0 oy
135 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

KKızım geçensene genız eti ameliyat olmuştu dünde bademcıklerını farkettım sizce çokmu büyük yaa haftaya randevu aldım bakalım inşallah amelıyat demez 

image

7 Cevaplar

0 oy
önce (852 puan) tarafından

Sık sık boğaz enfeksiyonu olmuyorsa, hayatını kötü yönde etkileyen bir durum yoksa neden ameliyat olsun ki

-Reklam-
0 oy
önce (100 puan) tarafından

Buna burada büyük ya da yanlış demek bence doğru değil bunu en iyi doktor bilir 

0 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Eltimin oğlunu da böyleydi çok çelimsiz bı çocuktu bademcigi alındı kendine geldi ameliyattan korkma yani iyi geliyor

0 oy
önce (47 puan) tarafından

Kaç yaşında kızın.

Benim kızımın da kışın çok sık bademcikleri şişer.Goturmustum çocuk doktoruna ameliyat gerek yok dedi antibiyotik ve grip için şurup verdi bitene kadar içir dedi ve geçti.

0 oy
önce (1,577 puan) tarafından

Sadece büyük olduğunu düşündüğünüz için mi doktora götüreceksiniz anlamadım? Çocuk boğaz enfeksiyonu sık sık geçirmiyorsa ya da halıhazırda hasta değilse doktora boşuna götürmeyin. Büyük mü değil mi bilmiyorum ve sanmıyorum da.

Benim çocukluğumda bir defa bademciğim şişti doktora götürüldüm. Ameliyat dedi. Başka bir şey sormadan etmeden. Daha önce de şişmiştir illaki. Çocuklukta hastalık olur nitekim. Kuzenım sağlıkçıydı o da yanımızdaydı o gun. İzin vermedi sağolsun. Her bademcik aldırılmaz sık sık hasta olmuyorsa aldırtma dedi anneme ve o da vazgeçtı beni ameliyat ettırmekten. Şuan 30 yaşındayım bir daha hiç bademcik şişmesi yaşamadım. Yani ameliyat olsaydım boşu boşuna olacaktım. Doktor da SGK'dan ameliyat ücreti almak için ameliyat dedi eminim. Ve enfeksiyonlara karşı daha savunmasız olacaktım muhtemelen. O bademciğin görevleri var vücuda girecek mikropları tutuyor.

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Bademcik aldırmak çok maddah birşey değil herhangi bir enfeksiyon durumunda mikroplar direk ciğere iniyor. Bana da küçükken doktor bademciklerin çok tombiş büyük demişti. Şuan 32 yaşındayım sükür bir sorun teşkil etmedi. 

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Bnm bademcıgımde böyle top top ikiside yas 30 neredeyse

Bnd herkesin böyle sanıyodum kucuken iki kere falan boğaz ağrısı cekmiştim bi sıkıntı olsa doktor ozmn gorur soylerdo heralde

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
22 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilaraysun (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,970 cevap

327,462 kullanıcı

...