+1 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kocamla her evlilikte olduğu gibi biraz cinsel sorunlarımız vardı. Ben de geçen gün dedim ki hani kırmadan biraz espiri ile konuyu anlatayım. Bana dediği laf bakalım hangi y..ak için beni aldatacaksın oldu. Günlerdir bu sözü aklımdan çıkmıyor şimdi bunu düşünüp ağlıyorum 

21 Cevaplar

+14 oy
(4,737 puan) tarafından

İnsan bu lafı karısına nasıl yakıştırır da söyler . Çüş artık. Bu arada sen ne diye ağlıyorsun ezik gibi . Öyle bir laf söylerim ki erkeklik gururu onuru kalmaz neye uğradığını şaşırır. 

(6,153 puan) tarafından

Ben böyle insanların maalesef sapık olduğunu düşünüyorum. İnsanın zihnine, diline böyle bir şey düşmesi için sapık bir zihniyeti olması lazım.

tarafından

Vah vah Şimdiki nesile bak 

Ne terbiye var nede ahlak 

Bizim zamanımızda oylemiydi 

Regl olurduk onu çöpe atmak icin köşe bucak kaçardik hiç kimse görmesin diye

(2 puan) tarafından

Ablacım sen niye regli ortaya atıyorsun ya? Ne alaka yani?? Kadının kocasını böyle şey demesi bas baya şerefsizlik ama senin dediğinde çok alakasız. He utanırdık kafamızın üstünde bekletirdik evlendikten sonra kocamızın evinde atardık

Kadın regl'in r harfini bile demedi ne alaka ne mana? 

tarafından

Simdi ki utanılmayan kötü nesilden bahsettim 

Anlamak isteyen anlar her türlü 

Verdiğim kısa örnekti

Bununla yola çıkan çıkar..

(2 puan) tarafından

Şimdi ki utanılmayan demeyelimde belkide bioloji bilgisi fazla olan eğitimli nesil diyelim. Tabii ***** gibi bas basa BEN REGL OLDUM diye bağırmakt yanlış ama pedlerini uyuşturucu gibi saklamıyorlar nede olsa

Ama malesef ki ülkemde uyuşturucu bile ayan-beyan satılıyor 

-Reklam-
+5 oy
(5,764 puan) tarafından

hohhhhh, eşin terbiye yoksunu ve eşine bunu yalıştırabilecek kadar şuursuz bir adam. 

bu lafı ona yedirmeden konuşmamanı tavsiye ederim. 

tarafından

Yani etki tepki dedikleri hiç boş degil gibi 

(54,185 puan) tarafından

hatirladim o postu

(5,764 puan) tarafından

yani gerçekten eskilere de bakmak lazımmış. buna bakınca adama da kızamıyorsun

tarafından

Ya eski postlara nerden nasıl bakılıyor 

(5,764 puan) tarafından

kişinin adına tıkla, tüm sorular, tüm cevaplar vs oralara tıklayarak bakabilirsin 

+2 oy
(2,831 puan) tarafından

Çok yazık, evlilikte güvensizliginiz vardı açık açık konuştu mu sizinle. Çok ağır bir laf madem aldatacaginizdan emin, niye hala evli kalıyor 

+2 oy
(7,608 puan) tarafından

Bu çok ağır ve şuursuzca söylenmiş bir cümle benim için. Bir erkek karısına böyle bir şeyi nasıl yakıştırabilir ve söyleyebilir ki büyük genişlik gerçekten Allah yardımcınız olsun.

+2 oy
(23,412 puan) tarafından

Eşine tam olarak ne dedin peki? İlk doyledigin şakayla karışık dediğin kısımda ne vardı? Eşin coook ağır konuşmuş.  Evliliginizin bitmesini beklet gibi bir hali var 

+2 oy
(869 puan) tarafından

Çok ağır bi cümle olmuş ,bi erkek nasıl sòyler bunu karısına diye düşündüm 

Normalde hiç yapmam hatta üşenirim eski postlara bakmaya ama merak ettim belki sebebini bulabilirim diye baktım vee  buldumm sen atmışsın bunun temelini canım 

+2 oy
(6,417 puan) tarafından

Eşinizin kurduğu cümle kabul edilemez, kabul. Sizin eşinize söylediğiniz şakayla karışık cümle neydi acaba, adam bu kadar çirkin bir cevap verdi?

+1 oy
(1,633 puan) tarafından

.  Pezeven k.          

(1,140 puan) tarafından

Bebeğin nasıl oldu yazmadım ama takip ediyordum 

(1,633 puan) tarafından

Hastanedeyim bir türlü anlamıyorlar tetkikler yapiliyor ama ne olduğu ortada yok

+1 oy
(730 puan) tarafından

Siz nasil bir cümle ile söylediniz ki o da böyle bir cümle kurdu iki taraflı bakmak lazım bu konuya siz haklı olabilirsiniz ama belki sizde yanlış şekilde kedinizi ifade ettiniz ve eşiniz öyle anladı tepki verdi 

+1 oy
(25,019 puan) tarafından

Hiç bişey demedin mi bu sözün üzerine 

+1 oy
(30,256 puan) tarafından

Tövbe tövbe cok itici gerçekten bir insan esine bu nasil yakistirip der 

+1 oy
(54,185 puan) tarafından

cok ağır olmus yazmistim haketmissin

0 oy
(6,894 puan) tarafından

Olayı tam olarak buraya yazmamışsın sen eşine ne dedinki oda sana bu çirkin cümleyi kurdu söylenen şey hoş değil eşler birbirine kötü ithamda bulunmamalı 

0 oy
(24,346 puan) tarafından

Cinsel yetersizliğini sana çamur atarak bastırmaya çalışmış gibi algıladım bence evlilik için her ikisi de ayrı ayrı ciddi sorun 

0 oy
(18,655 puan) tarafından

Olayin sonunu anlatmışsın sadece 

0 oy
tarafından

Yani biraz etki tepki gibi anladım sanki 

Kısa ve öz yazdığın için

0 oy
tarafından

Kızım tabiki evlenmeden önce hepimizin hayatında birileri oldu olmadı değil ama 

Eşin ile en ufak kavgada bile ne demek yani eski sevgilimi özledim seni sevmiyorum 

Hiç mi televizyon izlemiyorsun 

Kadınlara neden bu kadar şiddet arttı 

Cinayetler 

Boşanmalar arttı acaba?

Kızım evlilik bu evcilik oyuncağı değil ki ya 

Biraz oyna sıkıl bırak.

0 oy
tarafından

Sen adama başkasını seviyorum de adam da sana bunu yakistirir işte 

0 oy
(4 puan) tarafından

Adam istemiyor olabilir ve bu dile getirmez türk erkeği maalesef yapabilecek şey çok az. 

0 oy
(6,337 puan) tarafından

Tamam eşin bir an.gut ama bunu tetikleyecek cümle ne oldu sen haklısın ama onu unutma 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 635 göst.
18 Temmuz 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (226 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 121 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde MerakliBoncuk (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,706 cevap

335,640 kullanıcı

...