+1 oy
257 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Bugün universteden ev arkadaşım kızla buluştuk ben evliyim o şimdilik bekar ama yakında sözlenecek. Çift olarak gittim sohbet ettik konuştuk arkadaşımla konuştum süreçte herşey gönlüncemi diye arkadaşım da aslında evet aslında hayır dedi. Yani mesleğim var sevdiğim şehirden biriyle evlenicem, saygılı aile sevgilimde dün evlilik teklifi etdi mutluyum ama bazen dalıp gidiyorum. Lise zamanında bir adamdan hoşlanmıştı olmadık yerde aklıma geliyor ismini görüyorum hala yüzünü falan unutmadım diyor. Bu arada gelecekteki nişanlısıyla görücü usulü tsnışmışlar kendi isteğiyle herşey ireliyor hatta 7ay yüzük takmadı tanımak için. Unutamadığı çocukla hiç sevgili bile olmadı ama o zaman ki heyecsnım yok gibi sanki tüm ilklerimi onunla yaşadım şimdi sömürlendim. Hep böyle zengin koca zengin koca dedim şimdiki benden zengin ailedide iyi ama ben hala hiç sevgili olmadığım çocuğu unutamadım. O zamanlar daha fazla şöhret peşindeydi lise zamanlarıda ama o çocuk orta kazançlı ailenin çocuğuydu bende emin değilsen biraz bekle dedim beklemekle olmuyor oyalıyormuş gibi oluyor ilk zaman oğlanın annesi etrafımda dönüyordu ama şimdi imalarla daha sözü bile geç yapıyoruz diyor. Dün dekorasyona yüzüğe yemeğine o kadar para harcadı ki ayrılsam arkadamdan 7ay para yedi gitti derler. Ama o yüzdende böyle evlenmek olmaz ki ben aile tanışması gününde gece uyuyamamıştım direkt evlenmek istiyordum. Arkadaşımda boşverelim tüm kriterlerimi uyuyor 10numara adam onu sevmeyim ne yapayım dedi. Ama benim içime öküz oturdu sanki o liseden kalma çocuğu görse düşünmeden onunla gider gibi hissediyor. Eve döndüğümüzde eşime söyledim (lise oğlanını söylemedim) eşimde herkes aynı değil ki o heyecsnı içinde yaşıyor demek ki dedi. Ama yinede insanda azıcık olsa heyecan olur ben o heyecanı adamda gördüm yüzükleri takıları özel olarak sipariş vericekmiş. Arkadaşım sanki sözüne bitsede gitsek gibi gelicek. Eşim normaldir kasma diyor ama bencr normal değil ya. Umarım yanılıyordumdur gerçekten mutlu olur

6 Cevaplar

+3 oy
(2,832 puan) tarafından

Başkasının hayatları hakkında bu kadar dert edinmeyin. Bosverin su akar yolunu bulur. İkili ilişkilerde müdahil olunmaz. Çünkü yarın birşey olsa kız ayrilsa sorumlusu siz olursunuz. Arkadaşınız da 7 aydır oyalamasin çocuğu. İçi almasa çoktan ayrılırdı. Kimse kimseyi hele ki görücü usulü olarak 7 ay idare etmez. Arkadaşınız belli ki parasından, ilgisinden etkilenmiş. Bazen mantık evliliği yapmak insanlar için daha bile hayırlı oluyor. 

(4 puan) tarafından

Haddime değil asla böyle işe karışmam. Kaç yıl birlikte kaldık tüm anılarımıza şahit olduk o böyle konuştuğunda emin değilsen tekrar düşün bende evliliği dizilerdeki gibi sanardım ama değilmiş güzel anlarda oluyor tatsız anlarda. Nişanlacsğı adamda çok efendi eğitimli biri serseri biri değil ama arkadaşımında bu anlarda o tatlı heyecanı tatmasını isterdim

(2,832 puan) tarafından

Herkes bir değil ne yazık ki, bende öyle stres olmam gayet uyur yatarım yani. Eşimle de çok severek evlendim. Sonuç olarak onun hayatı. Böyle bir durum varsa asıl evleneceği adama yazık oluyor zaten. O yüzden kendisi karar vermeli. Aynı durumda bir arkadasim vardı stajdan. Sevmiyordu ama durumu iyi ve çok beyefendiydi. Evlendi bir cocugu var. O kadar mutlu ki. Nasip işi bu

(4 puan) tarafından

Ne güzel Allah hep mutlu etsin inşallah) Umarım arkadaşımda hep mutlu olur

-Reklam-
0 oy
(7,600 puan) tarafından

Umarım sırf evlenmek için evlenmiyordur arkadaşın. Eğer öyleyse arkadaşına değil de evleneceği kişiye yazık bence. Evlilik çocuk oyuncağı değil sevgili nişanlı hayatına da benzemiyor. İnsan yeri geliyor sevip evlendiği adama tahammül edemiyor sevmeden evlenmek çok zor bana göre. Hakların da hayırlısı olsun.

(4 puan) tarafından

Hay aklınızla bin yaşayın bende bunu söylemeye çalışıyordum ya hisslerime tercüman oldunuz. Git ayrıl diyemem kendi hayatı ama böyle anlards ufak heyecanlar olmalı bence birde ne zaman nişanlanıcak ki? Şuan evlenmeyelim der ama dediği gibi herkes 7aydır adsmı parmağında oynattı der

(7,600 puan) tarafından

Muhtemelen mantık evliliği yapmak istiyor arkadaşın. Umarım iki taraf için de hayırlısı en güzeli olur 🌸

0 oy
(23,247 puan) tarafından

Hayır yanilmiyorsun. Arkadaşın adama bir an önce ayrılmak istediğini söylesin. O adama bu kotulugu yapmasın. Yazık adama. 

0 oy
(30,173 puan) tarafından

Bu düşünceler hic normal ve hos degil bu niyetteyse hic evlenmesin 

0 oy
(4,269 puan) tarafından

Arkadaşınız şımarıklık yapıyor. Bu konuya sizin karışmamaniz daha doğru olur ayrık deseniz sen ayril dedin der evlen deseniz sen evlen dedin der. Herkes kendi kararlarını verebilecek yaşta ne yaptığını bilmiyorsa da kendi problemi. Müstakbel nişanlısı beyefendi de akli baliğ ise o da bunu anliyordur anlamıyorsa o da onların problemi 

0 oy
(8,815 puan) tarafından

Mantık evliliği her zaman daha iyidir. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 423 göst.
21 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde linaaminaramin (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 130 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Islam (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hlal (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 558 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,166 cevap

334,354 kullanıcı