretine küfrüne maruz kalıyorum. Rabb'im sabır versin bana 

0 oy
(5,517 puan) tarafından

****** git demisti

0 oy
(6,016 puan) tarafından

Bana sütü bozuk demiş ama halam 3 aylık gebe gitmiş kocaya 

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 1,221 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,096 göst.
0 oy
8 cevap 726 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 893 göst.
14 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,224 soru

24,136,232 cevap

334,308 kullanıcı

...