Kızlar benim oğlum var ona hamileyken reglim 10 gün gecikince test yaptım pozitif çoktı hemde çizgiler çok netti şimdi reglim yine gecikti 8. Gün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yoktu bugün 10. Gün sizce hamile olabilir miyim bazı kişiler bebek kız ise testte biraz geç çıkıyor diyor da
Öyle birşey yok malesef, erken gebelik testi de kaset testte sonuç verir 10 gün gecikmede. Kızıma hamileligimi adetime 1 hafta varken öğrendim erken gebelik testinde.
Anladım canım sağol
her şeyi de cinsiyete yormasalar olmaz 😂😂
bu döllenme zamanına ve testin referans değerine göre değişen bir şey. cinsiyetle alakası yok
Kızımda adetimden 3. Gün önce testim pozitif çıktı. Teste göre cinsiyet nedir iyice saçmaladı millet
Alakası yok
Testin erken çıkması erkek
Geç çıkması kız
Hiç bağdaş değildir
Bir oğlun varmış
Demek ki kız çocuk istiyorsun
Ondan öyle düşünceye varmış olabilir mısın
Tabi insan doğal olarak her iki meyvenin tadına bakmak ister
Hiç alakası yok kızımda test çok netti şuan erkeğe hamileyim testte çizgi bile yok gibiydi ama ben hissettiğim için olduğunu biliyordum hamile kalınca hemen. Anlarım ben oğlum baya testte silik çıktı hiç çizgiler aşırı net olmadı bunu da ilk defa duyuyorum herkes Dr olmuş maşallah testten bile cinsiyet tahmini şaka gibi
8 gun geçmek ne demek çocuğun 5 haftalık keseyi git gör demek yani olsa zaten ciksrdi demek hamile degilsin
Daha hamile bile değilsin ne cinsiyeti🙄🙄🙄 Yani daha neyi cinsiyete yorabilir insanlar merak ediyorum
1,476,539 soru
24,170,976 cevap
335,859 kullanıcı