0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

Kızlar benim oğlum var ona hamileyken  reglim 10 gün gecikince test yaptım pozitif çoktı hemde çizgiler çok netti şimdi reglim yine gecikti 8. Gün test yaptım negatif çıktı silik çizgi bile yoktu bugün 10. Gün sizce hamile olabilir miyim bazı kişiler bebek kız ise testte biraz geç çıkıyor diyor da

7 Cevaplar

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

Öyle birşey yok malesef, erken gebelik testi de kaset testte sonuç verir 10 gün gecikmede. Kızıma hamileligimi adetime 1 hafta varken öğrendim erken gebelik testinde. 

(1,346 puan) tarafından

Anladım canım sağol

-Reklam-
+1 oy
(5,862 puan) tarafından

her şeyi de cinsiyete yormasalar olmaz 😂😂

bu döllenme zamanına ve testin referans değerine göre değişen bir şey. cinsiyetle alakası yok

(1,346 puan) tarafından

Anladım canım sağol

0 oy
(1,301 puan) tarafından

Kızımda adetimden 3. Gün önce testim pozitif çıktı. Teste göre cinsiyet nedir iyice saçmaladı millet

0 oy
(4,031 puan) tarafından

Alakası  yok

Testin erken çıkması erkek

Geç çıkması kız 

Hiç bağdaş değildir 

Bir oğlun varmış 

Demek ki kız çocuk istiyorsun

Ondan öyle düşünceye varmış olabilir mısın 

Tabi insan doğal olarak her iki meyvenin tadına bakmak ister 

0 oy
(25,311 puan) tarafından

Hiç alakası yok kızımda test çok netti şuan erkeğe hamileyim testte çizgi bile yok gibiydi ama ben hissettiğim için olduğunu biliyordum hamile kalınca hemen. Anlarım ben oğlum baya testte silik çıktı hiç çizgiler aşırı net olmadı bunu da ilk defa duyuyorum herkes Dr olmuş maşallah testten bile cinsiyet tahmini şaka gibi 

0 oy
(4,091 puan) tarafından

8 gun geçmek ne demek çocuğun 5 haftalık keseyi git gör demek yani olsa zaten ciksrdi demek hamile degilsin

0 oy
(6,159 puan) tarafından

Daha hamile bile değilsin ne cinsiyeti🙄🙄🙄 Yani daha neyi cinsiyete yorabilir insanlar merak ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 220 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Secoo (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
+1 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aylinece (296 puan) tarafından soruldu

Kategoriler