+2 oy
722 göst.
Diğer kategorisinde (6,798 puan) tarafından

Kızlar size sorulmadan yatak odasına girilse rahatsız olur musunuz ?

Annem ameliyat oldu bende kalıyor gelen giden oluyor neyse dayımla eşi geldi gündüz öğlen ezanı okundu yengem abdest aldı bende salona seccade çıkardım söyledim lavaboya girdim sonra bir baktim bana sormadan açmış yatak odasını namaz kılıyor bende hiç ses etmedim ama bozuldum sonra namaz bitti dedim yenge odaya koydum orda kıl namazı diye dedim hiç ses etmedi 

Ama bu durum beni çok rahatsız etti daha önce de gelini yaptı aynısını almış çocuğunu yatak odasına yatağıma geçmiş oturmuş oynatıyordu. Onu da uyardım 

Sizce de sorulmadan girilmesi hoş olmayan bir davranis değil mi ben asla girmem en yakin arkadaşım var onun bile girmem hiç odasina 

29 Cevaplar

+1 oy
(3,097 puan) tarafından

Benim üvey kızım zırt pırt yatak odasında anlamiyorda 26 yaşında sürekli girer çıkar bende çok sinir oluryirum ama maalesef çare yok

(6,798 puan) tarafından

Babasına söyle 

(3,097 puan) tarafından

Söyledim uyardı ama inadına hep orada

-Reklam-
+1 oy
(728 puan) tarafından

Annem bir kere yaptı ve uyardım orası yatak odam müsait değil belki, belki ortalıkta benim kocamın iç çamaşırlari var belki görmemek gereken bir şey var dedim ve bir daha olmadi bide yaş olarak büyük insanların bunu yapmasina sinir oluyorum, eskiden öyle görüp öyle büyümüş insanlar eskiler , o yüzden onlar Bizim gibi düşünmüyor onlar için yatak odası da sıradan bir oda gibi bence , ama elimden geldiğince izin vermem kim yaparsa yapsın uyaririm

(6,798 puan) tarafından

Bende uyarım hoşlanmam girmem de kimseye 

+1 oy
(729 puan) tarafından

Evet bende hoşlanmıyorum malesef başkasının özeli odası 

(6,798 puan) tarafından

Kaç yıllık arkadaşım var bilmem odasi nasıl 

+1 oy
(4,919 puan) tarafından

Ben anlamiyorum neden yatak odasında namaz kiliniyo bu konuyu cok duyup goruyorum neden illaki yatak odasinda kiliniyo baska odada kilinmiyo mu biri gelince yatak odam kapali olur kimse de girmek istemedi bu zamana kadar hic hoslanmam kayinbabam girdi bi kac kere esime soyledim bi daha girmedi baska da kimsryi gormedim bak annem kardeslerim gelir onlar bile girmek istemezler 

(6,798 puan) tarafından

Benim de görümcem ve kaynanam giriyordu bir ara namaz kilcaz diye bak çok mecbur oluruz eyvallah ama odam geniş koltukların arası rahat 3 kişi alır 

+1 oy
(23,429 puan) tarafından

Kardeşiminkine bile girmem kardeşim bile izin almadan girsin istemem ablam geldi evime sadece o da eşim yokken eşyama bakmaya girmişti ben gir çık dedim ama saygı çerçevesinde. Yatak odamda değil salonda kıl de bir daha ki sefere üzerine bastıra bastıra 

(6,798 puan) tarafından

Valla ya nasıl sinir oldum 

+1 oy
(208 puan) tarafından

Ben eve misafir geleceği zaman yatak odası kapısını hep kitliyorum.. Niye böyle bir şey yapıyorum bilmiyorum ama kendimi daha rahat hissediyorum 

Ayrıca da kimseye güven olmaz Sen yine de çekmecelere dolap işlerine çamaşır aralarını yatak altına heryere dikkatlice bak

Allah korusun bir şey yapılmıştır bir şey koymak için girmiş olabilir.. Kimseye güvenme 

(6,798 puan) tarafından

Benim kira canım kilitler yok anahtar yok yani . Öyle bı şey yapmaz ama girmesi bile rahatsiz etti 

(208 puan) tarafından

Kimse için yapmaz deme içini bilemezsin 

+1 oy
(2,117 puan) tarafından

O sırada kayın babamın oluşan arıza yüzünden ebeveyn banyoma girip duş alanında duş jelimi alıp kokuya hassasiyeti olduğundan kullanmami istemediği için elime uzatip bu ne al çöpe at demesi benim şoka girmem daha şoktan çıkamadan banyo kokusunu alıp bunuda at diyerek beni tekrar şoka sokmasi yerdeki süs eşyasını alıp bunuda at olmaz burda dedikten sonra benim beynimde oluşan beyazlik hissi.

(6,798 puan) tarafından

Ohaaa ona mi kalmış 

(2,117 puan) tarafından

Onun için her şey ona kalıp ona sorulması 😏

(6,798 puan) tarafından

Ayy kocama söylerdim bir güzel kalay ettirirdim 

+1 oy
(128 puan) tarafından

Geçenlerde abimle yengem geldiler. Abime yatak odasında birşey göstermem gerekti abim girmedi. Annem dahi girmez . Ama bazı kendini bilmezler varsa onlar gelmeden kapısını kilitle sende

(6,798 puan) tarafından

Malesef kira ve anahtar yok eski kiracı kaybetmiş 

0 oy
(793 puan) tarafından

Gelen giden oluyorsa topludur zaten neden yatak odasını sevişmelik yer gibi görüyorsunuz diğer odalarda bir şey yapılmıyor mu adı üstünde yatak odası yatıp uyumalık oda

(6,798 puan) tarafından

Ne kadar seviyesiz bir yorum bu ya . Nasıl geniş bir tabir. Benim için karşımdaki kim olursa olsun yatak odası özeldir kimsenin odasına girmem belki toplu değildir benim kirli sepetim eşimle ikimizin çamaşırları odamizda . Rahatsız edici bir durum kusura bakma sen sok herkesi odana ben rahatsızım söyledim de 

(793 puan) tarafından

Bence senin düşüncen seviyesiz milletin uyuduğu odaya pis gözle bakıyorsun hem kirli sepetinin yatak odasında ne işi var pis çamaşırları soluyarak uyuyorsunuz yıkanmış çamaşırlara da siner o kötü koku

(6,798 puan) tarafından

Koca sepet değil bacım küçük günlük alıyorum ben onları ve o gün alamadım. Ne olursa olsun girmesi yanlış hele ki bana sormadan kapalı kapıyı açıp girmesi yanlış ben onun yatak odasının dolabın rengini bile bilmem. Milletin uyuduğu oda evet ama her özel eşyasının da olduğu oda . İç çamaşır vs hepsi bu odada değil mi ? Bence çok yanlış bir davranış . Kim olursa olsun sormadan girilmez 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 438 göst.
15 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 498 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.