+2 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (4,757 puan) tarafından

Kızlar yemek yaptım tavuk pilav yemeklerin kapakları kapalıydı mutfağın cami açık ama önünde sineklik var bende içeri geldim pilav denlene kadar kedi nasıl içeri girmişse girmiş yemekleri yemiş tabi eşim kıyameti kopardı neymiş nasıl kedi girermis suç benimmis falan filan baya bir tartıştık ve saydı gerçekten bazen çift kişilik li birinle yaşadığımı düşünüyorum tuvalete girdi çıktı aşkım çay koy çay içelim diyor sanki az önce bağıran çağıran o değilmiş gibi zaten narsist biri sürekli beni suçlar her olayda kendini haklı çıkarır bide böyle yapiyor artık çift kişilikli biri olduğunu düşündüm bir çok iyi biri bana yardım eden bir çok kötü biri küçükcuk şeyde ortaligi yıkan 

7 Cevaplar

+5 oy
(725 puan) tarafından

Elini yüzünü yıkayıp sakinleşince hatasını anlamıştır. Aranızı soğutmamak için de öyle çay içelim demiştir. Erkekler genelde böyle biraz. Birbirleriyle şiddetli tartışma yaparlar sonra bakarsın hiçbir şey olmamış gibi samimiler. Biz kadınlar kafamızda kurup kurup dururuz keşke şöyle deseydim böyle yapsaydım. Onlar bağırıp rahatlayıp konuyu kapatıyorlar sanırım. 

(4,757 puan) tarafından

Ne bilim anlamadım ki canım yani sonrada ben barisayim diye gönlümü almaya çalıştı uzatma dedi 

(725 puan) tarafından

İşte saman alevi gibi ani öfke yaşıyor sonra geçiyor. Sakinken konuşun canım öfkeni biraz kontrol etmeye çalış bu şekilde kalbimi kırıyorsun şeklinde. Sen unutuyorsun sinirle söylediğini ama ben çok üzülüyorum diyin. Anlayacaktır inşallah 

(4,757 puan) tarafından

Ya aslında konuşmayı deniyorum ama beni suçlu buluyor sinirlenmesinde 

(725 puan) tarafından

Sadece bu olay için değil genel olarak örnekler vererek izah etmeye çalışın. Hep sen haklı olamazsın, haklı olsan bile böyle kırıcı davranmaman lazım, ben her şeyi hesap edemem olur bazı şeyler büyütmemek lazım filan diyin. 

(4,757 puan) tarafından

Denedim aslında canım insanlık hali olabilir sende bazen aynı şekilde bir şeyleri unutabiliyorsun falan diyede ornekler veriyorum her insan 4 4 luk olmak zorunda değil ki olamaz sen nasıl 4 4 luk bir insan değilsen bende öyleyim diyorum ama kendini beğenmiş biri eşim aslan burcu kendini ovmeyi çok seviyor her şeyi eleştiriyor ama kendini asla eleştiriyor aynaya geçip kendime kurban olurum diyor o derece 

(725 puan) tarafından

:) ben ve eşim de aslan burcuyuz ama böyle değiliz kesinlikle, bu başka bir seviye. Yükseleni, ay burcu filan dengeleyici değil herhalde. Kendini beğenmek ayrı bir durum hatanı kabullenmek ve özeleştiri yapmak ayrı. O zaman profesyonel destek alın, bir uzmandan gerçekleri duyunca kabullenir diye düşünüyorum. Çift terapisi gibi bir destek alırsanız ilişkiniz daha sağlıklı ilerleyebilir. 

(4,757 puan) tarafından

İnşallah kendinde hiç bir kusur görmediği için de kabul etmiyor a bakalım benimde sabrım bir yere kadar bende Akrep burcuyum 

-Reklam-
+2 oy
(2,183 puan) tarafından

Kedi nasibini yemiş ama keşke hiç girmeseydi ama yapacak bişey yok kontrol edinde bir daha girmesin ben çok tiksinirdim tencerelerden alabilecek durumum varsa atardım o derece midem bulanirdi😢

(3,655 puan) tarafından

Makineye atarsın kaynar suda yıkanır ne diye tenceresini atsın kusura bakmayın da oturup hayvan tencerenin ortasına sı+**çmamış yani abartı buldum yorumunuzu 👎

(2,183 puan) tarafından

Sizin  için sorun olmayabilir ama ben o görüntüden sonra iştahımı kaybediyorum .Herkesin eşiği farklı ,benimki biraz hassas galiba☺️

(4,757 puan) tarafından

Canım tencere bulaşık makinasına attım kaynattim kaynar suda iki kere yıkadım 

(2,183 puan) tarafından

İyi yaptınız elinize sağlık ☺️

(4,757 puan) tarafından

Saol canım 

+1 oy
(5,379 puan) tarafından

Maalesef benim eşimde öyle 

Iyiken çok iyi, kötüyken çok kötü 

(4,757 puan) tarafından

İşte bende bunu anlamıyorum ve bu kararsızlık beni mafediyor 

+1 oy
(1,186 puan) tarafından

Kedi tencerenin ağzını nasıl açıp yemiş. Aklım orda kaldı 

(4,757 puan) tarafından

Kız tencerenin ağzı kapalı sanırım üstünden geçmiş patileri falan bulaşmış eti kapağı düşürmüş yemiş pilavindan ustunen geçmiş ama eşim illaki dik yenmez dedi diye ne varsa döktüm 

(1,186 puan) tarafından

İyi yapmışsın. Hayvanların ağzında bakteri varmış özellikle sokaktakilerin. Mikrop kaparsiniz maazallah 

(4,757 puan) tarafından

Aynen canım tencereleride kaynar suda ikişer defa yıkadım 

+1 oy
(73 puan) tarafından

Bu yüzden ikinci kişiliğini gösterince duygusal tepkiler vermemek gerekiyor ki giderek azalır zannımca ama en azından uzatmamasıda (ve pişman olmuş belli)bişeydir değişime açık biri bence inşallah düzelir.

(4,757 puan) tarafından

İnşallah canım yani aniden sinirleniyor iki üç dakika sonra aşkım canım Gülüm gel çay icelim uzatma o anlikti falan diyor 

(73 puan) tarafından

Bizde bazen cocuga bağırıyoruz ya bir kaç dk sonra pişmanlık duyuyoruz onun gibi düşün elinde olan bişe değil ama senin değişmenle değişir Allah'ın izniyle 

(4,757 puan) tarafından

Ay inşallah canım ya 

0 oy
(3,655 puan) tarafından

Kedi nasıl kapağı açmış ki ?

(4,757 puan) tarafından

Etin kapağını düşürmüş canım eti yemis pilavın üstünden geçmiş muhtemeln ama ne varsa döktüm 

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Eşiniz ikizler burcu mu ?

(4,757 puan) tarafından

Hayır aslan burcu ve çok fazla kararsız gerçekten onun kararsızlığı beni yoruyor bende Akrep burcuyum ve net bir insanım ikilem yok bende 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 425 göst.
23 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Lale95 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
+1 oy
14 cevap 508 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu