+1 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (4,986 puan) tarafından

gece gece görüp sinirlendiğim habere bakın 🤦🏼‍♀️

ya insanoğlu bu dünyada sadece sen mi yaşıyorsun? doğal yaşamında susuz yaşayamayan hayvanı cimere şikayet etmek nedir? 

bazı insanlar gerçekten çok kötü. 

tek 1 kişinin şikayeti ile gerçekleşmiş bir olay 😔😔

image

8 Cevaplar

+2 oy
(640 puan) tarafından

Ülkemin durumu iyi değil 😂😂

(4,986 puan) tarafından

hiç iyi değil hem de bata bata kaz mı batmış çok acayip 🤦🏼‍♀️

(640 puan) tarafından

Batmış demekki zavallı kazlar 🤔

-Reklam-
+1 oy
(173 puan) tarafından

Sakin ol birasi Türkiye 😎

(4,986 puan) tarafından

ya üzüldüm ama deme öyle yazık değil mi hayvancağızlara. düşünsene kendi halinde kazsın, biri şikayet ediyor diye seni kapatıyorlar 🤦🏼‍♀️

0 oy
(26,429 puan) tarafından

Sahipsiz miymiş ne garip bi olay 

(4,986 puan) tarafından
+1

evet öyle dolanan kazlardanmış. tek suçları denize girmek 🤦🏼‍♀️

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Şikayet edecek ne varmış bunda . Onlarda girsin ne olacak sanki. Ne sa.lak bu insanlar ya. Geçen günde deniz kaplumbağası deniz de saldırdı diye şikayet etmişlerdi. Ul.an adı üstünde deniz orası o hayvanların yaşam alanı orayı istila eden sensin. Hayvanların tüm yaşam alanlarını çalıp sonra şikayet etmek nasıl bir mantık. Bir de bu şikayetleri ciddiye alıp işlem yapan da akılsız .

(4,986 puan) tarafından

deniz kaplumbağasına ne yaptınız da saldırdı acaba🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

yok her yerin hakimi biziz

0 oy
(6,367 puan) tarafından

7 yıl önce filandı bir video izlemiştim. Kadın kaldırımda yürürken belediyenin  kaldırım ortalarına diktiği ağaç fidanın üşenmeden zarar verdi ve kenara fırlattığı gibi yoluna devam etti. O gün dedim ki; “insanoğlu çok kötü çok.” Artık beni hiçbir şey şaşırtmıyor 

(4,986 puan) tarafından

böyle bir şeyi hatırlıyorum sanki veya çok tanıdık insanoğlu kadar bencil başka bir canlı yok

0 oy
(54,018 puan) tarafından

aslinda belediye de is yok hayvanlari alip kafese kapatmak yerine havuz ayarlayip orda tutabilirlerdi

(4,986 puan) tarafından

deniz kenarında bile yer ayarlanır yani ne var, kaza bile tahammülümüz kalmamış 

0 oy
(5,560 puan) tarafından

Daha da şaşırmam dedikçe yeni bir şey daha duyuyorum insanoğlu iyice kudurdu da Allah hakkımızda hayırlısını versin 

(4,986 puan) tarafından

gerçekten şaşırtmaya devame diyor. çokça amin 

0 oy
(1,864 puan) tarafından

Şimdi şöyle bir durum var Deniz insanların da kullandığı ortak bir alansa evet hayvanlar girmemeli ama kafese kapatmak değil bir göl olur yapay göl olur oraya alınmalı. 

(4,986 puan) tarafından

valla çoğu sahilde giriyor hayvanlar insanlarla, ha saldırgan hayvansa evet önlem amaçlı başka bir yere alınır tabi onu başka suya taşımak yerine kafese atanda da kabahat var

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 206 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SL (1,294 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 184 göst.
+1 oy
11 cevap 738 göst.
0 oy
10 cevap 715 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler