Bugün universteden ev arkadaşım kızla buluştuk ben evliyim o şimdilik bekar ama yakında sözlenecek. Çift olarak gittim sohbet ettik konuştuk arkadaşımla konuştum süreçte herşey gönlüncemi diye arkadaşım da aslında evet aslında hayır dedi. Yani mesleğim var sevdiğim şehirden biriyle evlenicem, saygılı aile sevgilimde dün evlilik teklifi etdi mutluyum ama bazen dalıp gidiyorum. Lise zamanında bir adamdan hoşlanmıştı olmadık yerde aklıma geliyor ismini görüyorum hala yüzünü falan unutmadım diyor. Bu arada gelecekteki nişanlısıyla görücü usulü tsnışmışlar kendi isteğiyle herşey ireliyor hatta 7ay yüzük takmadı tanımak için. Unutamadığı çocukla hiç sevgili bile olmadı ama o zaman ki heyecsnım yok gibi sanki tüm ilklerimi onunla yaşadım şimdi sömürlendim. Hep böyle zengin koca zengin koca dedim şimdiki benden zengin ailedide iyi ama ben hala hiç sevgili olmadığım çocuğu unutamadım. O zamanlar daha fazla şöhret peşindeydi lise zamanlarıda ama o çocuk orta kazançlı ailenin çocuğuydu bende emin değilsen biraz bekle dedim beklemekle olmuyor oyalıyormuş gibi oluyor ilk zaman oğlanın annesi etrafımda dönüyordu ama şimdi imalarla daha sözü bile geç yapıyoruz diyor. Dün dekorasyona yüzüğe yemeğine o kadar para harcadı ki ayrılsam arkadamdan 7ay para yedi gitti derler. Ama o yüzdende böyle evlenmek olmaz ki ben aile tanışması gününde gece uyuyamamıştım direkt evlenmek istiyordum. Arkadaşımda boşverelim tüm kriterlerimi uyuyor 10numara adam onu sevmeyim ne yapayım dedi. Ama benim içime öküz oturdu sanki o liseden kalma çocuğu görse düşünmeden onunla gider gibi hissediyor. Eve döndüğümüzde eşime söyledim (lise oğlanını söylemedim) eşimde herkes aynı değil ki o heyecsnı içinde yaşıyor demek ki dedi. Ama yinede insanda azıcık olsa heyecan olur ben o heyecanı adamda gördüm yüzükleri takıları özel olarak sipariş vericekmiş. Arkadaşım sanki sözüne bitsede gitsek gibi gelicek. Eşim normaldir kasma diyor ama bencr normal değil ya. Umarım yanılıyordumdur gerçekten mutlu olur