+1 oy
263 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (663 puan) tarafından

Devlet Ana okulu kayıtları ücretli mi birde ne zaman kayıt yapılmalı bilen biri yazabilir mi kızım beş yaşında anaokulu ve 1 sınıf çıkmış isteğe bağlı eşimde 1 . sınıfa gitsin diyor bnde anaokulu kaldım arada 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,037 puan) tarafından

5 yaşında ilkokula vermeyin tabii ki. Daha önce hiç anaokuluna gitmediyse de kesinlikle anaokuluna gitmeli. İlkokulda çok sıkıntı çeker.

(663 puan) tarafından

Öyle yapacam bn teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(209 puan) tarafından

Anaokulu paralı aidat ödemesi var bin lira.. Belki başka yerlerde farklıdır.. Ben pazartesi yazdırdım ilk 3 ay peşin verdik.. Kızım aralıkta 5 yaş olacak.. 6' yaşa bile 1. Sınıf önerilmiyor siz nasıl 5 yaşındaki çocuğu göndereceksiniz günah, bırakın biraz çocukluğunu yaşasın 

(663 puan) tarafından

Babası diyor gitsin diye ama bn anaokulu taraftarıyım oraya gidicek inşallah 

0 oy
(3,135 puan) tarafından

Ben bu sene yazdirdim gecen sene aynı okulun kresi 400 du bu sene 600 odedik eylul ayı aidatı olarak. Yemek kırtasiye pecete islak mendil vs bize ait . Okul saatleri 12.30-17.00 arasi. 

İlkokul için çok erken benim kizim 5 temmuzda 5 yasina girdi ben bile gondermicem çünkü giderse diğer arkadaşlarından geride kalir çünkü yaşı daha 1. Sinif konularını öğrenmek icin hazir degil. Ki kizimin bu 3. Senesi kresle birlikte dünyanın masrafini yaptik ama napalim cok güzel etkisi oluyo

(663 puan) tarafından

Bnde anaokuluna yollayacam bakalım 

0 oy
(2,290 puan) tarafından

5 yaş birinci sınıf için çok erken çok ezilir her anlamda kesinlikle anasınifina yollayin

(663 puan) tarafından

Öyle yapicam bende korktum 

0 oy
(2,704 puan) tarafından

Anaokuluna gönder daha küçük 1.sinif çıktı diye gitmek zorunda değil. Eskiden 7 yaşında baslardık okula 5 yaşında çocuk 1 e gider mi. Kayıt içinde çıkan okulu arayın tarihleri öğrenin her okulda farklı oluyor. Ücretlerde aynı şekilde değişken. 

(663 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(441 puan) tarafından

Benim kızımda 2020 doğumlu ben anaokuluna göndereceğim 1.donem 2 bin istediler

(663 puan) tarafından

Tek seferde mı ve şehir neresi canım 

(441 puan) tarafından

Adana 1.donem 2 bin 2.donem 2 bin toplam 4 bin

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Malesef paralı canım kuzenim kızını yazdırdı 10 bin ve her ay 1lira kırtasiye. Felan da alacak ilk okulun içinde olan bi ana okulu hani yari özel felan değil çok üzücü fiyatlar herkes ginderemezki şehir ankara

(663 puan) tarafından

Vandayim ben umarım burda öyle değildir birde devlet olacak Allah'ım ya sömürüyorlar resmen 

0 oy
(15,011 puan) tarafından

Yeğenim devlete gidecek onlar 12. Ye yazdırdılar 

Bizim 1 sene toplam 40. 

(663 puan) tarafından

40 bin mi neresi orası ya çok fazla 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
+1 oy